REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Liderii europeni, baie de mulțime la Sibiu. Iohannis: „Este cel mai emoționant moment”

Liderii europeni, baie de mulțime la Sibiu. Iohannis: „Este cel mai emoționant moment”

Replica API 10 mai 2019 | 01:03 476

Angela Merkel

Liderii europeni prezenți la summit-ul UE de la Sibiu au făcut o baie de mulțime în Piața Mare. Momentul a avut loc imediat după fotografia de grup, când oficialii au mers la oamenii adunați în piață, au dat mâna cu ei și au schimbat câteva cuvinte. Pentru președintele Klaus Iohannis, acesta a fost „cel mai emoționant moment” al summit-ului.

Klaus Iohannis

Oamenii au scandat „Europa” şi „Iohannis”.

„Cred că este un semn foarte, foarte frumos din partea sibienilor că au venit și ați văzut că liderii europeni au dorit să îi salute pe sibieni. Mi se pare un lucru extraordinar de frumos, este un lucru total spontan. Oamenii au venit de curiozitate și liderii au simțit căldura românilor care abia au așteptat să îi primească aici, în inima României. Acesta este cel mai emoționant moment din întregul summit de astăzi”, a spus Klaus Iohannis.

Liderii europeni discută astăzi despre cum va funcţiona în continuare alianţa lor politică, socială şi economică. De asemenea, este de așteptat să fie adoptată o Declarație istorică la Sibiu, care a fost redactată de președintele Klaus Iohannis, cu ajutorul președintelui Comisiei Europene și al președintelui Consiliului European.

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cata diferenta intre ce-a fost la Sibiu si la Iasi! La Sibiu, oameni bucurosi, frumosi, educati, civilizati, fericiti sa vada la ei acasa greii europei! Creste inima de roman cand vezi asa ceva! La Iasi, saracie, oameni tristi, posomorati, obositi, pusi pe drum de un inconstient penal care se poarta cu ei ca animale in transhumanta, manate de un nebun care crede ca oamenii aia, adusi cu arcanul, il va vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu PENSII SPECIALE, plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII !!
8
0
dle cu bravo- printre acele fosile la care faci referire s-ar putea afla si parintii tai care , maturi fiind, au inteles ce li se pregateste, esti dispusi sa-i jignesti in halul asta?
4
0
makidonstanta ce sa vezi in afara de tiganie si mizerie bravo johanis
5
0
Ce bravo ce lume civilizata ? Vad numai fosile de 80 ani in pozele astea
2
7
jos cu mizeria asta de PSD ce este adaugata fiecarui articol, nu ne intoxicati cu astfel de mizerii- faceti articole speciale ptr ele- este o jignire la adresa cetatenilor corecti ai acestei tari, si credeti-ma ca sunt multi
7
3
Multa muie psd-ului si votantilor sai de cacat!
9
5
cand umblam prin Europa si ne trateaza ca pe tzigani ,cand suntem platiti de cacat ,cand dormim pe treptele bisericilor sau prin baraci insalubre la margine de camp, cand mancam produse pe care Europa de vest le da la caini ,nu comentam suntem masochisti ,ce ne mai place .Asa si acum, sugeti chilotii unor fosti si o tot ardeti pe aici cu europenismul .Ce mijloc mai bun ca MCV-ul, sa inrobeasca o natiune sa ne impuna ce vor ei ,dubla masura functionand gen la noi nu este bine dar pentru romani este perfect.Europa de acord cu protocoalele din justitie ,cu politia politica, mai mult ce sa vrei..
5
7
din comentariile de mai jor reiese clar ca dragnea are dreptete cand spune ca de 4 ani johanis incurajeaza ura intre romani, dovada ca unii se cred mai destepti ca altii daca simpatizeaza cu un anumit partid si ii injura pe ceilalti
5
8
Multumim d-le presedinte! Multumim Sibiu! Felicitari sibienilor! Bravo! Un eveniment important, constientizat si bine primit de catre sibieni: oameni frumosi, educati, civilizati au intampinat greii europei! Foarte frumos! Bravooo.... !!
11
5
PSDeilor nu numarul conteaza,si Ceausescu umplea stadioane.La Sibiu oameni au venit la Iasi au fost adusi asta e diferenta intre o dragoste sincera si alta fortata.
10
5
Cata diferenta intre ce-a fost la Sibiu si la Iasi! La Sibiu, oameni frumosi, educati, civilizati, oamenii cei mai grei ai europei, frumos si creste inima de roman cand vezi asa ceva! La Iasi, saracie, oameni tristi, obositi de atata drum facut de un inconstient penal care crede ca oamenii aia adusi cu arcanul il va vota! Nu-l vor vota.
13
7
Este un eveniment important si daca a fost bine constientizat si primit de catre sibieni - foarte frumos !
8
4
nu stai de mana stai sluga si le mirosi rahatul ca johanul
9
11
Klaus a dat clasa cu asta. Una e sa faci o marlanie cu distrusi si sa incepi sa te oftici ca te huiduie unii, alta e s-o arzi pe civilizatie ei Europa. Plus ca stai de mana cu greii europeni, in loc sa stai cu cap de pula Stefanescu.
13
10
@ muie pesede marsh ma pe centura la produs ca venim noi pedeleprele si usereul la putere si sa vezi ce cincinal in 4 ani jumatate facem cu tine si familia ta ! Ce crezi ca daca ajungem la putere o sa avem grija de prosti ca tine, sa vezi ce muie o sa-ti dam noi mai laba trista !Cu gura plina nu o sa-ti mai arda de postari ,muie si sa ne lingi cacatul!
9
12
Te doare cacatul..
12
6
erbivorul sper ca a avut pemparshi la el sa nu faca balta de atata emotii
13
9
replica aratati ce s-a intamplat la iasi !!! Daca la hotii brailoiu,deliorga,porcul betiv sau stroe hotul nu putem comenta, aici putem sa-i muim pe toti cu cacat !!! Mai ales pe dragnea !!!
21
14
toti prosti sunt la sibiu.
13
23

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212