-2.9° Constanța Mar., 7 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6267
-2.9° Constanța Marți, 7 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6267

Liderul PSD Vaslui, întrebare de 1.000 de puncte

Virgil STOIAN 26 ianuarie 2023 | 00:00 311

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, reales recent la şefia filialei judeţene a PSD, susţine că partidul nu avea cum să îi ”sărăcească” pe vasluieni, întrucât aceştia nu au fost niciodată ”foarte bogaţi”.

Liderul PSD Vaslui, intrebare de 1.000 de puncte

”Când a fost acea perioadă în care vasluienii erau foarte bogaţi, se bucurau de cea mai mare prosperitate din ţară şi cum am făcut noi, cei care am fost votaţi de cele mai multe ori de cea mai mare parte a locuitorilor judeţului Vaslui, să-i sărăcim?”, se întreabă el.

Dumitru Buzatu a făcut aceste declaraţii la o reuniune a filialei judeţene a PSD, la care a fost prezent şi liderul formaţiunii, Marcel Ciolacu, potrivit vremeanoua.ro, anunță news.ro.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

”Sigur că prosperitatea înaintează cu paşi înceţi şi nu e chiar prezentă în toate casele. Eu zic că noi, cei care suntem prezenţi aici, şi mulţi alţii care nu sunt, ne-am luptat ca să avem o guvernare bună, o viaţă decentă şi cât este posibil să şi prosperăm. Una dintre temele preferate ale adversarilor noştri politici în timpul campaniei electorale a fost că PSD-ul a sărăcit Vasluiul. Eu mă întreb de foarte multă vreme, cunoscând şi situaţia economică a judeţului, când a fost acea perioadă în care vasluienii erau foarte bogaţi, se bucurau de cea mai mare prosperitate din ţară şi cum am făcut noi, cei care am fost votaţi de cele mai multe ori de cea mai mare parte a locuitorilor judeţului Vaslui, să-i sărăcim?”, a arătat Buzatu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Vasluienii sunt singurii vinovati pt situatia in care se afla judetul , cand alegi in functii de conducere niste analfabeti nu poti avea asteptari foarte mari . Dumitru Buzatu este doar unul din miile de politicieni ticalosi care s-a bucurat de privilegiile statutului de bugetar de lux , schimbarea sta in votul fiecarui cetatean nemultumit !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
23819113133
5/49
32325399
joker
33395201912