REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Liviu Dragnea, atac la adresa Parchetului General: intimidează Jandarmeria

Liviu Dragnea, atac la adresa Parchetului General: intimidează Jandarmeria

Replica API 25 septembrie 2018 | 00:20 375

Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că Parchetul General își dorește intidimidarea Jandarmeriei prin anchetele împotriva jandarmilor. El susține că ar fi necesară o anchetă a Parchetului General împotriva celor de la #Rezist.

”Au apărut foarte informații despre acest subiect și ar putea începe o achetă, dar nu acum, peste 20 de ani Parchetul General ar putea să se autosesizeze, dar ei probabil că au alte priorități, cum ar fi intimidarea Jandarmeriei, prin acțiuni pe care noi le considerăm neavenite”, a declarat Liviu Dragnea.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care se hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata salarii uriase, vaucere de vacanta, si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
3
1
sa-i dai limbi in cur ma-tii si s-o futi in gura , eviti riscul sa fete alt tembel . Nevasta o ai buna ce e drept , mi-au spus multi ca e fierbinte in gura , cu buze botoxate pe banii lui soros . Du - te mai cacatule la munca , bisnitar de doi bani , vindeai sapunuri duru in fata la btt , ai uitat ?
2
1
N-are rost sa aduci argumente in lupta cu psd-istii pentru ca oricum sunt prosti si nu pricep nimic! Asa ca va urez traditionalul: MUIE PSD!!!!
3
0
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
5
0
Pai daca se supara jandarmeria, nu da dragnea ordin sa le dea cu gaze la parchetul general? Ca cine e parchetul asta general, ce, pe ei i-a ales poporul roman ala care a votat? Pai nu, si de-aia zic, cum are curaj parchetul asta nevotat sa se ia de aia care au fost votati? Ia sa mai termine parchetul asta cu intimidarea aparatorilor alesilor.
5
0
Un impostor pretinde ca el este Europeanu. TOTAL FALS! Europeanu a decedat dupa o gretoasa suferinta provocata de prea multa muie primita. Medicii de specialitate au afirmat dupa necropsie ca muita cronica de care suferea s-a grevat pe un sifilis sever congenital intratabil. Preventiv, trupul i-a fost incinerat in tuica proasta de colegii de la hashtag, iar cei atit de huliti de el. i-au dat pentru ultima oara ce-i placea lui, pe patul de moarte...
0
5
lasati-l pe europeanu ca lui ii place sa suga cacatul pesedeilor. Fara lamaie. Si suge si cacatul ma-sii aia curvoi.Ca asa-i dicteaza pesedeul infractor !!! Muie europeanu care suge tot, muie dragnea, muie pesede !!!
6
2
te surprinde ca exista pensionari mult mai inteligenti, cu coloana vertebrala, cu demnitate, cu principii si care nu accepta manipularea, micul si berea, plimbarile la manastiri, ochelari si ce mai inventati voi ptr voturi? Sa iti fie rusine
7
3
sa - mi bag pula in gura ta PENSIONARE ,19:50 , sa tipi ca te inneci si sa chemi jandarmii ! ma - ta din puli arabesti te va salva ! futu-ti gura ma - tii de sarac drogat , cine mortii ma-tii iti dicteaza ca pensionar nu esti .
1
7
Dictatorule ! Controlezi tot. Da! Jandarmii te mai apara, inca.... Pana cand ??!!
9
2
hoti si mincinosi ! aia sunteti !mafia psd-ista ! ati furat revolutia din 89 ,,,ati furat toate resursele tarii ,,,acum o sa furati si REZIST ???
9
1
Dragnea,pentru tine este valabil ce-i spunea Cocosila lui Moromete!Apropo,te mai urmaresc aia patru?
10
0
NENOROCITULE ORDINAR- mars la puscarie pe viata nemernicule, nu vei scapa, ingerii ce au ajuns in rai din dorinta imbuibarii tale si a haitei tale care te-a dus pana int-acolo incat sa furi- la propriu, banii copiilor ce au nevoie ptr viata lor-cine te crezi jegule, cat crezi ca mai rezisti?, intreab-o pe nora ta care a pretins ca nu stie cu cine se pune- chiar, cu cine, cu haita de hoti ?
10
2
Sugi ma pula de tortionar imputit! Ai gazat populatia impreuna cu zdreanta aia de Carmen Dan si acum nu stiti cum s-o mai dati cotita! Hai mars la puscarie gunoiule. Hidosenie mai mare ca tine n-am mai vazut de pe vreama lui Iliescu, mai ai putin si o sa-l intreci! Mars la puscarie condamnatule si ia-l si pe jegosu ala de Valcov!
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108