REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Liderul AUR: 'L-am propus premier pe Călin Georgescu'

Liderul AUR: 'L-am propus premier pe Călin Georgescu'

Replica API 15 decembrie 2020 | 21:24 1868

Liderul AUR George Simion a declarat luni, după consultările de la Cotroceni, că propunerea pentru prim-ministru este Călin Georgescu, spunând că pe acesta îl recomandă experiența, scrie Știripesurse.ro

„Am hotărât să propunem țării pe domnul Călin Georgescu”, a spus George Simion.

De asemenea, el a lansat și o întrebare pentru votanții PSD: „întreb alegătorii PSD dacă sunt mulțumiți de propunere, să facă o comparație între Alexandru Rafila, care a fost de acord cu închiderea noastră în case, să-l compare cu Călin Georgescu”.

George Simion a mai spus că „un guvern format din Călin Georgescu va fi compus din profesioniști adevărați”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca stiam de ei ii votam sigur decat sa votez niste hoti ordinari si curve care se plimba de la un partid la altul de 30 de ani.
1
0
George Simion,stii vorba aia cu:,,o data vede nasul p...finei.".Cam asa si cu voi,nu stiu cum au reusit sa va propulseze in Parlament,dar de cate ori deschizi gura,scoti cate o ,,perla"! Daca maine ar fi alegeri,nu cred ca intrati in Parlament,cu propunerile voastre de armata obligatorie,simpatii legionare,nationalism,etc.Cu cat va cunoaste lumea mai bine,cu atat pierdeti mai mult!
2
0
pai cum sa nu latre usrlocii ca doar din diaspora au venit 30 la suta voturi pentru aur, cam de aici au mancat aur nu de la pmp sau proromania!!! e un partid nascut din speranta oamenilor nu din manipulari pe fbk sau din presa cumparata cu milioane cica pentru publicitate!!!
1
1
haur e tot un psd deghizat
5
1
De 5-10 procente sa dea premier,tare mie frica ca este o smecherie ieftina,nu prea cred in PSD ,am crezut in pdl-pnl ,dar pnl trebuie sa isi curete putin actul ,sa lase oportunistii si afaceristii sa plece ,inca cred ca PNL poate face multe lucruri pentru tara,impreuna cu Presedinte le Johannis.
2
3
E doar o propunere neconditionata dar da apa la moara comentacilor intriganti .george simion nu tine mortis la propunere . Sa ne bucuram in continuare ca am scapat de ciuma rosie de traian de calin de viorel .aur e de dreapta. Vi pup pi tatzi.
1
4
georgescu a facut armata? la ce arma?
6
1
Si simion si calin georgescu si vor fi si romanii daca pun botul la vrajeala aur. Imi vine sa vomit cand vad muntele dr ipocrizie de pe fata lui georgescu. Simion crede ca facebookul il ajuta doar la propaganda ieftina care i a adus voturile, dar se inseala, facebookul ajuta si la documentare despre el si calin georgescu. Niciunul nu merita nici mucii din batista. Punct
9
3
ce injura useristii pe aici. E mare jalea si oftica, nu? asta e adevarul! ati avut timp sa demonstrati ceva, nu ati facut nimic, electoratul vostru s a reorientat. Va veti sparge pana la viitoarele alegeri. Get a real job!
6
5
o propuneai pe ma-ta!
11
3
MARS LA CACAT HAHALERA . UNDE PIZDA MA-TI AI INVATAT CA UN PARTID DE BUZUNAR POATE SAU ISI PERMITE SA ISI IMPUNA PREMIER . TU SI CU CIOLACU DOI DESTEPTI . CACATULE , NU STIU CUM MAMA DRACULUI ATI REUSIT SA PROSTITI ATATA LUME CA SA VA VOTEZE . ATI FACUT GALAGIE SI PROSTIMEA A PUS BOTU . DAR SE VOR TREZI SI DATA VIITOARE NU MAI PUPATI 5 %
12
6
agariciule
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212