REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Liviu Dragnea îi cere BNR să intervină pe piața valutară: 'Dispune de rezerve de 36,8 miliarde euro ce îi permit să ţină sub control variaţiile de curs'

Liviu Dragnea îi cere BNR să intervină pe piața valutară: 'Dispune de rezerve de 36,8 miliarde euro ce îi permit să ţină sub control variaţiile de curs'

Replica API 25 ianuarie 2019 | 00:58 388

Leul s-a prăbușit de la începutul anului și stabilește, în fiecare zi, minime istorice în raport cu euro. PSD precizează că singura instituţie abilitată să administreze "controlat" cursul Leu-Euro este Banca Naţională și îi cere să intervină în piață.

„Cursul valutar nu poate şi nici nu trebuie să fie stabilit prin hotărâre de Guvern. Nu ar mai fi o piaţă liberă. Singura instituţie abilitată să administreze "controlat" cursul Leu-Euro este Banca Naţională care dispune în prezent de rezerve de 36,8 miliarde euro ce îi permit să ţină sub control variaţiile de curs”, este mesajul postat de PSD pe Facebook, împreună cu un clip.

Euro se vinde, joi, şi cu peste 4,85 lei la băncile comerciale din România, iar, pe piaţa interbancară, a rămas peste nivelul de 4,76 lei.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD, hoti penali ca DRACnea, macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
5
0
' Reati ai drakului de HOTI care-i indopati pe toti GOLANII psd cu pensii speciale care de fapt este hotie, furaciune pe fata din banii tuturor romanilor care se spetesc cu munca, platesc sute de taxe si impozite ca sa-i mancati voi niste PARAZITI PENALI..pentru ,,ca putem" ,,si-asa vrem noi..". Ce-o s-o v-o mai luati si voi, mai rau ca CEAUSESCU pe care tot cozi de totor ca DRACnea si securistul turnator voiculescu l-au executat degeaba, ca nu puteau ei sa-si etaleze HOTIILE! Hoti au fost si-atunci si-acum, toata viata lor jigodiiile astea.
6
0
Sa vezi bocete la opozitie dupa scrutinuri,ca ei si-au dat silinta dar nu s-a putut,ca romanii sunt prosti doar ei opozitia sunt dastepti in creerele lor dar n-au avut noroc pe lume si alte balarii.....
0
9
este un pacalici pe aici ,mare cordac,sparge caramizi,de fapt este un impotent,cu putza mica si mare scatofag la concurenta cu gandacul de balegar,mananca cacat si crede ca este Viagra.Mama ce prostani posteaza pentru opozitie,metilicul este de vina!O pozitia numai boschetari aveti!
1
8
Bai dejectie avortata de mama centurista, nu-ti sta bine cu dintii in gura?
11
4
Sa va iau guvernu-n pula cacatilor pesedei in frunte cu unu !!! Sa-mi lingeti cacatul animalelor fara creier !!! Hotul si prostul de dragnea s-a luat de jidovel. Acum ia muie si de la el nu numai de la mine si toata tara ! Muie pesede !!!
14
4
Cretinilor! Este singurul guvern care a facut ce va pentru oameni!Ce guvern a mai facut salariul minim de trei mii lei,prin suportarea acestei decizii?
5
15
s-o vezi pe ma-ta !.....dupa ce ii dam la muie !
5
15
Vedea-te-as in costum din lemn de brad bai cazatura teleormaneana!!!
17
6
multi prosti manipulati pe aici , tara te vrea prost, ne mai trbuie 30 de ani sa ne revenim, dar daca mergem asa nu mai avem nici o sansa vom fi tot timpul scavi ca aia din america de sud
17
0
usor ,mai usor ca au navalit zeci de economisti ca alde catu prtzu pe aici . Vad ca aveti numai masterate in economie si obtinute numai la scoli inalte ca aia ministra ABCIZA a lui pontanacu .O idee doar, daca BNR nu intervine cui foloseste? Cresc preturi ,incasarile din tva , accize,facturi , impozite, taxe ,si chiar din taxa pe lacomie si uite asa se incaseaza mai multi bani la buget iar prostii zbiara in cor sa nu intervina BNR-ul Hai zbierati fraierilor ca manevra BNR cu cumpararea de valuta in ultimul timp nu ati vazut-o Hei astia, cata valuta a cumparat BNR in ultimul timp si de ce ?
8
12
cati idioti. cum sa spui ba pulica franaru ca BNR sa nu intervina ? mai boilor, BNR va baga in foame, nu PSD si Dragnea. Prostilor
7
17
'Reati ai drakului de PSD-eii nenorociti! S-arunce cu bani pa piata ka sa-i papati voi si gloata voatra de golani cu PENSII SPECIALE care ingit tot bugetul la care nu a CONTRIBUIT cu NICIUN BAN si iau pensii de 20 - 30 de mii de EURO pe luna! Si-acum vreti sa scoata BNR aur la vanzare pe NIMIC! Ca sa va umfle pe voi nenorocitii drkului!
18
8
PSD distruge orice pentru a cumpara voturi de la cei la care au marit salariile. Distruge chiar si bnr. Asa au facut socialistii corupti si in Grecia si acum acolo inca nu e bine. Abia asteapta bancile straine ca rezerva bnr sa se evapore. Inconstienta, incompetenta, sau ce? Pesedeul trebuie cumva oprit de la actiunile astea populiste periculoase.
18
8
bnr independenta. nu ascuta de un sulica politician. n are de ce sa intervina si sa topeasca rezerva pana nu se stabilizeaza cursul, ca ar fi inutil. doar piata stabileste cursul. bnr o poate atenua nu stopa. auzi livache? voi faceti kkturi taxa pe haiducie si vreti ca altii sa va repare tampeniile? ma nene !
19
11
Asa ROMANI ! Ce sa mai spun.Asta este precum sarpele... atitudine corecta!
7
6
De ce nu ai curajul sa iesi printre oameni?nici macar la evenimentele importante ptr tara,nu ai curaj,ti-e frica de popor?te sfisie poporul,Mai satana,azi ai plecat in Maldive,in loc sa fii printre oameni sa te linseze,asta meriti,hahalera,te voteaza,mortii tai
21
9
Suge o domnule liviu. Dar suge o bine. Cutitul e la os. Da ordonata mult visata si vei avea o noua revolutie. Ai belit pula gunoiule. Ai aruncat tara in haos fmm si pe mamitica ta si pe fi tu si pe tot neamul ma ti de zdreanta. Ai belit pula tu nicolicea iordache chelul ala de stafanescu radulescu nicolae ati belit pula. Iese iures mare
24
8
PSD ul vrea sa evapore si rezerva valutara....Idioti!!! Dragnea asta e si economist credeam ca este inginer!!Mare inginer ce naiba a facut ca inginer ...?
24
8
Guvernul PSD nu prezinta garantie pentru creditori. In aceste conditii Romania mai poate primi imprumuturi de la arabi garantate cu aur. Rezerva de aur este la BNR. Acesta este motivul real al atacurilor la conducerea BNR. PSD are nevoie de o conducere pus de ei care sa riste rezerva strategica a Romaniei pentru mituirea electoratului.
26
9
puscariasule ordinar nu ai aflat ca BNR este al romanilor si al Romaniei, nu are nimic comun cu teleormanul si videle tale plin de curve ajunse ministrese si automat slugi?
25
12
Miza e guvernatorul BNR O sa-i ceara flausatul demisia ca din cauza lui leul e vai de el
26
6
dupa ce ai aruncat tara in haos faci pe ingrijoratul? Sper sa crapi cat mai repede mai cazatura!
26
12
Kktule cu dinti cariati, decat sa te dai la rezerva valutara a Romaniei, mai bine platesti energia importata la pretul corect, prte pe care-l platesc tarile normale. Nu plati cel mai mare pret din lume ca sa imparti tu cu rusii...
26
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108