REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 25 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6771
26.4° Constanța Marți, 25 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6771
 

Liga Studenţilor de la UMC are de acum o nouă conducere

Liga Studenţilor de la UMC are de acum o nouă conducere

Replica API 3 iunie 2016 | 00:00 817

Alegeri

Alegeri

Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa şi-a ales un nou lider. Pe 30 mai s-a desfăşurat Adunarea Generală pentru a stabili noii membri ai Biroului de Conducere. Astfel, în mandatul următor, echipa de conducere a ligii va fi formată din: Patricia Ioana Iercoşan - preşedinte; Eduard-Constantin Tănase - vicepreşedinte; Beatrice Bobeico - secretar general; Elena Ioniţă - director Departament HR; Elena Ionaşcu director Departament PR şi IT; Esna Resul- director Departament Educaţional; Cristian Brumă- director Departament Proiecte; Ana-Lavinia Ilie - director Departament Social; Alexandru Halic - cenzor.

Fostul preşedinte al ligii, George Albină, este mulţumit de realizările sale de până acum şi consideră că a sosit timpul să predea ştafeta, arătându-se încântat de faptul că va rămâne totuşi cineva la „cârma” ligii: „A venit şi momentul retragerii mele din cadrul Ligii Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa (LSUMC). Plec împăcat cu gândul că am realizat, cu ajutorul colegilor, o mulţime de lucruri frumoase care vor reprezenta, cu siguranţă, un stâlp de temelie pentru mişcarea studenţească din România.

Vreau să vă reamintesc că Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa este singura organizaţie studenţească care a înfiinţat o universitate şi, totodată, reprezintă de 26 de ani interesele studenţilor din Universitatea Maritimă, dar şi ale studenţilor constănţeni”, a declarat George Albină, fostul Preşedinte al Ligii Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa.

Actualul președinte al ligii se arată încântat de preluarea funcției și se declară nerăbdătoare în a continua să realizeze lucruri importante pentru studenții din Universitate: „În urmă cu trei ani, când am intrat în organizaţie, mă gândeam că mi-ar face plăcere ca, într-o zi, să preiau frâiele acesteia. Acum, că s-a întâmplat, sunt extrem de încântată, plină de energie şi dornică de realizări mărețe”, a declarat Patricia-Ioana Iercoşan, actualul preşedinte al Ligii Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
41394763044
5/49
27402873311
joker
13628161016