REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

LINO GOLDEN, implicat într-un nou SCANDAL!

LINO GOLDEN, implicat într-un nou SCANDAL!

Replica API 3 septembrie 2021 | 00:05 2872

Deși păreau ca apele s-au mai liniștit în viața lui Lino Golden, iată că nu este așa, căci acum este implicat într-un nou scandal. De data aceasta, nu unul monden, ci unul în care un afacerist îi aduce grave acuzații artistului. În urma unui schimb de replici, se pare că vedeta ar fi trecut la amenințări.

Lino Golden

Lino Golden nu vrea să se cumințească absolut deloc, dovadă stă o postare făcută publică de un patron al unui centru de închirieri ATV-uri.

Se pare că recent, artistul și-a luat gașca și a plecat pe munte pentru o porție de adrenalină, dar lucrurile nu au mers deloc bine, căci, spune afaceristul, la mijloc au intervenit mai multe nereguli.

click pe foto

Conform mesajului acestuia, înainte ca Lino Golden și cei patru prieteni să ajungă la ora stabilită pentru a-și închiria ATV-urile, aceștia au dat o tură sediului, iar în urma lor au lăsat un mediu deloc plăcut, căci toate gunoaiele din mașină s-au regăsit în natură.

Însă, chiar și așa, patronul a trecut gestul tinerilor cu vederea, doar că ceea ce a continuat la făcut să spună ”stop”, iar pe Lino, descrie el, să reacționeze extrem de violent verbal.

Cel care a făcut totul public susține că după ce a refuzat să îi facă pe plac fostului băiat de aur, acesta a trecut la amenințări și înjurături, dar și la fapte, căci se pare că ar fi început o campanie de denigrare a centrului de închirieri pe rețelele de socializare.

click pe foto

Mai mult decât atât, se pare că fostul protejat al lui Alex Velea chiar și-a dorit răzbunarea, căci spune patronul, la scurt timp de la convorbirile telefonice în care a fost înjurat și amenințat, numărul său de telefon a ajuns să fie publicat pe un site de anunțuri. El spune că Lino Golden ar fi publicat un anunț de vânzare sub numele său și cu trimitere către numărul său de telefon.

Pentru a înțelege toată povestea, mai jos găsiți o parte din mesajul publicat de patronul centrului de închirieri ATV-uri, iar întreaga destăinuire a acestuia este la un click distanță, în secțiunea ”Galeria foto”.

click pe foto

”La 16:36, pe camere se vede că din mașină coboară cinci persoane, își aruncă gunoaiele, privesc panourile despre prețuri și pleacă. Iar la ora 17:00aceleași persoane ajung la noi cu mașina, nu pe jos cum era semnalizat, cu viteză li parchează exact la intrarea în centru de închirieri. Spre surprinderea mea erau aceleași persoane, patru băieți și o domnișoară, moment în care îi întreb dacă e frumos ce au făcut. După plecarea lor, primesc un telefon și mi se adresează cu o serie de înjurături, începe să mă amenințe că mă bagă în faliment, că ne va închide și că tocmai a început o campanie de denigrare pe Instagram, amenințări cu plângeri penale etc. Faimosul Lino Golden nu dorește să accepte faptul că am refuzat propunerile sale și nu am acceptat în niciun fel să încălcăm legea pentru a-i satisface poftele. Pentru toate afirmațiile făcute există dovezi video, foto, mesaje, apeluri telefonice”, este o parte din mesajul făcut public de cel care deține centrul de închirieri de ATV-uri, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma aia in khur fara protectie!
7
0
Cine e cacatul asta?
10
0
Lino Tinichea. Cine e?
6
0
o bataie buna aplicata la timp i-ar scoate bashinile din cap .
14
0
Are fata de sac de box care cere pumni.
14
0
Niste gunoaie care fac alte gunoaie!
14
0
Asta e fundas consacrat!
12
1
Un frustrat ce se crede vedeta de la scoala lui Velea.De fapt un NIMENI!
16
0
Au dansat toti in panddddemieee pe Dau moda si acum nu stii cine e lino
5
11
ce-i cu aratarea asta?
23
0
Vedeta abuzata si creeata,nu exista succes fara sa dea fundulet!
21
1
este un poponar convins , din asta castiga bani...
23
2
Fara misto, totusi cine-i asta ? Scrie in articol ca-i artist.Stie cineva ce fel de artist ?
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468