REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Liderul tătarilor de pretutindeni, printre oaspeţii de seamă prezenţi la Constanţa, cu prilejul Sărbătorii Etniei Tătare

Liderul tătarilor de pretutindeni, printre oaspeţii de seamă prezenţi la Constanţa, cu prilejul Sărbătorii Etniei Tătare

Replica API 16 decembrie 2019 | 02:20 908

Mustafa Abdulcemil Kırımoglu, liderul tătarilor de pretutindeni și deputat în Rada Supremă de la Kiev, și Refat Ciubarov, președintele Congresului Mondial al Tătarilor, au fost sâmbătă, 14 decembrie, oaspeții Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România. Cei doi oficiali de la Kiev s-au aflat în România cu prilejul Sărbătorii Etniei Tătare, prilej cu care au avut și o întâlnire cu peste 200 de membri ai uniunii, reprezentanți ai comunității la Conferința Națională a UDTTMR.

Cei doi lideri tătari au transmis un mesaj de unitate către comunitatea de tătari din România, evidențiind faptul că în contextul geopolitic actual este foarte important pentru comunitate să fie unită și să își recâștige locul ce i se cuvine în Parlamentul României.

Cu prilejul vizitei, președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, le-a înmânat celor doi lideri tătari de la Kiev câte o plachetă în semn de apreciere pentru activitatea susținută și continuă în folosul tătarilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gelil Eserghep se vrea mason de grad 33. Este un rahat cu ochi si barba! L-am auzit cand se lauda ca a intrat in francmasonerie si, dupa cateva saptamani, i se propusese deja sa ia gradul 33. Un bou. Nu asa se iau gradele! De la ucenic la calfa, iti trebuie 1 an. Pana la maestru, inca 6 luni. Deci un an si jumatate ca sa parcurgi primele 3 grade, cele de baza, din masoneria albastra! Apoi, ca sa mai iei inca 30 de grade, iti trebuie rabdare multa, munca multa, bani multi cheltuiti. Vine rahatul asta parasutat de niciunde si se vrea mason de grad suprem in cateva saptamani! Jeg!
6
14
UDTTMR exista. Este la fel de LEGALA ca la infiintare. Toate autoritatile, locale si guvernamentale, Presidentia, diplomatiile straine, recunosc UDTTMR si pe presed. ei. Chiar cei care au mintit ca uniunea nu mai exista au recunoscut ca de fapt ea exista. Funct. de deputat si admin bugetului este adevarata problema. Naim Belgin,Asociatia M Niyazi, Asociatia Agiacai S,Narcis Amza, Denis Ibadula, Amet Varol,samd,vor sa fie deputati pt beneficiile banesti de peste 40.000 de lei. Apoi admin banilor uniunii, care s ar impartii tuturor celor care finanteaza acum scindarea UDTTMR.
21
3
Tin sa va reamintesc ca UDTTMR nu este singura organizatie care ii reprezinta pe tatari Veniti la Uniunea Democrata Tatara ca il punem deputat pe Amet Aledin si impartim banii cu Sali Negiat si talibanii de la Taiba. Va asteptam cu bratele deschise ca avem sustinerea Rusiei sa indepartam tatarii de Europa si America
9
9
Tupeu de nogai. Gelil nici nu mai este presedinte de Uniune, a fost anulat de instant, isi aroga nici drepturi de dictator....care umbla cu toti interlopii dupa el.....
7
18
Bai Ildaz intelege si tu trebuie sa ma dau dupa cum bate vantul. Am fost parlamentar la PRM dar dupa aia am dat o pe tatari te inteleg ca nu am fost de la inceput cu ei dar dadeam spaga la tribun sa ma puna pe loc eligibil si boii de romani au votat pe mine ha ha ha Cu Metropolitanu adun de la prosti ca tine dau spagi la Consiliul Judetean si rama sef pe ce traseu vreau ca de asta sunt deputat. Voi muriti de foame si normal ca va ofticati hai ca dau un batal la Kures.
4
23
pt cel de sub mine . sa-l pupi in cur pe Putin daca nu ai loc de el
10
19
cu ucigasul putin ca sa-i fie lui bine. Restul tatarilor la domuz cu ei !!! Muie kirimoglu, muie putin cu cacat !!!
15
15
Gelil e un tip foarte versatil si pervers, domnule presedinte Gelil tu nu ma reprezinti pe mine ca tatar nicaieri si mi sunt singurul tatar care gandeste asa! Hai fuga la ciolan de domuz!
11
21
Gelil cum se poate sanu_l inviti si pe Ali Ibrahim sa le povesteasca oaspetilor cine suntem noi? Ca el stie noi nu .Dar atentie la mesajul domnului Karam oglu .Locul din parlament .in tot ce faceti acum e un shou ieftin .Adica abureala prostimii.
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212