REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Liviu Dragnea nu mai iese din închisoare pentru că presa a aflat

Liviu Dragnea nu mai iese din închisoare pentru că presa a aflat

Replica API 26 octombrie 2019 | 02:14 776

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea nu va mai ieși din închisoare pentru o zi, după ce conducerea Penitenciarului Rahova a respins cererea sa de permisie, au precizat surse din ANP. Se pare că decizia ANP a survenit pentru că presa a aflat că fostul lider PSD va ieși din pușcărie.

Surse din ANP au precizat, conform Mediafax, că Liviu Dragnea nu va mai beneficia de o zi în libertate după ce Penitenciarul Rahova i-a respins cererea de permisie. Fostul lider PSD ar fi trebuit să iasă din închisoare la începutul lunii noiembrie. Inițial, o comisie îi aprobase cererea. Decizia directorului de la Rahova poate fi contestată în instanță de avocații săi, a declarat Sorin Dumitrașcu, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Penitenciarelor. El a spus că, cel mai probabil, decizia șefului de penitenciar a fost influențată de faptul că informația a devenit publică.

Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Acesta a formulat, în urmă cu câteva zile, la instanța supremă mai multe căi de atac față de condamnarea de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba sa iasa dom'le, sa iasa! De ce nu? Da' sa-l plimbe prin Piata Victoriei cateva minute, nu multe, 2-3 min este suficient!
8
0
Sa,ti iau mortii si vii drept in pula , incepand cu centurista care te.a kkt! Sa ma pis pe coliva ma.tii !
8
1
s-o bagi pe ma-ta in sicriu , dar sa ne chemi intai sa-i mai dam la muie
4
8
S-o sugeti original, vedea-v-as ochii beliti din sicrie!
1
11
ma -ta i-ar suge pula si printre gratii daca i-ar mari pensia ! Tu , cacat lesinat , puti de prostie si saracie !
3
10
pan am intrat la parnaie mi-ati supt poola cu spor mai lingailor.Acum o faceti pe eroii pe aici si stati asa mai am putin si ies si ce capra o sa stati o sugeti acum liberalilor dar dupa ce ies veniti voi la mine !
4
9
Sa sugi tu pula impreuna cu familia ta , noua , tuturor care vrem sa ne pisam pe cosciugul lui dragnea . Sa ne suga ma-ta pula la toti , futu-ti mortii ma-tii de hot ieftin de duzina .
17
6
Pentru ce sa iasa JIGODIA asta, DIABOLICUL asta, HOTUL si MINCINOSUL asta, in permisie ?! A distrus tara, a dezbinat romanii, a furat, a mintit, a calcat pe cadavre... ca sa-si atinga scopurile lui diabolice.
15
6
Stai la parnaie.n grijania ma.tii de hot , tie , si sustinatorilor hotiei ! Futu.va.n gura si noroc pe toti hotii care.l sustineti pe distrusul asta ! Baga.mi.as toata pula.n el si.n voi !
16
7
sa-i sugi pula , cu nevasta-ta in duet ca lui liviu ii plac astea tinerele ! mai porc obez , ai mancat cacat pana te-ai facut cat porcul , tipic activistilor pcr ! ....mai ai dacia rosie cu nr din trei cifre ? jegosule , du - te la munca , malai-mare , bagati-ai pula in doamna ma - ta vagaboanda !
6
18
daca nu i-au dat drumul inseamna ca era ilegala permisia !!! Futu-van gat si morti de hoti !!! Muie la toti cu mult cacat !!!
14
6
Il tinem pe Livache ca-n palma deoarece el a lucrat la legea salarizarii noastre!
13
2
ma cum pula mea dupa cateva luni de parnaie sa ii aprobati o zi de permisie cum morti vostri aveti asa tupeu am stat si eu la parnaie cu mandat de 2 ani si 8 luni si prima permisie a fost cand mai aveam o luna de executat sa va iau morti in pula ANP tot rable ati ramas cu cei care au bani si va umple buzunarele
15
5
Amice Pesedei Muie sa-i zici lui PNL tarani astia prosti care trebuie dat afara din parlament si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta iar daca mai injuri ca Taranul Prost de la Vaci dau cu pamant cu tine cu injuraturi urate Clar!
5
14
Oricum asta merita puscarie daia fara alte drepturi si pentru o perioada mai lunga.
14
7
sa-l ia dacul si sa-l tina cat de mult la parnaie dupa care sa-l arda in foc,a vandut tara jidanilor pe moca,sa mute javra ambasada romanicii din jidania la ierusalim,juvetele nici macar nu este crestin
19
6
sa facem front comun impotriva celor care atenteaza la societatea noastra bolsevico-pesedista, corupta imorala si profund anti-romaneasca! Sa aparam cuceririle impotriva justitiei pe care am facut-o praf unde le-am dat mai multe drepturi talharilor, criminalilor si pedofililor decat victimelor! Sa fie clar, numai pzdeii au dreptul si obligatia sa fure bunastarea romanilor! Ptr pzdei, asta este o satira scrisa in dancileza ca sa va distrati si voi, prostilor! MU!E P5D!
22
7
Tineti-l acolo! Poate mai duceti la Poarta Alba de exemplu niste autori de infractiuni de coruptie si abuz in serviciu. Lupta DNA!!!
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212