REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Liviu Dragnea cere în instanţă anularea hotărârii ICCJ privind desemnarea comleturilor de 5 judecători

Liviu Dragnea cere în instanţă anularea hotărârii ICCJ privind desemnarea comleturilor de 5 judecători

Replica API 9 octombrie 2018 | 00:44 410

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a deschis un proces la Curtea de Apel Bucureşti prin care cere anularea hotărârii Colegiului de conducere al Instanţei supreme prin care s-a decis că tragerea la sorţi a noilor completuri de 5 judecători se va face la începutul anului următor, conform agerpres.ro.

Instanţa nu a stabilit încă un prim termen în acest caz.

Pe 27 septembrie, Liviu Dragnea declara referitor la completul de judecători de la ICCJ care se ocupă de dosarul său privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman că acesta este nelegal şi că se va consulta cu avocaţii pentru a vedea ce demersuri se pot face.

"O să studiez cu avocaţii mei ce demersuri putem face, este nelegal (completul de judecată - n.r.) pentru că legea care a modificat (Legea - n.r.) 304 spune cu totul altceva şi noi considerăm că este nelegal. O să vorbesc cu avocaţii să vedem ce demersuri putem face", afirma Dragnea.

Liderul PSD a susţinut recent că se urmăreşte să fie condamnat de un complet de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie făcut cu încălcarea legii.

La începutul lunii septembrie, Colegiul de conducere al Înaltei Curţi a decis să nu aplice noile prevederi ale Legii 304/2004 în legătură cu alegerea completurilor de cinci judecători.

Şefa Instanţei supreme, Cristina Tarcea, declara pe 25 septembrie că legea care modifică Legea 304/2004 nu are dispoziţii tranzitorii, care să impună, pentru anul 2018, tragerea la sorţi a completurilor de cinci judecători, ea urmând să fie aplicată din ianuarie 2019.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui DRACnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe DRACnea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui DRACnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
0
0
Taiati ORBILOR PENSIILE SPECIALE si toate ,,specialitatile" pe care le dati godacilor psd! Astia mananca tot bugetul tarii. Oamenilor cinstiti care au muncit toata viata si au pensii de kk le dati prosteala la latrina 3 si Romania tv!
4
0
Puscariasuleeeeeeeeeeeeeeeeeee !! Mars in mortii ma.tii la parnaie , penal de duzina ! Cum draqu s.o duci bine cand penalii ca asta fac? Zilele tale.s numarate , ordinar ieftin de duzina . Cu siguranta nu rezisti mai mult de o luna la parnaie la un loc cu criminalii. Abia astept sa.ti vad muia cand ai sa scapi sapunul la dush.
5
0
@21:43 si @ 08:46 voi sunteti niste pesedei jegosi si mai ales muisti. Dar serviti muia numai cu cacat ! Noi, care va muim, suntem mult mai multi si harnici. Cu extaz muim pesedei cu cacat. Cacatul mamicilor voastre curve. Ca o femeie normala folosea perna cand vedea ce a cacat la bordura in piata grivitei. Muie dragnea, muie pesede !!!
6
0
Jegul asta, penalul asta care-a mai sadit un alt vrej uscat ca el, sef de ferma de porci pe la care pesta porcina n-a avut voie sa ajunga, pentru astia sufera o tara intreaga! Rau am mai ajuns.
9
0
Ce ar insemna comlet ?
0
0
vedea-te-as mort secatura dracului!!!! Mai ai putin si o s-o iei in bot original, scarba! Puscaria te asteapta!!
10
1
care nu esti pensionar ! de fapt esti un drogat USR-IST bine platit ca sa mananci cacat aici . Sa-i sugi pula lui dragnea si la toti psd-istii constanteni ! bagati-ai pula in ma-ta de oligofren , de ce nu vii ma la partid , sa-ti dau programul ? baga-mi-ai pula in biata ma-ta , vino ma sa ....te inscri in psd !
1
10
Mai pedofilule,Mai satana,Mai ciuma,Mai mafiotule jegos,nu ai inteles CA poporul te vrea eliminate,impuscat?gata s-a terminat ,,spectacolul,,Tau la puscarie cu tine,jegule,ai furat banii de la niste copiii amariti,sa platesti niste ,,coarde,,Fara sa munceasca,si copiii more cu zile ,netratati,meriti dus in piata,si jupuit de viu,esti satana PE pamint,ptr CE te-ai Mai dus si la votare?tu care,nu i-ai permis.lu nevasta-ta,mama copilului Tau,sa vina la nunta,nici tiganii nu fac ASA ceva
10
1
Sa sugeti tot pesedeul la coaie si sa le lingeti pizdele cu ciclu la pesedizde.jigodiilor luati salarii marite datorita psd si tot mancati cacat la greu
3
13
e foarte tare!!n-am mai pomenit pana acum un golan mai tupeist decat teleormaneanu asta.Ma face sa cred ca are multe proptele foarte zdravene,de ajunge el ca infractor sa dea in judecata ICCJ!!ori nu mai avem judecatori in Romania,ori sunt toti slugile lui Dragnea!Asta e caz patologic rar si subiect de predat in specialitatile care combat criminalitatea!Un golan dintr-un sat de sarantoci a ajuns imparatul Romaniei!!Foarte tare!!
12
1
referendumul acesta a aratat adevarata fata a ta nenorocitule, ai avut impresia ca sub aceasta intrebare vei face tu ce vrei?, noi vrem la puscarie sa ajungi- pe viata, si acolo vei ajunge, sa nu te indoiesti de asat
15
2
ftte-n cur cu tata si cu toata armata,tradatorule tu meriti impuscat direct fara nici o judecata,ai aservit romanica israelului si jidanilor,cu ce te aveau la mana,banuiesc cu alte filme de pedofilie mai vechi,dupa ce a-ti vandut tot cheagul acuma cu porcul de stroe vandurati si apa pura dobrogeana acelorasi jidovi cracanati si basinosi ca sa-si ude castravetii iar noi sa bem apa din canalul dejector al europei,dac voi nu sunteti tradatori atunci ati fi martieni
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272