REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Liviu Dragnea lansează o ipoteză exclusivă, la 3 ani de la tragedia din Colectiv

Liviu Dragnea lansează o ipoteză exclusivă, la 3 ani de la tragedia din Colectiv

Replica API 31 octombrie 2018 | 00:53 436

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea lansează, la 3 ani de la tragedia din clubul Colectiv, o ipoteză ce poate fi considerată explozivă. Conform șefului Camerei Deputaților, în fatidica noapte de 30 octombrie 2015 au avut loc mai multe crime.

”Zeci de copii au fost uciși în acea noapte. Ceva i-a ucis. Nu știu dacă a fost un accident, sunt foarte multe variante care circulă pe piață. Nu cred că lucrurile sunt limpezi. Vreau ca această tragedie să nu mai fie folosită politic. Eu sper să nu mai avem așa ceva. Poate lucrurile sunt clare și nu îmi dau seama.”, a spus Liviu Dragnea.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara vrea referendum in care sa fie LEGE: sa nu mai fim condusi de penali si de HOTI. Legile sa fie facute pentru tara si popor nu pentru toti HOTII care au jecmanit tara si pe noi toti. Si mai vrem legi aspre pentru toti cei care au furat tara: averea TOATA CONFISCATA URGENT si, puscarie grea pentru TOTI HOTII nu ca acum de parca sunt in stabilimente balneare, excursie, vacanta si NU La puscarie! Asta-i bascalie in obrazul celor furati si distrusi. Si nu-i DREPT.
1
0
bai alde hashtag etc, orice harneala mai expira si ea. Au trecut doi ani de harneala. AJUNGE. V-ati demonstrate puterea si priceperea si ati facut cacatul ghem. La inceput, era sa va cred. Acum, desi e odios, mai ca-ncepe sa-mi placa de Dragnea, in comparative cu voi. Sunteti pur si simplu prea nepriceputi si impotenti. Rudimentari jalnici cu fitze de sofisticati. Cand veti fi in stare de ceva, anuntati. Pana atunci, mucles ca stricati frumusete de liniste.
1
2
pare logic ca a fost o incendiere pregatita daca nu pui potentiator focul se aprinde,palpaie si de multe ori se stige ceeace nu a fost cazul la colectiv,adica ceape,exact ca la sticlele cu benzina cu festila ,dac nu le pui si putin oxid de fier nu produc si topirea otelului,chiar si buretele de baie sau scartaitorea nu ard precum puful de plop asa ca in acest caz
1
0
Intr-adevar pensionarule tara te vrea mort in mortii matii de USR-ist jegos iar o data cu tine sa plece si infractorul Klaus Werner care nu a fost strain de ce se petrece la Colectiv. A fost singura sansa sa scape de Guvernul Ponta si a reusit. Individul are mainile manjite cu sange iar istoria il va judeca pentru faptele sale. A incercat si cu 10 august dar nu i-a iesit. Multa scarba pentru astfel de oameni
3
3
Tara te vrea mort bai jegule!!!!
3
2
puscariasule ordinar, puscaria te va manca, acolo iti vor putrezi oasele, cu toate matrapaslacurile tale si haremul tau de curve pe care le manipulezi, impreuna veti pasii pe portile puscariei
4
3
Vad ca postacii psd-eii o tot trag cu REALITATEA Tv, singura televiziune care unde vezi dezbateri adevarate si poti gandi cu voce tare fara sa sara de kur in sus unul ca ciuvica, ciutacu, gadea...sau alti pitecantropi de la latrina 3 sau Romania tv.
10
1
deja ce se va petrece ....doar ca incendiul a depasit asteptarile . Din toate materialele reie mana criminala . Cineva chiar a spus " a trebuit sa moara oameni ca sa plece guvernul Ponta " Totul a fost un film prost !
2
4
Ti-ai luat pastilele inainte sa scrii tampenia asta de mai jos ?
6
5
Cine nu-si adduce aminte e grav,dar la Realitatea TV ,propagandistul ala anunta ca Ciolos e pregatit sa preia puterea cu cateva zile inainte de ,,Colectiv''. De unde avea informatia? Iohannis a zis ca ,,a fost nevoie'' sa moara acei tineri. Uite ca i-a iesit pasarea din gaura gurii,fara sa vrea! Care Dragnea? Acolo nu pot crede ca a fost un accident. Cinismul rautatea pura a lui Iohannis,Ciolos,a altor indivizi sinistri din statul antiromanesc se vede,se simte,are rezultatele oribile. O fi Dragnea prost,nu neg,dar ceilalti sunt oribili si periculosi pentru umanitate,sunt malefici .
5
9
Singurul care a profitat de pe urma acestei tragedii este Liviu Dragnea. Cum hotu striga hotii de ce nu criminalul ar striga Criminalii! Cum si-ar mai fi adus el oile daca nu pleca Ponta.
7
6
Nu am inteles care este ipoteza .Voi ? Ca devine exploziva fiind exclusiva , ce ?Va ganditi cand redactati sau si copy paste e complicat ?
5
0
Dupa limbajul pe care il folosesti nu esti prea departe de aia, cum spui tu "cocalari'!
9
3
De Bambu nu -si mai aduce nimeni minte ca nu a fost cu victime.In rest cacatii astia care tot o ardeti cu PSD , Dragnea ciuma rosie luati si voi muie impreuna cu familia ca poate mai terminati cu limbajul asta de tigani cocalari
4
14
Puscarie liviule la puscarie cu tine violat 3ani
12
5
da, poate ca a fost o inundatie, in realitate
11
3
coruptia si incompetenta i,-a ucis. coruptia dainuie prolifereaza si sta la panda, poate ucide din nou.
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212