REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Lino Golden, atac la adresa Iuliei Albu: „Îi iau găina și o fac aripioare“

Lino Golden, atac la adresa Iuliei Albu: „Îi iau găina și o fac aripioare“

Replica API 9 octombrie 2020 | 00:00 1611

După ce a avut parte de un scandal în mediul online cu «tatăl adoptiv», Alex Velea, iată că acum Lino Golden are câteva cuvinte de spus și despre Iulia Albu, căreia i-a transmis o amenințare, desigur sub formă de glumă.

Iulia Albu, Lino Golden

Nu se cunoaște încă motivul pentru care Lino Golden a reacționat astfel și a atacat-o pe Iulia Albu, însă vorbele sale au fost foarte acide. Iată ce a spus cântărețul.

”Pentru Iulia Albu. Știu că nu o știe nimeni, dar îi transmit eu așa. Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit”, a zis Lino în timp ce se filma cu jumătate de față, scrie click.ro.

Cei doi nu sunt la prima ceartă, aceștia au mai avut parte de un mic scandal și luna trecută, după ce Iulia Albu l-a numit rasist pe Lino Golden.

Lino Golden și Iulia Albu, „la cuțite” în mediul online

Iulia Albu a comentat pe pagina sa de Instagram una dintre fotografiile postate de Lino Golden. Este vorba despre o imagine în care tânărul este în fața unei oglinzi, cu un teanc de bani ținuți ca un evantai, a cărui descriere este: „Banii de r@at * cine se ofensează, e de rasă inferioară”.

„@linogolden promovează ura rasială. Sinistru, penibil, abject. Asta, firește, Dacă nu cumva consideră că Suntem toți niște “animale” unii oi, probabil, alții cotârle. “Of mice and men” aș putea vorbi ore în șir. Păcat că nu am compania lui Steinbeck. Aviz brandurilor pe care le endorsează. Hai să vorbim despre influencing ”, a scris fashion-editorul pe Instagram.

După ce stilista l-a comentat public, Lino Golden a reacționat în privat. Tânărul cântăreț i-a trimis câteva mesaje „grele” Iuliei Albu pe Instagram.

„Nu știu ce ai înțeles tu prin „rasă” inferioară, înțeleg că ești bătrână și că nu înțelegi glumele și meme-urile, dar ești penibilă. Te pup dulce. Ți-ai căutat-o cu Velea, te-a făcut faimoasă și acum ți-o cauți și cu mine și știu că vrei răspuns public.”, i-a spus Lino Iuliei Albu.

Ulterior, tânărul a completat în descriere cu: „(glumă)(nu mă refer la nimic rasist)(mă refer la calitatea umană) (că văd ca nu știți de ironie și glume)”, pentru a clarifica situația.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-a luat de fosta sotie de cizmar. De altfel o curva proasta !!!
1
0
Lino G-pusti cordit, prost ca noaptea, dar plin de tupeu,
3
0
Lin goldanu crede ca isi face reclama... E tot micut si mediocru. Partea proasta e ca ia bani multi din nimicurile astea.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272