REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.2° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Liderul AUR: Numele de premier vehiculate până acum nu ne satisfac. Ne bucurăm că Orban şi-a dat demisia

Liderul AUR: Numele de premier vehiculate până acum nu ne satisfac. Ne bucurăm că Orban şi-a dat demisia

Replica API 9 decembrie 2020 | 21:30 2588

George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), a declarat că se bucură de faptul că premierul Ludovic Orban a înţeles să-şi dea demisia, precizând că formaţiunea sa nu intră în nicio coaliţie la guvernare.

George Simion

foto hotnews.ro

"Nu facem nicio coaliţie la guvernare, sunt oameni buni care merită să conducă România, numele vehiculate până acum pentru postul de prim-ministru nu ne satisfac. Parlamentarii AUR nu vor vota cu aceşti indivizi, aşteptăm din partea forţelor politice clasate pe locul I, II şi III să vedem care sunt opţiunile asumate oficial (...). Ne bucurăm că premierul Orban a înţeles să-şi asume rezultatele pentru guvernarea dezastruoasă şi, aşa cum i-am cerut şi noi ieri, şi-a dat demisia", a afirmat Simion într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că primul lucrul pe care îl vor face parlamentarii AUR va fi să schimbe legile electorale, calificând drept "dezastruos" modul în care a fost organizat procesul de vot în diaspora.

"Sperăm ca această demisie să răzbune şi modul dezastruos în care a fost organizat procesul de vot în circumscripţia românilor din afara graniţelor. A fost o bătaie de joc, datele noastre arată că 100.000 de români nu au putut vota şi printre primele lucruri pe care dorim să le facem în Parlament va fi să schimbăm legile electorale şi venim în acest sens cu un pachet substanţial de modificări", a mai afirmat liderul AUR, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest partid sa faca calculele necalficatilor, paznicilor, celor fara bac- analfabetilor- cum pot sa ne reprezinrte asemenea specimene ordinare. Am inteles ca bulibasii tiganilor, interlopii i-au sustinut cu tarie. Cine se aseamana, se aduna
2
0
Tu cine mortii ma-tii esti?
4
1
Nume de premier vadim tudor vi se potriveste.
3
4
ai dreptate toti comentacii de aici asta sunt, pana acum 3 zile nu au auzit de AUR, acum le-a aruncat presa niste informatii cum se arunca graunte la cardul de gaste si gata sunt destepti vin aici si comenteaza!!!
3
3
Aveti la dosare penale garla,vreti imunitate?
9
3
INTRODUCETI VOTUL ELECTRONIC !!!
8
4
ce popor de HANDICAPATI!!! hahahahahahahaha
10
8
Daca asemenea specimene au loc in parlament, ca reprezentati ai poporului..ce sa mai zicem. Asa popor, asa partid...de haur
19
10
bv aur hai romania
12
16
si ciolos pe care il reinvie USR Plus crezi ca e mai presus? da, dar poate pentru altii pe el nu-l intereseaza tara!! Iar circ vedem destul de 1 an si ceva asa ca un actor in plus va da culoare!!!
13
5
Bv Haur, felicitari ati ajuns sus acu sa vedem ce cacat o sa faceti. Acu un pic de circu curului apoi...pac alianta cu PSD si veti da teapa la toti alegatorii voatri,pisam-as pe voi de ordinari.
24
19

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515