REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Liviu Dragnea, avertisment pentru Tudorel Toader: Neapartenența la PSD nu e o piedică, ci doar acțiunea și activitatea

Liviu Dragnea, avertisment pentru Tudorel Toader: Neapartenența la PSD nu e o piedică, ci doar acțiunea și activitatea

Replica API 25 septembrie 2018 | 00:26 425

Liviu Dragnea a declarat, luni, la Parlament, referitor la postului de ministru al Justiției, că nu este un impediment pentru Tudorel Toader neapartenența politică, ci activitatea și acțiunea.

"Portofoliul justiției este în cadrul portofoliilor pentru care PSD și-a asumat responsabilitatea, dar așa cum a fost în trecut și o să fie și în viitor, PSD poate susține în anumite posturi oameni care nu sunt afliliați politic. Neapartenența la PSD nu e o piedică pentru domnul Toader, ci doar acțiunea și activitatea, așa cum e și în cazul altor miniștri. Așa cum postul de președinte al Senatului ar reveni PSD, a fost decizia noastră să-l susținem pe domnul Tăriceanu", a declarat Liviu Dragnea.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea Teleormaneanu,futei si dale la gurita cat poti ca iai zapacit,nui lasa ia metoda lui Erdogan si ii genuchei.Ca daca se trezeste prostu ai incurcato.
0
0
Livache va ajunge cat de curand la parnaie.Se spune ca ,mistretul,daca-l mai prinde craciunul in parnaie promite ca va vomita tot ce stie.Asta este marea disperare a clanului Dracnea!
3
0
NENOROCITULE ORDINAR- mars la puscarie pe viata nemernicule, nu vei scapa, ingerii ce au ajuns in rai din dorinta imbuibarii tale si a haitei tale care te-a dus pana int-acolo incat sa furi- la propriu, banii copiilor ce au nevoie ptr viata lor-cine te crezi jegule, cat crezi ca mai rezisti?, intreab-o pe nora ta, la fel de nesatula ca si voi, care a pretins ca nu stie cu cine se pune- chiar, cu cine, cu haita de hoti ?
3
0
mai europene, de ce nu le sugi tu cacatul pesedeilor tai iubiti ? Sau pe al ma-tii aia curva. Sau pe al meu. Cel mai bine sugi cacatul pensionarului. Fara lamaie. Muie europeanu cu cacat mult, muie dragnea,muie pesede !!!
6
1
mai pensionare , te cunosc prea bine , esti cel care ai trimis plicul cu bani la bucuresti , esti omul de legatura cta-bucuresti . Bagati - ai pula in doamna ma - ta , nu vezi ca a aflat lumea cine suntati , cu toata sustinerea jegosilor din ue , voi tot saracii cacacioase ramaneti . Du - te mai baiatule si i-ati o femeie , nu mai fa sex cu ma-ta , exista pericolul sa mai fete un retardat ca tine !
2
4
cat crezi ca iti mai permiti sa intimidezi , sa constrangi, sa ameninti nemernicule, asteapta data de 9 octombrie, poate Dumnezeu isi intoarce fata si catre popor si te arunca pe tine acolo unde iti este locul- PUSCARIA TE VA MANMCA, ACOLO ITI VOR PUTREZI OASELE, SA NU TE INDOIESTI?
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108