REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lionel Messi a dat cărțile pe față despre relația cu Kylian Mbappe

Lionel Messi a dat cărțile pe față despre relația cu Kylian Mbappe

Victor ROTARU 4 februarie 2023 | 00:00 831

Într-un lung interviu acordat la Paris trimişilor ziarului sportiv argentinian Ole, Messi a fost întrebat dacă a discutat cu Mbappe despre finala Mondialului din Qatar, câştigată la loviturile de departajare de Argentina în faţa Franţei, pe 18 decembrie.

Lionel Messi a dat cartile pe fata despre relatia cu Kylian Mbappe

"Da, am vorbit despre joc, despre festivităţi, despre cum au trăit acest lucru oamenii în Argentina, atunci când am fost în vacanţă, despre festivităţile pe care le-am avut. Şi nimic, nimic mai mult, dar totul este bine, foarte bine", a explicat Messi.

"Am fost şi eu de cealaltă parte, am pierdut o finală mondială (în faţa Germaniei, la Cupa Mondială 2014 - n.red.) şi nu am vrut să ştiu nimic despre asta, despre ce s-a întâmplat. Şi nimic legat de Cupa Mondială la acea vreme. De aceea, nici eu nu vreau să vorbesc despre asta. Dar adevărul este că nu am nicio problemă cu Kylian, dimpotrivă", a adăugat căpitanul naţionalei Albiceleste.

Întrebat în legătură cu posibila sa participare la Cupa Mondială din 2026, care va fi găzduită de Statele Unite, alături de Mexic şi Canada, Messi a fost destul de evaziv. "Nu ştiu", a spus septuplul câştigător al Balonului de Aur.

"Mereu am spus că, din cauza vârstei mele, cred că îmi este foarte greu să ajung acolo. Îmi place să joc fotbal, îmi place ceea ce fac şi atât timp cât sunt sănătos, mă simt în formă şi mă distrez, o voi face.

Cred că următoarea Cupă Mondială este încă departe. Din punct de vedere al vârstei şi al timpului, cred că este dificil. Dar asta depinde de evoluţia carierei mele. O să împlinesc 36 de ani (pe 24 iunie), o să văd unde se îndreaptă cariera mea, ce voi face şi depinde de multe lucruri", a adăugat Lionel Messi, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
piticul are caracter.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218