REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Liderul Clanului Sportivilor, Robert Nica, a încercat să fugă din țară

Liderul Clanului Sportivilor, Robert Nica, a încercat să fugă din țară

Victor ROTARU 6 aprilie 2024 | 13:00 1503

Liderul unui temut clan din București ar fi încercat să plece din țară, deși are control judiciar prin care i se interzice să părăsească teritoriul României.

Liderul Clanului Sportivilor, Robert Nica, a incercat sa fuga din taraRobert Nica

Robert Nica, liderul Clanului Sportivilor, s-a prezentat ieri după-amiază la punctul de trecere Ostrov, pasager într-o mașină, încercând să părăsească țara.

Polițiștii de frontieră i-au verificat actul de identitate, l-au băgat în baza de date și și-au dat seama că acesta nu are permisiunea de a părăsi România, având în vedere că se află sub măsura controlului judiciar, astfel încât l-au întors de la vamă pe Robert Nica, potrivit surselor.

Contactați, avocații bărbatului au spus că nu au informații în acest sens.

Cert este că Robert Nica se află sub control judiciar, încă din toamna anului trecut. A și fost condamnat în primă instanță la doi ani și șase luni, în martie anul acesta, de către judecători, având în vederre că acesta este acuzat de deținere de droguri în vederea consumului.

De asemenea, el a mai fost reținut și vara trecută, pentru că și-ar fi lovit socrul, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca au vazut ca lui Catalin Cherechesh si altora ca asta nu li s-a adaugat ca pedeapsa nici o zi in plus pentru trecerea ilegala a frontierei de stat dece sa nu incerce tozi infractori sa fuga din Romania inainte sa mearga in pushcarie.
1
0
cum sa se vb de clanuri in 2024 ? f3 m3 m3 de inculti, unde este ordinea si disciplina pe care politia romana, jandarmeria s.a.m.d le evoca mereu ? va e frica sa intrati in ei si pe langa asta îi mai prezentati si ca lideri de clanuri, vai de capul vostru
2
0
Nu sportiv
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272