REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Liderul PMP, atac la cei care vor boicota referendumul pentru familie: 'Este soluția celor slabi'

Liderul PMP, atac la cei care vor boicota referendumul pentru familie: 'Este soluția celor slabi'

Replica API 3 octombrie 2018 | 00:33 338

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, marți, că va merge la referendum nu pentru că îl îndeamnă sau îl convinge cineva, ci pentru că așa îi dictează conștiința. El a făcut un apel pentru ca românii să meargă la vot, afirmând că ”boicotul este soluția celor slabi ce fug de confruntare”.

”Nu cred că este cazul să intrăm în polemici mânați de ură și folosind argumente care nu țin în fața realității vieții de zi cu zi. Eu voi merge la referendum nu pentru că mă îndeamnă sau mă convinge cineva, ci pentru că așa îmi dictează conștiința. Nu judec pe nimeni pentru propriile convingeri și valori, dar lăsați-mă și pe mine să decid ce este, din punctul meu de vedere, corect să fac în zilele de 6-7 octombrie”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

El mai susține că participarea la acest referendum, inițiat în 2015 de bisericile creștine, este o datorie civică prin care românii vor demonstra că prețuiesc democrația.

”Or, consultarea cetățenilor este un exercițiu caracteristic și obișnuit într-o societate democratică. Așa este, politicienii, deși nu l-au inițiat, încearcă să profite de acest referendum; PSD, mai ales, este campion european la tehnici de manipulare. În acest caz însă nu este vorba despre ce spune un lider politic sau altul, la acest referendum este vorba despre respectul pe care trebuie să-l oferim, prin participare, celor 3 milioane de români care au cerut modificarea articolul 48 alin. 1 din Constituție în sensul eliminării cuvântului și înlocuirea acestuia cu sintagma . Indiferent care este opinia dumneavoastră, ieșiți la vot. Doar așa demonstrăm că suntem profund atașați valorilor democratice. În cazul de față, boicotul este soluția celor slabi ce fug de confruntare”, a adăugat liderul PMP.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand infractorii si penalii fac legi, legile sunt bune pentru hoti si infractori, nu pentru oamenii cinstiti. Si este grav!
2
0
Am citit comentariul asta la cateva alte articole. Livache, pleava... Du-te ba platitule!
2
4
Mai TOLOMAC stii cum se traduce din limba engleza cuvantul PIMP ?
1
3
Mai Tomac tu te speli de 10 zile in lighean ?Nu -de aia iti vine sa te duci la referendum !
3
5
Ca sa fie validat acest referendum, trebuiesc 5,5 milioane de voturi. Daca nu se strang va fi o palma grea pentru livake ! Prin acest zis referendum, livake vrea sa vada cum sta cu pleava, cu votantii. Acum ca din cei care voteaza nu au nicio treaba cu psd-ul, e alta treaba. Asadar, daca nu mergem la vot, MU1E P5D! Si pana la urma, nu trebuie sa ne aliem cu normele UE? LA ei de ce se poate? Sa se faca si referendum in care sa fie interzise relatiile bosorogiilor cu persoane mai tiner cu 20 de anii! Aud ?
7
3
mai sunt si cititori care nu stiu decat sa injure sau sa scrie urat despre unul sau altul ! Inca suntem dezbinati iar clasa politica isi face treaba linistita ! nu se mai stie nimic de dosare , gazul din mare , coruptie la nivel inalt , prim ministru agramat , senatori nestiutori de carte si multe altele ! e usor sa arunci vorbe urate cuiva pe care nici nu-l cunosti ! referendumul acesta s-a facut la cererea a milioane de romani , insa nimeni nu poate obliga pe nimeni sa mearga la vot sau sa voteze da sa nu !
3
7
Stati acasa si boicotati niste copii care in cativa ani vor fi infiati de homo. In scoli se va preda ca perversiunile sunt un alt tip de a face amor. E vorba de moralitate, nu de politicieni. Boicotati soarta copiilor . DA sau NU, e singura intrebare adevarata. Mergeti si raspundeti cum credeti, dar mergeti la vot.
8
13
In sfarsit un punct de vedere laudabil al urmasului lui Basescu. In ultima vreme o cam luase prin porumb.
10
9
Dar ce nu stiu sa puna intrebare clara cu referire doar la familie fara generalitati?
13
1
Bai baieti, problema este daca legalizam sau nu casatoria intre homosexuali! Restul este vrajeala! Ca Soros,ca Dragnea, nu conteaza! Ce boicot? Impotriva normalitatii? Legalizarea casatoriei intre doi parteneri de acelasi sex! Despre asta era vorba!
9
7
A comentat careva zilele trecute ceva adevarat. Cum scoate unul de la PMP o basina, cum Replica sare sa-l stearga la cur. Replica este oficial ziarul partidului PMP. Bine macar ca acum suntem siguri. De ce se politizeaza referendumul nu se stie insa. Fiecare are credinta lui. Vrea sa voteze DA sau NU, sa o faca si punct. PMP sare intotdeauna in ajutorul PSD, la Constanta PMP si PSD sunt frati, o stim foarte bine
6
6
indiferent cum era pusa , tu esti un bou si nu intelegeai nimic . Sa te fut in gura de sorosist basit , sa-i dau muie pensionarei de langa tine , sa nu mai mancati cacat de ROMANIA !
8
10
abia astept sa treaca referendumul lu peste ca sa vad ce rahat cu apa rece ne va mai servi clasa politica prin trompetele sale.
7
5
daca intrebarea era pusa corect, nu ptr a lasa loc ca acesti nemernici sa modifice ce vor- mergeam la vot asa ca puscariasului draknea i-a mai ramas o solutie, aducerea mortilor l;a referendum, poate reuseste si data asta. Acesti indivizi din cadrul ciumei rosii nu mai pot fi credibili, ei mint mai des decat respira- singura lor grija, cu riscul de a poune tara in pericol, vor sa scape de puscarie si sa ramana cu averile furate- intacte. Sa imi explice draknea care este in concubinaj cu o pustoaica ce inseamna ptr el familia traditionala
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108