REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Liviu Dragnea, declarații neașteptate: îl ridică în slăvi pe Traian Băsescu

Liviu Dragnea, declarații neașteptate: îl ridică în slăvi pe Traian Băsescu

Replica API 1 octombrie 2018 | 00:52 441

Președintele PSD, Liviu Dragnea, face o serie de declarații neașteptate și afirmă că Traian Băsescu a avut multe greșeli, dar partea bună este că el niciodată nu și-a denigrat țara în exterior.

”Traian Băsescu a făcut multe greșeli, dar niciodată nu a dat curs unui demers pentru denigrarea României. Traian Băsescu în multe cazuri s-a dus și s-a bătut pentru România și pentru dreptul nostru de a ne decide în interior viitorul. Sunt obligat să recunosc acest lucru”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

De asemenea, liderul PSD susține că întreg războiul de la Bruxelles împotriva României a fost pornit chiar de Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand infractorii si penalii fac legi, legile sunt bune pentru hoti si infractori, nu pentru oamenii cinstiti. Si este grav!
0
0
Tara vrea referendum in care sa sa fie LEGE: sa nu mai fim condusi de penali si de HOTI. Legile sa fie facute pentru tara si popor nu pentru toti HOTII care au jecmanit tara si pe noi toti. Si mai vrem legi aspre pentru toti cei care au furat tara: averea TOATA confiscata URGENT si puscarie grea pentru HOTI nu ca acum de parca sunt in excursie, vacanta NU! La puscarie! Asta-i bascalie in obrazul celor furati si distrusi.
1
0
cat crezi ca iti mai permiti sa intimidezi , sa constrangi, sa ameninti nemernicule, asteapta data de 9 octombrie, poate Dumnezeu isi intoarce fata si catre popor si te arunca pe tine acolo unde iti este locul- PUSCARIA TE VA MANMCA, ACOLO ITI VOR PUTREZI OASELE, SA NU TE INDOIESTI!
4
0
Pesta afro trage la porcul de baselu deci trebuie asomat!
0
4
v-ati pupat nevestele ? ne-ati pupat in pula pe toti asociatii firmei " muie mica" . Bai cacatilor , veniti ma la sediul psd , daca aveti curajul ! sa vad atunci ce cacat mancati, si cum sunati la 112 ca v-a ramas pula in gat !
2
6
Liviu Dragnea si-a dorit o armata, Carmen Dan i-a oferit Jandarmeria In linia lui Ion Iliescu, care a avut nevoie de armata minerilor pentru a supravietui la putere in anii '90, la fel si Liviu Dragnea foloseste Jandarmeria si Ministerul de Interne pentru a-si impune vointa si pentru a controla opozitia, dar si propriul partid. In PSD, nu exista democratie, in ciuda declaratiilor unor reprezentanti ai acestui partid. Carmen Dan va face tot ce-i sta in putere pentru a bloca ancheta procurilor in Dosarul "10 August".
7
1
iesti un porc mincinos ,tu si toti sustinatorii tai ati distrus romania din interior pentru interesele voastre ne-ti facut de ras in europa ..hotilor cu tupeu porcesc .la puscarie cu voi hotomanilor si tradatori de tara.
9
1
si ma rog frumos, in afara de voi ciuma rosie, bucatareasa viorica cine a mai denigrat tara in afara. Tu ori esti prost la modul serios ori ne crezi pe noi prosti, aleg prima varianta
11
5
nu mai porcule de la tine a pornit totul ! De la hotiile tale animalule ! Muie tie, muie pesede !!!
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272