REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Liviu Dragnea îi atacă pe Dacian Cioloș și Klaus Iohannis, după ce Viorica Dăncilă a fost amenințată că va da socoteală la Parchet: 'Sunt niște turnători'

Liviu Dragnea îi atacă pe Dacian Cioloș și Klaus Iohannis, după ce Viorica Dăncilă a fost amenințată că va da socoteală la Parchet: 'Sunt niște turnători'

Replica API 5 octombrie 2018 | 00:28 407

Dacian Cioloș a amenințat-o pe Viorica Dăncilă că va da socoteală în fața procurorilor, pentru că ”încearcă să ascundă ilegalităţile care au loc în România şi că încercările sale de a minţi fac parte din planul PSD de a destructura democraţia”. Răspunsul pentru Cioloș nu a venit de la Palatul Victoria, ci de la Palatul Parlamentului, conform stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea spune că Dacian Cioloș e ”o păpușă pusă să vorbească atunci când altcineva nu dorește”. Liderul PSD îl acuză pe fostul premier că alături de Klaus Iohannis fac parte din ceea ce el numește ”statul paralel” și le pune eticheta de ”turnători”.

”Încerc să fiu foarte reținut. Domnul Cioloș e o păpușă care e pusă să vorbească atunci când altcineva nu dorește. Românii nu pot uita dezastrul guvernării sale. Nu are nicio tresărire în ceea ce privește interesul României.

Această amenințare din partea lui Cioloș, a lui Orban, a lui Iohannis, dovedește că acești indivizi au în mână niște instituții pe care le manevrează. Pentru ce să răspundă doamna Dăncilă, pentru pensiile majorate, pentru salarii? Lumea e plină de turnători. Ăsta e statul paralel, niște șmecheri care stau în spate și niște păpuși care ies și sunt manevrate.”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Borfasii astia de-acum, dracnea si tariceanu, ca ei sunt actorii principali, sa-si aduca aminte ca nici macar Dinu Patriciu sau S.O.Vantu cu toate televiziunile si trusturile lor de presa n-au reusit sa scape! Nici ei si nici alti HOTI ca ei, carea-au jecmanit tara asta, nu vor scapa! Asta e LEGE.
0
0
Cand infractorii si penalii fac legi, legile sunt bune pentru hoti si infractori, nu pentru oamenii cinstiti. Si este grav!
1
0
acestor hoti de politruci si popintruci care conduc si au condus romanica doar o mana de pamant galben i-i mai poate satura partea si mai proasta este ca actualii au aservit tara catre israel si tot ce avem ia calea jidanimii
1
0
Tara vrea referendum in care sa sa fie LEGE: sa nu mai fim condusi de penali si de HOTI. Legile sa fie facute pentru tara si popor nu pentru toti HOTII care au jecmanit tara si pe noi toti. Si mai vrem legi aspre pentru toti cei care au furat tara: averea TOATA confiscata URGENT si puscarie grea pentru HOTI nu ca acum de parca sunt in excursie, vacanta NU! La puscarie! Asta-i bascalie in obrazul celor furati si distrusi.
5
0
Totusi , acest Ciolos pe cine are in spate? In numele cui vorbeste ? Oare din motivul corvetelor este Timermans suparat sau altceva ?
5
6
atentie , acest pensionar este un barbat de 40 de ani , locuieste in Abator si este membru USR . Este chel , tuns zero , cu ochelari . Sa-ti dam la muie , jegosule de asazis pensionar !
3
5
Cine nu e cu noi, e impotriva noastra. Va suna cunoscute aceste cuvinte?
6
2
dar cand cilos cumpara corvete pe blat ignorind legea de ce nu se autosesiza sa-si dea demisia. O fi el cunoscut la UE dar e doar o dancila a securitatii.
6
3
Se mascaresc unii pe altii, care sa fie mai tare in expresii abjecte, toate pentru a atrage atentia la circul lor iefin astfel incat noi,populatia acestei tari sa nu realizam ca de fapt pe zi ce trece traiul nostru e mai sarac si viata mai scurta.
6
0
fiecare are papusa lui,tov. dragnea,mata le ai pe viorica si carmen !
8
5
Heil Liviu Dragnea ! Heil mein Fuhrer !
3
9
Dar nu infractori si dictatori si praduitori fara scrupule
9
5
si marea noastra sansa,a romanilor normali la capete, e ca INCA suntem membrii U.E.Chiar daca''pe plan local rezolvi tu''sa fie lumea multumita''nasol pentru sleahta de maidanezi condusa de tine e ca trebuie sa dati raportul periodic in P.E. Vezi ca''papusa''Ciolos e foarte cunoscut in U.E,spre deosebire de tine de care s-a auzit doar ca despre un escroc ajuns printr-o intamplare nefericita presedintele p$d,un ins certat cu legea care fura minte si inseala la fel de firesc cum respira."faima te precede''
11
3
sugeti pula muistilor
8
10
mai puscarias ordinar , mai jigodie de cea mai joasa speta, normal ca toti veti ajunge la puscarie, pe viata- nici iadul nu va v-a accepta
17
9
Liviu Dragnea si-a dorit o armata, Carmen Dan i-a oferit Jandarmeria. Liviu Dracnea foloseste Jandarmeria si Ministerul de Interne pentru a-si impune vointa si pentru a controla opozitia, dar si propriul partid. Carmen Dan va face tot ce-i sta in putere pentru a bloca ancheta procurilor in Dosarul "10 August".
17
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212