REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Liniile de cale ferată din Constanța, afectate de MUNȚII de GUNOAIE. Video

Liniile de cale ferată din Constanța, afectate de MUNȚII de GUNOAIE. Video

Replica API 11 februarie 2021 | 13:22 2143

Faptul că orașul de la malul mării mării nu mai este ceea ce a fost cu mult timp în urmă nu mai este o noutate pentru absolut nimeni. Ceea ce este revoltant este că anumite probleme persistă de mulți ani. Pe marginea căii ferate din zona Sabroso, mizeria domnește pe de o parte și de alta a acesteia. Mizerii de tot felul sunt aruncate pe spațiul verde. Geamuri sparte, mormane de sticle de plastic, ambalaje de hârtie, carton, dar și alte gunoaie menajere.

Chiar la intrarea în oraș, tabloul cu care sunt întâmpinați sutele de turiști este dezolant. Între liniile de cale ferată, dar și pe marginea acestora, zac câteva sute de kilograme de deșeuri, în mare parte menajere. În curând zona se va transforma într-un adevărat focare de infecție. Atât locuitorii din zonă, cât și restul oamenilor care tranzitează zona, sunt stupefiați de mizeria de nedescris. De-a lungul timpului au fost făcute sesizări, dar nu au fost luate în vedere.

Bunul simț este aruncat la gunoi

Imaginea dezolantă care nu face cinste unui oraș care se dorește a fi perla litoralului românesc, este adesea blamată de oameni. Cei lipsiți de bun simț și de respect față de natură și de mediul înconjurător, dar și de locul în care trăiesc, au depozitat de-a lungul timpului tot felul de gunoaie pe acest teren. Acestora nu le pasă de imaginea, dar nici de sursa de infecție pe care o produc efectele acestor acțiuni.

VIDEO:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca va interesati putin, aflati ca orasul nostru este groapa de gunoi a europei, sute de mii de tone vin anual in portul nostru de la italieni si sunt aruncate in plin camp, ghiciti cine ii ajuta si inchide ochii, minunatul nostru guvern. mafia este mare si sunt implicate familii puternice.
0
0
e nivelul de educatie a romanului,credeti ca degeaba ne fac strainii rrrrooomi?
5
0
daca er si o trecere pentru pitoni........
2
0
da unde plm e cocargeanu, ochiulet, toti care dadeau vina pe chitac si fagadau pt gunoaiele alea?
3
0
Amenda uriasa sa le dea la CFR
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212