REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Litoralul pentru toți! Cerșetorii s-au înmulțit în intersecții, că tot vine vara! Video

Litoralul pentru toți! Cerșetorii s-au înmulțit în intersecții, că tot vine vara! Video

Georgiana BOGLEA 22 aprilie 2024 | 00:00 1341

 Îi vedem cu mâna întinsă și avem tendința să îi compătimim. Atunci când le oferim bani, nu facem altceva decât să îi încurajăm și să prelungim prezența cerșetorilor pe străzi.  Așa se face că cerșetoria a devenit o afacere foarte profitabilă care poate genera zilnic câștiguri impresionante. Există situații în care aceste persoane câștigă în câteva zile cât alți oameni, care au un loc de muncă, într-o lună întreagă.  Când nu sunt la colțurile bisericilor, în weekend, îi vedem în intersecții, punându-și viața în pericol și încurcând circulația.

Litoralul pentru toti! Cersetorii s-au inmultit in intersectii, ca tot vine vara! VideoCerșetor la intersecția de la CET

Cum scăpăm de cerşetorii care ne agasează în trafic?! Deși poliţiştii locali din Constanţa ne semnalează, tot mai des astfel de situații, pe care le sancționează, conform legii, se pare că fenomenul este greu de stopat.  Pe ploaie, vânt, frig sau caniculă, cerșetorii sunt prezenți... mai ales în intersecții, stând la mila șoferilor.

Video 1

Mai grav este că sunt și minori surprinși cu mâna întinsă, inclusiv în intersecții, unde-și pun serios viața în pericol.  De exemplu, aceștia au fost văzuți, recent, pe strada Caraiman, la trecerea cu calea ferată. Un alt minor, care pare să aibă probleme psihice, a putut fi văzut, zile la rând, la intersecția de la CET.

Video 2

Cerşetoria a reprezentat o mare problemă a urbei de la malul mării întrucât, ca şi faptă, este încadrată la contravenţii, la legea 61/1991 (pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice), la articolul 3: apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, precum şi determinarea unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte. Poate, dacă legea ar fi mai aspră, atunci altfel ar sta lucrurile.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Locala are angajati numa gelati sprancenati si pizdificati care stau ascunsi cum sa arate orasul? Decat sa alunge cersetorii sau sa i amendeze ei stau in bemzinarii la cafele stau ascunsi pe stradute alei si se filmeaza pt tik tok uri o ard pe netflix.asta e politia locala. Cand ii vezi umflati in electricele alea ai impresia ca urla masina sa o ajuti sa scape. Din loganuri se dau jos isi aranjeaza parul isi baga camasa n pantalon s u g burtile si se indreapta spre tine amenintator de parca tu esti traficant de dro guri el de la SAS...... vai de mama lor de anticapati
7
0
Asta e orasul lui wc hitac! Plin de cersetori, gropi, santuri, caini maidanezi, asfalt denivelat, inundatii la orice ploicica,praf etc. Si ca sa nu avem liniste nici noaptea, a bagat gunoierii pe strazi! Alupigus caporale wc hitac!
6
0
PENTRU TOTI CARE VA FACETI MILA DE CERSETORII STRAZILOR... DUPA CE PRIMESTE POMANA, CERSETORUL SPUNE IN GANDUL LUI.....CA MINE SA AJUNGETI...ADICA SA CERSITI...ASA ARATA MULTUMIREA CERSETORULUI..
7
1
militia locala sa-si faca treaba.
13
0
Umflatii din politie dorm.
12
0
Ei sunt acolo pentru că idioții le dau câte ceva. Ar trebui amendă și pentru cei care le dă că daca dau la câini și pisici le dă amendă ...
17
0
NU INCURAJATI CERSETORIA !!!
18
0
Nu le dați absolut nimic cerșetorilor, nu-i încurajați la întins mâna. Iar putorile de la militia locala macar atât să facă, să-i gonească.
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272