3.4° Constanța Sâm., 3 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6201
3.4° Constanța Sâmbătă, 3 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6201

Lidia Buble, implicată într-un accident rutier în Capitală

Replica API 26 septembrie 2022 578

Lidia Buble a fost implicată într-un accident în Capitală. Din fericire, impactul nu a fost unul puternic, iar artista se află în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, va plăti pentru neatenție întrucât, conform primelor informații, ea a fost cea care a produs accidentul.

Lidia Buble

Lidia Buble a provocat un accident, într-o clipă de neatenție, în cursul zilei de 22 septembrie. Artista ar fi vrut să vireze la dreapta, însă nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un alt participant la trafic. Polițiștii au sosit la fața locului, iar ambii șoferi au fost testați pentru consumul de alcool. Rezultatele au fost negative atât în cazul Lidiei, cât și al celuilalt șofer, informează Spynews.ro, citează Click!

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

După impact, Lidia și celălalt șofer s-au prezentat la Biroul Accidente Ușoare. Conform informațiilor oferite de către polițiști, Lidia Buble a primit un proces verbal de sancționare pentru fapta sa.

Lidia Buble a fost protagonista unui incident controversat la finalul anului trecut. Atunci, solista a mituit un polițist de la Rutieră pentru a scăpa de etilotest.

Poliţistul rutier care i-a cerut mită Lidiei Buble i-ar fi făcut cântăreţei şi avansuri de natură sexuală. Stenogramele convorbirilor pe care artista le-a avut, în noaptea incidentului, atât cu agentul de circulaţie cât şi cu un prieten supravegheat de DIICOT Ploieşti, Dragoş Ştefan Presură, au fost făcute publice.

Din stenograme, reiese clar faptul că polițistul i-a făcut Lidiei avansuri și i-a sugerat să apeleze la altă cale pentru a scăpa de amendă. Artista speriată l-a sunat pe un bun amic și a i-a relatat cu lux de amănunte prin ce a trecut.

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, în dosarul în care este acuzată că a dat mită unor polițiști care intenționau s-o testeze cu aparatul etilotest.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Ati inceput iarasi cu c u r v a asta resapata?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359