REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Linie de negociere la MASCAȚII din Constanța! Iată în ce cazuri s-a intervenit!

Linie de negociere la MASCAȚII din Constanța! Iată în ce cazuri s-a intervenit!

Replica API 5 februarie 2020 | 07:40 289

Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța a fost structurat pe două linii principale de muncă, și anume intervenție, a doua linie fiind grupa pirotehnică. Însă, recent, există și o a treia linie de muncă, pentru situații de criză. ”Polițiștii care lucrează pe această linie au absolvit un curs și sunt abilitați să desfășoare astfel de abilități”, a spus Marian Nucu, șeful SAS. Este vorba despre linia de negociere. Până acum s-a acționat în trei astfel de cazuri.

Spre exemplu, în noiembrie 2019, o echipă de negociatori din cadrul IPJ Constanța s-a deplasat în localitatea Crucea din județul Constanța, unde o persoană de sex masculin, de aproximativ 78 de ani, amenința că distruge blocul prin explozie, eliberând gaz dintr-o butelie de aragaz. ”S-au deplasat colegii mei acolo și, după un timp relativ scurt, am reușit detensionarea situației și convingerea persoanei să renunțe la gestul pe care intenționa să-l facă”, a adăugat Nucu.

Apoi, în Poiana, un bărbat s-a urcat pe un stâlp și amenința că vrea să se sinucidă. Și aici, datorită noii linii de negociere, persoana în cauză a fost convinsă să renunțe la gestul extrem. Menționăm că în cadrul SAS forța de muncă este asigurată în proporție de 99%, un singur polițist pensionându-se în acest an.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alti tocatori de bani multi de la buget... avand acoperite fetele , mai bine participati la baluri mascate si donati banii stransi.
1
1
Ajuta-te singur bai putoare asistata social! Nu avem nevoie sa ne "ajute" gaborii! Am vazut cu le-au ajutat pe Alexandra, Luiza si multe altele ca ele! Si am vazut cum i-au ajutat si familia Luizei! Nu mai zic de ajutoarele date populatiei de pe vremea comunismului pana in prezent! Ne inarmam si ne aparam singuri! Voi sunteti dusmanul d-aia tot ce misca-n tara asta raul ramul ni-e prieten numai noua iar voua dusman este. Dusmaniti veti fi de toate fara a prinde chiar de veste N-avem arme inca Dar ura fata de militie e un zid ce nu se inspaimanta de-a voastra faima bai belitilor la zid!
1
1
Cand tu,cacatule cu ochi tulburi vei avea nevoie de ,,gabori '' sa te ajute,sa deea Domnul ca drumurile sa fie blocate si ei sa nu poata ajunge sa te salveze. Noi vrem ca ,,gaborii'' sa ne apere de cei cu mentalitatea ta,boule cu bale! Vrem institutii de forta puternice si dedicate oamenilor cinstiti,adica impotriva unor boraturi ca tine.Nu vrei sa ramai asa,cizeleaza-te,integreaza-te social,pentru ca atunci cand vei imbatrani vei fi un bosorog respins si de casele de batrani,vei crapa ca un cacat uscat la coltul strazii. E chiar asa bine sa fii rau? Cine crezi ca apreciaza asta?Prostule!
2
1
VA OMORAM FUTU-VA-N GURA DE BOLSEVICI! Pentru asta de mai josw Vrei statuie cacatule? Din oasele copiilor tai ti-o ridicam si pe tine in varful ei intr-o teapa! MOARTE GABORILOR! IN CHINURI!
1
4
Multa sanatate , iti doreste un fost coleg ! Cred ca pt multi pensionarea ar aduce mai multa liniste ! Si noi ne-am uitat foarte atent prin curtea I.P.J. -ului ... si nu am vazut nici o statuie a vre-unui politist ! Multa sanatate la familie ! In rest pe acolo prin sala de sedinte au fost ... mai multi ingineri , i.t.-isti , jurnaliste , decat politisti ! Dumnezeu sa le dea constantenilor politisti curajosi si ... tineri ! Orasul nostru o.merita ! A cazut epoca Mazare cand era interzis accesul politistilor in Statiunea drogatilor Mamaia... se pare ca nu si sefii lor de atunci !
9
3
de belit poola la urs.
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212