REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liderul AUR, George Simion asaltat de susținători, la Arhiepiscopia Tomisului. Video

Liderul AUR, George Simion asaltat de susținători, la Arhiepiscopia Tomisului. Video

V.S., A.L., A.F. 24 martie 2023 | 00:00 7813

Președintele AUR, George Simion, a efectuat în cursul zilei de joi, 23 martie a.c., o vizită la Constanța. Motivul pentru care acesta și-a făcut simțită prezența la malul mării a fost reprezentat de participarea la slujba de pomenire a martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. Liderul AUR a fost așteptat de susținătorii care l-au asaltat atât înainte de slujbă, cât și după finalizarea acesteia, pentru a-i expune problemele cu care se confruntă.

Liderul AUR, George Simion asaltat de sustinatori, la Arhiepiscopia Tomisului. Video

La Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța a avut loc în cursul zilei de joi, 23 martie a.c., comemorarea preotului Haralambie Balamace. Motiv pentru care liderul AUR, George Simion, a venit la Constanța, pentru a-i fi alături Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie.

Liderul AUR, George Simion asaltat de sustinatori, la Arhiepiscopia Tomisului. Video

Liderul AUR, asaltat de susținători

George Simion a fost asaltat de susținătorii care l-au asaltat atât înainte de slujbă, cât și după finalizarea acesteia, pentru a-i expune problemele cu care se confruntă.

Liderul AUR, George Simion asaltat de sustinatori, la Arhiepiscopia Tomisului. Video

Cine a fost Preotul Haralambie Balamace?

Preotul Haralambie Balamace a jucat un rol extrem de important în dezvoltarea învățământului în limba română printre macedo-românii din Epir și din Albania și pentru emanciparea bisericească a românilor din Balcani. Părintele a fost ucis în noaptea de Paşti (23 martie) din anul 1914, pentru că a oficiat slujba în limba română.

Liderul AUR, George Simion asaltat de sustinatori, la Arhiepiscopia Tomisului. Video

Un sfârșit similar au avut aproximativ 1.000 de români din Balcani, învățători, profesori, preoți, dar și simpli elevi, pentru că au apărat identitatea românească și slujeau comunităților din care făceau parte în limba română/dialectul aromân/dialectul meglenoromân.

Liderul AUR, George Simion asaltat de sustinatori, la Arhiepiscopia Tomisului. Video

„Pomenindu-i pe înaintașii noștri vom fi mai puternici, vom duce în sufletele românilor sentimentele cele curate pentru biserica noastră, pentru credința noastră. Până ce nu avem dragoste de neam, de țară și de biserică, nu suntem adevărați moștenitori ai acestei țări. Cel pe care îl cinstim astăzi și îl pomenim, preotul Haralambie Balamace, a venit cu copiii aici, în Dobrogea, după ce acolo prigoana nu-i mai îngăduia să stea.“ a transmis IPS Teodosie.

Liderul AUR, George Simion asaltat de sustinatori, la Arhiepiscopia Tomisului. Video

„Le urez sănătate tuturor celor care luptă ca să avem astăzi o țară, pentru valorile noastre românești și pentru credință. Vom merge înainte cu crucea, cu credință în Dumnezeu și nu uităm de niciun erou care și-a dat viața pentru România. Trebuie să avem grijă cum ne creștem copiii și cum facem România să înflorească“, a transmis liderul AUR, George Simion.

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TOATE CRIMELE NAZISTILOR, FASCISTILOR SI MAI ALES ALE LEGIONARILOR PE CARE II PUPA IN CCUR ASTIA care il compara pe George Simion cu nazistul "CAPITANUL" Zelea Codreanu, toate CRIMELE ALEA si genocidul AU FOST IN ZADAR!!! Au distrus milioane de vieti si NU AU CASTIGAT ABSOLUT NIMIC. Au schimbat in rau omenirea si toate vietile alea au fost luate fara absolut niciun folos. Au distrus LUCRAREA DOMNULUI fix ei care se bateau in piept cu denumiri care mai de care mai "religioase" si cu denumiri d-astea de arhangheli, de apostoli, de sfinti in carne si oase, de ingeri cu 4 picioare si alte cacaturi d-astea de idioti utili, de papitoi folositi de altii. Toata viata lor a fost in zadar, inclusiv a lui Zelea Codreanu. Tot raul facut de el a fost in zadar. Absolut nimic din ce a facut el nu a ajutat Romania. Dimpotriva, a facut mai mult rau! La fel si Antonescu si nenorocirile pe care le-a facut nemernicul si sunt asociate acum in istorie ROMANIEI, desi el si idiotii sai sunt singurii vinovati
43
1
NEVER AGAIN inseamna NEVER AGAIN! Cititi si invatati din istorie, idiotilor! Altfel veti repeta greselile si veti ajunge pamant de flori degeaba, nu veti lasa nimic in urma voastra, veti fi idiotii utili ai UNICULUI SI VESNICULUI INAMIC AL ROMANIEI, care este Rusia satanista. Vedem "renasterea nazismului" in Europa prin fascistul Viktor Orban, prin "legionarul" fascist antisemit "urmas al lui Zelea Codreanu" care i-a copiat pana si nunta aia in interes de partid cu Ilinca Munteanu si pe care a numit-o ca un idiot care aplauda din urechi "serbare campeneasca". George Simion, caci la acest aplaudac al Moscovei ma refer. La fel, fascista Giorgia Meloni in Italia care este si "secretara" inffractorului putinist BERLUSCONI (unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Putin din EUROPA). Le Pen la fel este fascista si vrea sa scoata Franta din NATO, vrea sa-i deporteze "pe migrantii africani" si multe alte grupari naZiste actioneaza asa, inclusiv in AUSTRIA. Apropo! Hitler s-a nascut in Austria!
45
1
Zelea Codreanu a fondat Liga Apararii Nationale Crestine (L.A.N.C) care avea SVASTICA NAZISTA pe STEAGUL ROMANIEI! Nazistul Zelea Codreanu a fost un politician roman de extrema-dreapta, fascist, anticomunist si antisemit, fondatorul si liderul organizatiei de extrema-dreapta Miscarea Legionara cunoscuta si sub denumirile de Legiunea Arhanghelul Mihail si Garda de Fier, din Romania Mare/interbelica. Membrii miscarii - "legionarii" sau, "camasile verzi" - i-au atribuit lui Codreanu, care a avut controlul absolut al organizatiei, titlul "Capitanul". Din 1919, Codreanu era membru al Garzii Constiintei Nationale, iar in 1923, impreuna cu Alexandru C. Cuza, a fondat partidul fascist Liga Apararii Nationale Crestine (L.A.N.C.), pe care l-a parasit doi ani mai tarziu, pe motive ideologice. In 1927 si-a infiintat propriul partid, Legiunea Arhanghelul Mihail. In 1938 a fost asasinat in timpul detentiei, la ordinul regelui Carol al II-lea, alaturi de alti 13 legionari (Nicadorii si Decemvirii).
42
2
Singurul lucru bun pe care l-a facut naZistul, fascistul antisemit Zelea Codreanu "capitanul" in toata viata lui a fost faptul ca A MURIT! Ii multumim din suflet ca a murit! Apreciem enorm! La fel si Antonescu! Sa-i "cinstim:" cu "bere" cu zapada galbena pe mormantul lor de tradatori bolanvi psihici! Noroc! Speram ca in Romania sa nu mai apara legionari, nazisti, stalinisti, comunisti, rusofili, putinisti si alti satanisti de genul. Omul trebuie sa raman LIBER precum l-a lasat Dumnezeu inca de la ADAM SI EVA. Liber, democrat. Sa aleaga singur in ce tara sa traiasca, cum sa-si creasca familia si sa lase urmasi care sa faca Voia Domnului, ci nu sa linga moaste si alte fanatisme religioase, ci nu sa pupe poala pomohacilor sau sa le-o suqa, ci nu sa mute granite purtand razboaie "In Numele Lui Dumnezeu". Tot cei care fac asta sunt SATANISTI. Romanii liberi (pacatosi sau nu) sunt oamenii pe care i-a lasat Dumnezeu si i-a facut dupa Chipul si Asemanarea Sa. Ceilalti sunt "IN PAT CU SATANA"
48
2
Slugile rusilor teodosie m**e si simion "maciuca" si-au dat mainile peste coliva sa mai prinda citiva rataciti sa ii voteze . Lipsea Sosoaca dar e ocupata cu arma geologica care ne da noua cutremure la comanda .he he
13
3
Tu mai bine ai pune burta pe carte, AURolacule! Vezi ca n-ai habar cum sa folosesti semnele alea de punctuatie, alienatule! Cam cum ai citit tu ISTORIA ROMANIEI, daca esti analfabet? Mai are rost sa te intrebam daca ai inteles-o? Precum ceilalti troli putinisti de mai jos, sunteti atat de idioti utili ai Moscovei, atat de aplaudaci ca focile, atat de batuti in cap si de soarta, incat propozitiile voastre incep si cu PUNCT (.) Mai pe scurt, voi sunteti alienati, nu aveti discernamant, nu distingeti binele de rau. Tocmai asta este motivul pentru care SINGURA SOLUTIE pentru viitorul ROMANIEI este ca dreptul la vot sa fie obtinut DOAR DUPA OBTINEREA DIPLOMEI DE BACALAUREAT, doar dupa terminarea studiilor medii. Astfel vom avea in ROMANIA CALITATE, ci nu cantitate. Vor vota doar romanii inteligenti, iar alienatii aplaudaci precum batutii de soarta care o ard cu legionarisme antisemite precum naZistul infect tradator de tara si de neam Zelea Codreanu NU! Eroii roman se pisa pe mormantul lui!
40
2
Trăiască Legiunea și Căpitanul ! așa zic și eu. Deci votăm Noua Dreaptă !!!
4
35
Inca nu stim daca si cati oameni cu adevarat valorosi pentru tara vor fi promovati pentru a fi lideri dupa alegeri. Ce stim cu certitudine este ca atat PNL,USR dar si PSD au tot ce le trebuie ca sa fie bagati in tomberoanele de gunoi ale istoriei,impreuna cu toti presedintii de dupa regele Mihai I al Romaniei. Deocamdata populatia majoritara numeric este intr-o evidenta confuzie,nestiinta si lipsa de discernamant,extrem de usor manipulabila si manipulata,asa ca sincer nu vad o evolutie pozitiva a tarii in urmatoarele sase-sapte decenii.
3
4
De asemenea, MAIA SANDU doreste ca MOLDOVA sa intre in UE si NATO. Moldova a interzis postul TV ROMANIA TV detinut de fostul infract0r fugar Sebastian Ghita pentru ca imprastie propaganda pro-Rusia (Ghita-prieten bun cu fostul agent SRI fugar si inffrractor Daniel Dragomir). Deci Sebastian Ghita se ascunde in Serbia putinista, nimic intamplator. Romania TV a promovat recent AGENTII RUSI (Marina Tauber si partidul SOR) care incearca sa dea lovitura de stat in Moldova. Si cum eu sunt un extrem de bun "SAHIST" si anticipez toate miscarile UNICULUI SI VESNICULUI INAMIC AL ROMANIE (RUSIA), anticipez urmatoarea miscare: Partidul SOR, in frunte cu vuvuzeaua Marina Tauber vor sa preia conducerea in Moldova. VOR CERE UNIREA CU ROMANIA! Astfel incat idiotii utili din Romania sa aduca AUR la conducere si sa iesim din NATO. Apoi armata rusa intra in Romania (ca in BELARUS) si ataca prin nordul Romaniei UCRAINA, o incercuieste si castiga razboiul-reface URSS. Intelegeti? METODA RUSEASCA-manipulare
55
2
Votez George Simion
3
49
Imaginati-va ca BASARABENII ar cere Unirea cu Romania. Dar pentru asta, noi trebuie sa iesim din NATO. Deci AUR-SOS si alti idioti utili vor scoate Romania din NATO, nu? Deci devenim vulnerabili, devenim victima sigura precum este Ucraina in prezent. Apoi acesti impostori basarabeni care sunt si rusofili si rusofoni (vorbitori de limba rusa), vor cere revenirea la NOUL URSS pe care incearca sa-l refaca Putin si acolitii sai satanisti (fara Dumnezeu). Deci rusofonii din Basarbia, dupa ce ne-au pacalit sa iesim din NATO, isi vor arata adevarata fata rusofila si vor face din Romania o "UCRAINA DIN PREZENT" (un camp de lupta) iar basarabenii vor deveni "NOUL DONBAS". Si vor chema rusii si teroristii globali WAGNER sa ne "denazifice" pe ei (vorbitorii de limba rusa). E fix acelasi scenariu. E ca si cum v-ati duce singuri in cusca Fiarei, idiotilor. LOCUL ROMANIEI E IN NATO! Daca Ucraina castiga si intra in NATO, rusii nu mai pot ajunge in Moldova.ABIA apoi iesim din NATO, ne unim cu MOLDOVA
46
2
La final, rusii vor spune ca au "denazificat si demilitarizat Ucraina", apoi Ucraina va fi mai mica, fara Transcarpatia si BASARABIA ISTORICA", apoi ce mai ramane din Ucraina va avea CONDUCERE MARIONETA pro-rusa instalata cu arma la ceafa de Putin. Apoi vor "falsifica istoria" si vor cere refacerea URSS, adica alipirea noii Ucraine mai mici la noul URSS al lui Putin. Sa zicem ca nu v-ar deranja asta prea tare. Ok! Inteleg! Dar Romania devine NEUTRA, independenta si suverana (victima sigura precum Ucraina azi). Apoi, fascistul VIKTOR ORBAN va declara oficial ca romanii fac genocid impotriva "SECUII DIN TINUTUL SECUIESC" si cu ajutorul Rusiei vor "denazifica" ROMANIA! Vor spune ca facem asta si cu rusofonii din BASARABIA ISTORICA proaspat revenita la "Romania Mare" si ne vor fura iar BASARABIA. E CALUL TROIAN, idiotilor! Dobrogea e plina de vorbitori de limba turca, turci, tatari, r***i etc. Turcia lui Erdogan ar anexa si ea DOBROGEA si ramanem cu... VALAHIA? LOCUL ROMANIEI E IN NATO!
47
2
Astfel Rusia ar ocupa Ucraina si ar rusificat-o fortat prin genocid. Iar lui Viktor Orban ii va oferi Putin TRANSCARPATIA care intra in prezent in componenta UCRAINEI. In secunda doi, Ungaria iese din NATO. Astfel rusii au acum acces (precum in BELARUS) si in Romania, Ungaria, Serbia, Austria, ba chiar si Croatia sau Bulgaria. Daca toate astea se adeveresc, Turcia "prietenului Erdogan" se va alatura si ea Rusiei sau "Noului URSS" prieten cu China. Deci, in urma victoriei Rusiei in Ucraina se afla CHINA, caci dupa ce vor face cum am descris aici, vor impinge granitele NATO la cele din anul 1997. Mai ramane doar POLONIA din zona noastra. Suedia si Finlanda nu ar apuca sa intre, de-aia amana Erdogan si Viktor Orban. Iar daca Le Pen ajunge la carma Frantei va scoate Franta din NATO cum a declarat. (Franta e singura tara NATO de pe continent EUROPA care are arme nucleare). Germania are nevoie de gaze rusesti, va aduce prorusi la conducere. Georgia Meloni e secretara putinistului Berlusconi.
47
4
Iar cei din AUR au devenit rusofili si putinisti pentru ca doresc UNIREA ROMANIEI CU BASARABIA ISTORICA. Exista doar 2 variante ca BASARABIA ISTORICA (Moldova + pamanturile romanesti care se afla acum LEGAL in Ucraina) sa mai revina la ROMANIA. Deci Romania se mai poate uni cu BASARABIA ISTORICA doar in urma unui RAZBOI ROMANIA VS UCRAINA. Iar acest lucru este imposibil. Ucraina a avut, are si va avea multa vreme de acum inainte ARMATA MAI PUTERNICA DECAT A ROMANIEI. Diplomatic nu se mai poate unirea ROMANIEI cu BASARABIA ISTORICA. A doua si ultima varianta a unirii ROMANIEI CU BASARABIA ISTORICA este iesirea Romaniei din NATO. Romania devine sluga Rusiei precum BELARUS. Rusia nu mai poate invinge UCRAINA in prezent! Dar daca Romania iese din NATO cum vrea AUR, rusii vor ataca VESTUL UCRAINEI prin NORDUL ROMANIEI. Deci taie ajutorul occidental spre Ucraina si o incercuieste. La schimb, RUSIA ar oferi BASARABIA ISTORICA ROMANIEI + tezaurul de aur al Romaniei. ASTA ESTE "POVESTEA" AUR.
54
5
Serviciile secrete romanesti ar face bine sa stea cu ochii pe ROMANIA TV, pe principala televiziune care imprastie propaganda Rusiei in media romaneasca. (Rusia a invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie. Rusia este UNICUL SI VESNICUL INAMIC AL ROMANIEI. Oricine face INTERESELE RUSIEI IN ROMANIA, devine AUTOMAT "agent rus" in Romania, deci devine TRADATOR DE TARA SI DE NEAM. Neamul romanesc ii inlcude si pe moIdoveni si vedeti ce "operatiune speciala" incearca Rusia in mod agresiv cu recentele proteste si incercarea de lovitura de stat pentru o eventuala anexare a Moldovei impreuna cu Transnistria la Rusia SATANISTA). Daca nu-i pun la punct pe acesti putinisti tradatori de tara si de neam de la ROMANIA TV-AUR-SOS, ei vor manipula alegatorii romani pana la alegerile din 2024 si ne vor pune "CONDUCERE MARIONETA A MOSCOVEI" precum au facut prin trumpistii republicani si TRUMP in SUA. Iesirea ROMANIEI din NATO insemna ROMANIA=BELARUS si rusii vor ataca Ucraina prin NORD Romaniei
46
4
Bă astia care scrieti 2000 de cuvinte intr-un comentariu cine dracu credeti ca il citeste ,daca 30 de ani nu s-a facut nimic pt tara asta tot pe aceeasi hoti vreti sa ii puneti in frunte ,mergeti tot inainte cu plimbaretu de la cotroceni ,va e cam frica ca va pierdeti prajitura
5
44
Vreau sa intelegeti faptul ca toti astia care ii demascati pe impostorii, pe tradatorii de tara si de neam, pe putinistii rusofili din AUR si SOS care fac INTERESELE RUSIEI IN ROMANIA si tin legatura in secret sau fara perdea cu ambasada Rusiei in Romania, voi astia care spuneti adevarul despre impostorii cozi de topor AURolaci aka "agenti rusi" in Romania, voi veti fi pusi pe O LISTA N.E.A.G.R.A (B.L.A.C.K.L.I.S.T) precum fac fascistii lui Putin aia care flutura Z-ul naZist. Voi veti fi marginalizati, veti fi "infometati alimentar sau social", veti fi arestati sau chiar eliminati cu otravuri made in Rusia greu de detectat, daca ajung ei "LA PUTERE". Vor sa aduca autoritarismul, totalitarismul, comunismul, fascistul, nazismul, legionarismul, vor sa aduca SATANISMUL lui PUTLER din Rusia in Romania. Iar noi, romanii liberi din Romania europeana aflata pe continentul EUROPA (ci nu ASIA precum salbaticii fascisti rusi), deci noi romanii din Romania membra NATO nu vom accepta AURul rusesc.
43
5
Traiasca legiunea si capitanul.
6
33
E solutia prin care putem demasca si opri rusofilii putinisti din AUR pana la alegerile din 2024. Simplu, civilizat, fara violenta, complet LEGAL! Stati pe capul lor ca niste adevarati activisti, precum ACTIVISTUL BUZOIAN, de exemplu si filmati-i pe cei din AUR, in special pe George Simion. Faceti LIVE, astfel incat sa nu va poata agresa. In cazul in care papitoii partidului care fac pe bodyguarzii va agreseaza, le veti arata adevarata fata. De asemenea, faptul ca George Simion si intreaga GLOATA AURolaca si-au facut campanie in pandemie si s-au urcat peste cadavre in ideea de a creste in procente, manipuland poporul cu propaganda rusa si conspirationism, tot asa putem sa LUPTAM FOCUL CU FOC si daca ei fac LIVE-uri "regizate" cu "actori" doar membri de partid (de pe la sate) in stilul clasic al partidului satanist al lui Putin:RUSIA UNITA, la fel puteti COMBATE aceste manipulari si incercari populiste de promovare a AUR prin campania lor mincinoasa. Demascati AUR! Vor apela la violente
43
5
Ai dreptate, ION! Ma bucur ca a mai remarcat cineva. Ce moment stanjenitor! Nici nu-mi pot imagina ce a simtit saraca femeie, mai ales ca este o sustinatoarea a vuvuzelei putiniste George Simion. Asta e adevarata fata a marionetei Rusiei in Romania. Cand acolitii partidului nu-l consiliaza, nu-i dau mesaje pe telefon si nu-l mana ca pe un papitoi in ce directie trebuie sa mearga si ce sa scoata pe gura, fix ca in video reactioneaza. Ignora si umileste proprii sustinatori. Eu v-am tot zis, faptul ca i-au gasit SOTIE DE PROBA si o platesc cu aproximativ 5000-10000 euro lunar pe Ilinca Munteanu, precum au facut cu Irina Dragnea, este dovada clara ca falsitatii partidului, a relei intentii, a KITCH-ului in stilul stalinisto-comunist patentat de PSD-ului Dragnea, fost FSN. Ce s-a intamplat cu Dragnea dupa arestare? Nu i-au mai platit-o pe Irina Tanase, iar acum nici in partid nu-l mai accepta. Asta e si soarta lui SIMION. SOLUTIA: Faceti LIVE cand il intalniti pe George Simion. Demascati-l!
43
5
romanasul pune botul la vrajeli! lipsa de cultura, viata din ce in ce mai dificila,prostia ,promisiuni ,minciuni, galgara pe intelesul si interesul clasei obidite etc.fac un electorat sigur!
19
4
Stati linistiti, AUR va fi votat si o s-o luati la bot, voi, toti astia care vorbiti aiurea!
9
34
lipsea steagul rusiei
28
10
Îl doare în fund de tine doamnă și de procesul dv, nu vedeți? Vizita lui este electorală, cât mai multe apariții în public, latră în stânga și în dreapta, îl tine pe IPS de ouă, ca poate te va prostii doamna când mergi în biserica sa îl votezi. Scopul tuturor este sa ajungă la putere, ii doare în fund de tine doamnă și de procesul tau
35
8
astia de mai jos care trancane ca tarani p****i de la Vaci!! prostul asta de George simion sa se duca dracului inapoi la fotbal ca antrenor !! ca acolo i este locul!! o sa am grija eu sa Nu fie votat anul viitor 2024 si sa ia o m**e la c*r Aur !! pierzand alegerile presedentiei anul viitor !! alianta pnl-Psd Nu se va destrama deoarce Sustin vechiul proiect al psd-ului sa scoata Ceasul de vara in 2026 si sa fie aprobat de PSD in Toamna anului.2025.pt asta votez Psd. în 2024
14
7
Sa urinam pe mascariciu asta al sri rusofil analfabet
13
12
Simioane, sa s**i.pwlA
9
11
Felix Stroe se muta la Aur
5
8
Ti-am zis ca se agraveaza. FARA MEDICAMRNTE..iar esti erou roman de razboi( ca alt fel cum)? Adica ai luptat alaturi de bravii soldati romani in al doilea razboi? Nu te ajuta varsta si abilitatile ( doar daca esti ala din piata de posteaza si acum mort idolul beculetelor),ai luptat probabil prin teatrele de operatiuni in care au luptat pentru NATO ,( unii au si murit),nu prea cred...asa ca i-ati pastilele si nu te mai baga singur intr-o notiune ,expresie,etc pentru care nu te califici dpv.psihiatric.Stiu ca scopul vostru in viata e sa terfeliti tot ce e important da fuga marșa nani mai soldatul pwuli
21
73
Nu ne temem de tradatori. Tradatorii au viata scurta, respectiv "viata lor politica" va fi extrem de scurta. Nu au viitor. Nu se teme nimeni de AUR. Dar Rusia incearca sa dezbine Romania prin metoda ei favorita DIVIDE ET IMPERA. Dezbina si cucereste! Ei cu ce armata aveti voi impresia ca ne vor scoate din NATO? Nici macar daca ar manipula jumatate din populatie sau i-ar santaja cu arma la ceafa precum se practica in Rusia, tot nu ar putea sa ne scoata din NATO. Pentru ca atata timp cat muntii Romaniei stau in picioare, atata timp vor sta si eroii romani in picioare in fata UNICULUI SI VESNICULUI INAMIC AL ROMANIEI. Nici razboi civil daca ar provoca Rusia in Romania, tot nu ar putea sa ne abata de la parcursul european. Iesirea Romaniei din NATO ar fi cea mai mare greseala din istoria Romaniei. Iar asta nu se va intampla cat traiesc eu si ceilalti eroi romani. Asa ca, pregatiti-va otrava si impinsul de la balcoane, ca doar peste mormintele noastre veti duce voi Romania langa Rusia.AMIN!
103
20
Ce-i băieți, nu aveți loc de AUR? V-au plătit bine ca să aruncați cu zoaie? E clar, cuiva îi este frică de AUR!
37
70
Pe langa toate astea, ca o ironie a sortii, putinistul vuvuzea a Moscovei GEORGE SIMION seamana izbitor cu separatistul pro-rus din Donbas Mikhail Sergeyevich Tolstykh care a fost asasinat in 2017. Niciunul dintre ei nu au realizat nimic in viata lor, amandoi sunt "ACTIVISTI", amandoi sunt separatisti, pro-rusi si anti-americani, anti-"h0m0sexualii occidentali", anti-europeni, anti-NATO, anti-Ucraina, anti-Lumea Libera. Ciudat! Tare ciudat cate coincidente pot incapea in 2 separatisti putinisti cu infatisari asemanatoare. E cel putin interesant. Cautati pe google despre Mikhail Sergeyevich Tolstykh. Eventual dati si la imagini si mai ales pe youtube, sa intelegeti despre ce este vorba. Separatistii astia par facuti in eprubeta Moscovei. Toti au "sange albastru", toti se cred mai cu mot, toti au aceeasi privire pierduta de alienati, care privesc, efectiv, PRIN TINE! Sunt genul de idioti utili pe care ii foloseste Moscova, manipulandu-i, apeland la "slabiciunile lor" adica la "unionism".
63
10
Un roman adevarat nu are culoare politica, nu are partid favorit. Voteaza doar ce este mai bun pentru Romania. Cei din PSD-PNL-UDMR-AUR-SOS sunt cei care se opun initiativei FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE. AUR a aparut de doar cativa ani si a bagat multi si pr0sti, a bagat chiar mai multi penali decat PSD-ul lui Liviu Dragnea. Mai are rost sa reamintesc faptul ca PSD este fostul FSN (Frontul Salvarii Nationale) pe care l-a IMPUS Moscova pe post de CONDUCERE MARIONETA IN ROMANIA, prin Iliescu, cand sovieticii au capturat revolutia din 1989 si i-au executat pe loc pe sotii CEAUSESCU? Generalul Marin Dragnea medaliat de Putin este unchiul lui Liviu Dragnea, de la el are PSD. Mai are rost sa aduc in discutie faptul ca AUR l-a numit PRESEDINTE PE ONORE pe CALIN GEORGESCU din Clubul de la Roma? El are RUSOFILIE si EUROSCEPTICISM pe pagina sa de wikipedia. Cautati videouri cu el e anti-NATO/UE/americani. E pro-Rusia+China, e comunist. Tatal sau biologic este ALEXANDRU DRAGHICI-GOOGLE IMAGINI
51
12
Un roman adevarat nu are culoare politica, nu are partid favorit. Voteaza doar ce este mai bun pentru Romania. Cei din PSD-PNL-UDMR-AUR-SOS sunt cei care se opun initiativei FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE. AUR a aparut de doar cativa ani si a bagat multi si pr0sti, a bagat chiar mai multi penali decat PSD-ul lui Liviu Dragnea. Mai are rost sa reamintesc faptul ca PSD este fostul FSN (Frontul Salvarii Nationale) pe care l-a IMPUS Moscova pe post de CONDUCERE MARIONETA IN ROMANIA, prin Iliescu, cand sovieticii au capturat revolutia din 1989 si l-au executat pe loc pe Iliescu si nevast-sa? Generalul Marin Dragnea medaliat de Putin este unchiul lui Liviu Dragnea, de la el are PSD. Mai are rost sa aduc in discutie faptul ca AUR l-a numit PRESEDINTE PE ONORE pe CALIN GEORGESCU din Clubul de la Roma? El are RUSOFILIE si EUROSCEPTICISM pe pagina sa de wikipedia. Cautati videouri cu el e anti-NATO/UE/americani. E pro-Rusia+China, e comunist.Tatal sau biologic e ALEXANDRU DRAGHICI-GOOGLE IMAGINI
48
13
Pai se poate ,iar nu ai luat pastilele? Eu ti-amdat azi doar de citit si tu iar ai halucinatii si ma vezi intot si in toate ce maine vor rade la soare? Intrebare:am vazut ca esti impotriva tuturor partidelor( enumeri din cand in cand in postari) nu vad USR si ailalti de nu mai apuca ciolos,pardon ciolan? E vreo legatura?
19
56
Faptul ca trolul putinist bolnav psihic care se semneaza RELU aka MEDICAMENTE aka M******a DE LA SCULARIE aka RISCU comenteaza in favoarea vuvuzelei putiniste George Simion si AUR, la fel precum o face si la stirile despre SOS si SOSoaca sau despre Putin si Rusia sataniasta, este O CONFIRMARE a faptului ca atat AUR, dar si George Simion sunt rusofilo-putinisti, adica tradatori de tara si de neam. Inca un motiv in plus sa cascati bine ochii si sa nu cadeti in capcana acestor "trumpisti" mioritici, acestor fascisto-legionaro-antisemiti care au la baza partidele NOUA DREAPTA, MISCAREA LEGIONARA a lui Becali lacheii din "Uniti sub tricolor", "NOII GOLANI", PRM al fugarului rusofil refugiat in Serbia putinista si care detine ROMANIA TV, televiziune care promoveaza la foc automat propaganda rusa si care a fost interzisa oficial in MOLDOVA, precum si George Simion a fost interzis in Moldova. Romania TV a lui Ciutacu si Sebastian Ghita au promovat agitatorii lui Putin de la recentele proteste.
53
10
Deci ce avem noi aici ?,o alianta intre AUR cu Simionul lor in frunte,m*******i si vechi securisti ai lui ceausescu pe care comunisti iau imbracat in haine preotesti reprezentati aici de Theodosie Spagoveanu sau m***e cum l-a botezat securitatea comunista.
13
12
Vă place sau nu , vă convine ori mai puțin , vă ofticați ...sunte-ți ca pițigoii, cu gheara' n găt , asta e ! Marș si ofticați-vă nevolnicilor ! Bravo Simion neică , cu noltă te poți ....adică să fi " asepensor" peste ofticați. Bravo A.U.R , succes Boss Simion. Mereu alături de tine , de A.U.R ul nostru dacic.
14
56
De ce nu zici si de unguri la fel doooobitocule.....
8
13
Pe lângă faptul că este un adulator Putin, Simion este dus cu pluta
23
14
De asemenea, trebuie predat in scolile din Romania despre fenomenul FAKE NEWS. Trebuie ca elevii sa invete inca de pe bancile scolii cum sa verifice sursele stirilor pe care le citesc, cum sa identifice patronii televiziunilor si ziarelor de unde isi iau informatii, sa invete cum sa verifice trecutul penal/politic al respectivilor indivizi care imprastie informatiile si sa puna cap la cap toate aceste lucruri pentru a-si forma o idee realista despre cine sunt "baietii buni" si cine sunt "baietii rai" in politica. Apoi ramane la alegere fiecaruia ce tabara sa aleaga. Important este sa reducem sau sa eliminam complet dezinformarea si mai ales propaganda rusa. Vreau ca trolii rusi, "agentii rusi si chinezi", propagandistii rusi sa fie amendati cu amenzi colosale (pe care sa nu le poata plati) si apoi sa fie arestati. Vreau ca toti cei care fac INTERESELE RUSIEI IN ROMANIA sa fie declarati tradatori de tara si de neam, sa le fie anulata cetatenia si apoi sa fie declarate persona non grata
117
12
Rusia a invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie. Ea este UNICUL SI VESNICUL INAMIC AL ROMANIEI. Cei care votati AUR sau SOS, sunteti tradatori de tara si de neam, pentru ca ei sunt anti-romani, sunt pro-rusi si au fost interzisi pana si in MOLDOVA. Dragoste cu forta nu se face. SA NU CADETI IN CAPCANA AUR/SOS, ca nu mai avem sanse sa ne unim cu Moldova vreodata cu astfel de vuvuzele ale Rusiei. NU MAI VOTATI PSD-PNL-UDMR-AUR-SOS. Sunt aceeasi traseisti penali. Votati orice alt partid care accepta initiativa FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE. Fara penali, apoi reducem numarul de parlamentari. Impunem apoi ca DREPTUL LA VOT sa nu mai fie dobandit la implinirea varstei de 18 ani, ci abia dupa terminarea studiilor medii sau superioare. Vreau ca populatia Romaniei sa obtina DREPTUL LA VOT odata cu DIPLOMA DE BACALAUREAT si sa avem grija sa nu existe deloc frauda la BAC. Simplu! Aia pr0sti si multi NU ar mai decide rezultatul alegerilor. Aia isi vand votul cui ofera mai mult-FRAUDA.
117
16
Ce cauta fraților acolo,maxhidonul ala împuțit care păcălește lumea cu ochelarii lui care zice ca sunt originali. Vrei sa vinzi la AUR ochelari,mai escrocul,care porți în cap de 5 ani aceeași caciula gri...
12
13
Inteleg ca va este frica la viitoarele alegeri de Simion sau Sosoaca, aveti ca ati dorit on- line si cu beculete in piata,.Ca Rosia ,Colectiv ,elefanti cu geaca rosie,stati sa vedeti ce mai apare pana la alegeri pentru ca meritam tot ce ni se imtampla din 89 incoace.Articolul era despre altceva ,despre patriotism chiar si din partea aromanilor atat de blamati pe acest site...Daca ati citii un pic ( ca nu doare) ati vedea ce au facut aromanii pentru Romania...Vedeti voi de unde incepeti ( nu cumva cu cladirea si fondarea universitatii buc.si alte cladiri si institutii emblema,de cultura ce sa va zic...cititi daca stiti( da vad ca nici articolul nu l-ati inteles despre ce era vb..) Pastile doar de citit azi pentru postacul cel patriot nevoie mare
27
100
Vrem Simion Presedinte ca sa putem sa stam la cozi din nou , sa facem economii .Vorba lui Plesu si Patapievici :Romania nu a dus-o niciodata atat de bine in ULTIMII 500 DE ANI.dar lasati ca vrem sa vina Laika sa nu uitam ce bine a fost inainte .PUNCT
7
16
A venit șefu la voi in oraș și voi nu știți să îl primiti. Dacă își pune masca lui de superman va sparge pe toți. Și dacă se supără o cheamă și pe balena Soso.
10
17
Ce nu realizeaza infantilul de George Simion, acest adolescent batran, este faptul ca zeci, sute de comunisti ceausisti si rusofili putinisti "L-AU LUCRAT" efectiv si pe el si pe partidul sau AUR. Ele este un papitoi aruncat ca praful in ochi peste tot unde e paine si circ. Ca un veritabil populist, hop si el "sa apara pe sticla", sa ma urce procentul. Ce nu realizeaza idiotul de George Simion si sunt ferm convins de asta, este faptul ca rusofilii aia inflacarati au avut grija prin sabotarea ideii partidul AUR si al "unionismului" pe care il aruncau in ochi in primele momente ale fondarii partidului, astfel incat sa-l duca "DE PE PODIUM, LA PODEA". Adica, au ridicat AUR cat au putut ei cu paine si circ, ba dar si cand va cadea AUR de cat mai sus, ditai craterul ce va lasa in podea, ca nu se va mai ridica zeci de ani de acum inainte alt partid unionist. Au avut rusii sa "rezolve" si asta. Credeati ca vor ceda rusii asa usor Moldova? I-au sabotat pe hAURisti, pe "trumistii" mioritici.
56
16
Ce faci, ma, Georgica, ma? Tot cu tradatorii de tara si de neam o arzi? Tot "Pana la capat" (ca Dragnea) cu rusii, rusofilii, putinsitii si colaboratorii fostei securitati comunisto-stalinisto-ceausiste, precum Teodosie "M.a.c.h.e" Petrescu o arzi, ma, Georgeica, ma? Lasa ca si noi romanii astia liberi si destepti suntem tot PANA LA CAPAT DAR CU NATO (CEA MAI PUTERNICA ALIANTA MILITARA DIN ISTORIE). Ce uiti tu, iar noi nu, e faptul ca RUSIA A INVADAT PAMANTURILE ROMANESTI DE 12 ori in istorie! Ai uitat ca ii aprindeai lumanari lui Iliescu si ti le stingeau lacheii lui cu bocancii? Acum ii aprinzi lumanari, dar d-alea de pe tort si il ajuti sa sufle in ele, sa-si indeplineasca visul si ultima sa dorinta, sa scape nevinovat, sa moara la el acasa, in patul sau si VISUL ALA MARE, sa duca Romania sub RUSIA SI CHINA, in comunism. Repede ai uitat Georgica! De-aia am aparut noi. Sa aprindem lumanari in memoria eroilor romani ucisi de rusi in cele 12 invazii. Hai! Acum stinge-le TU cu bocancii
50
16
La cati analfabeti are orasul asta, Simion e in elementul lui aici. Lipici la proosti ca in Constanta, nu cred ca mai are altundeva in tara. Daca se ducea la Cluj, il bateau aia cu pietre in piata publica. Aici in Constanta e pupat in penissul lui de hAUR
32
18
SA IL PASTREZI SANATOASA HAURISTO. I-AL ACASA SI TINE-L BINE SA NU MAI IASA DIN CASA VREO 4-5 ANI.
17
16
E cumva azi meci la Constanța și a venit Galeria Ultras "Tinichea" pentru susținere? Rugam forțele de ordine sa percheziționeze la piele galeria de elemente pirotehnice și de substanțe inflamabile.
16
15
Vai , Simion, dacă te-ai inhaitat cu jegosul ala de avocat pe care-l vad în poze și în filmare ești praf. Nu merită nici sa-i scriu numele. Scazi în ochii noștri Simioane rău
17
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614