REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Liviu Dragnea, de partea lui Gigi Becali. Ce spunea liderul PSD acum un an despre scandalul de la Steaua

Liviu Dragnea, de partea lui Gigi Becali. Ce spunea liderul PSD acum un an despre scandalul de la Steaua

Replica API 5 ianuarie 2017 | 23:30 485

Liviu Dragnea, liderul PSD, ar putea avea un cuvânt greu de spus în scandalul dintre CSA și FCSB pe tema numelui, palmaresului și mărcii Steaua.

Liviu Dragnea era în 2015 de partea lui Gigi Becali, confrom declaraţiilor date pentru Pro TV.

"Vreau sa-mi exprim o mare dezamăgire. Eu sunt rapidist, dar nu mi-e indiferent ce se întâmplă cu un nume ca Steaua. Steaua e legendă în România. E păcat că s-a ajuns în situația asta. E păcat că MApN nu a găsit o soluție împreună cu Steaua ca acestă echipă să joace unde a jucat întotdeuna, în Ghencea. E ca și cum ai spune că Rapid nu mai poate să joace în Giulești. Păi, Rapid și Giulești înseamnă același lucru. Steaua și Ghencea înseamnă același lucru, în cartierul ăla toții copiii din Ghencea creșteau cu Steaua în suflet, mi se pare nefiresc", a spus Liviu Dragnea.

"Nu știu dacă e reală informația că Ministerul Apărării vrea să își facă o echipă. Eu cred că ministerele trebuie să se ocupe cu altceva, nu pentru a face echipe de fotbal. Există posibilitatea legală ca firme sau persoane care au fonduri să poata susține aceste echipe, nu ministerele. Sunt foarte mâhnit că s-a ajuns în situația asta, până la urmă, o legendă nu poate fi înfrântă cu acțiuni birocratice. E o mare dezamăgire nu numai pentru steliști, ci și penru cei care iubesc fotbalul", a mai spus Liviu Dragnea.

Citeşte mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ultima declaratie, absolut jignitoare si nejustificata, a lui Becali la adresa lui Liviu Dragnea, e greu de spus daca acesta din urma va mai dori sa se implice in cazul Becali-CSA. Daca totusi o va face, va avea enorm de castigat in planul imaginii. Dincolo de serviciul pe care l-ar face fotbalului romanesc. Fara Steaua lui Becali si fara Becali, fotbalul romanesc moare sigur. Macar cateva echipe mai "respira"prin vanzarile de jucatori catre Bacali, caci altfel ar sucomba...Sa vedem...
1
0
Noul presedinte al CSA-STEAUA, un burtos de 250 kg, spune ca va da 300.000 euro pentru fotbal.Pai cu asta va ocupati voi acolo? Banii astia sunt publici si ar trebuii folositi pentru inzestrarea armatei puturosilor.
2
1
Liviu remaniaza toti cacati aia de la MAPN ca si asa stau de degeaba . Afara cu ei .
3
1
Neinteresant!
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272