REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Liviu Dragnea, prima postare pe Facebook, după încarcerare: România, de dragul tău am sacrificat tot

Liviu Dragnea, prima postare pe Facebook, după încarcerare: România, de dragul tău am sacrificat tot

Replica API 2 decembrie 2019 | 01:33 245

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, are o primă postare pe pagina personală de Facebook, după încarcerarea la Rahova. Dragnea transmite un mesaj de Ziua Națională și arată că pentru această țară și pentru binele românilor a sacrificat tot, scrie stiripesurse.ro

”La mulți ani, România!

Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.

Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România!”, scrie Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care-i treaba cu telefoanele ,merge pe facebuciuc si de pe fix cat de abureli s-a simtit obligat de ziua nationala
0
0
E rupt de realitate... Mai rupt acum.
2
1
ti-ai sacrificat familia in schimbul Irinucai mai fasole si libertatea pentru bani. Vezi ca electoratul tau de peste 60 ani nu are tablete, smartphone sau facebook asa ca nu te mai obosii sezi bland pe camera.
2
1
Asta chiar ne crede prosti
5
1
Prost mai trebuie sacreada Poporul Roman, pentru asemenea vorbe.
7
2
Mi-a umplut curul de lacrimi. Sa-l opreasca cineva pe acest martir iubitor de tara si de neam. Oltean prost care nici in ultimul ceas nu intelege ca locul hotilor este la puscarie.
7
1
martir ce mai! ce Horea, ce Closca, ce Crisan? asta e eroul neamului.
8
1
LA MULTI ANI CU EXECUTARE SI TIE DRACNEA! Ne-ai dus la sapa de lemn, FMM, si acum te martirizezi? La ce nivel a ajuns ipocrizia? Cand stateai cu plua in sus in Brazilia, si iti sugea mustata nepoata-ta, ce ii doreai Romaniei? V-an gura de jegosii. Sau cand organizai orgiile de pe Belina, cred ca de asta iti e dor. Martirule, nu intelegi ca esti la cosul de gunoi al istoriei. Ai dus tara la saracie.
15
6
Bravo limbistii mei sa ma pupati in pula non stop ca Dragnea este la puscarie din cauza mea.Eu l-am dus la beci sa nu mai pape caca ca am ciordit 6 case doar 5 ca un mia luat-o.Fiti pe faza cu limbile voastre ascutite sa ma tineti curat la ruc non stop.Succesuri depline.
9
18
Dragnea jigodie, taci dracu si fa parnaie puscariasule.Intre timp mai dam si noi in Irinuca, no sa stea fata nf.
15
8
Am si eu o intrebare pentru domnul Iohanis? Stiti ca de ziua nationala Romaniei trebuie sa ne dati un mesaj? Daca nu stiti sau nu va duce capul copiatil pe asta a lui Dragnea ca sa ne simtim si noi bine chiar daca nu o sa faceti nimic din ce o sa spuneti.
9
18
Ai dat tot Romaniei ,mai draga, vorba lui Iliescu martor la procesul revolutiei zisa si lovitara lui de stat, dar n-ai dat Romaniei mai draga Dragnea si banii tai care sunt foarte multi si foarte bine pititi prin Brazilia, mai Dragnea mai, haiiii....
27
12
A atins apogeul azi la rahova. Va dati seama cum statea el in pat si se uita la.parada unde se vedea el adus de spp si cum dadea el onoru.cand si a revenit la realitate era in celula.si atunci a zis gata postez pe facebook,ceea ce nu cred ca este legal,a spuna el cum s a sacrificat el pt tara.fmm de pripas golan spurcat ce esti.stai acolo fmm de mustacios ca ne vindeai ca pe porci la evrei si rusi pastele ma ti de nenorocit.fmm cu mustata ta de jeg uman.scursura
24
11
la multi ani de pirnaie pirnaiasule dracnea.Si banii furati,confiscati. Ba,nici panarama de irina nu te crede,cinta la alta masa!
28
13
Creere spalate ce sunteti!Dragnea este un erou!
14
32
Ce ai sacrificat ma porcule ordinar ca pana sa ajungi la puscarie pentru ca ai furat painea orfanilor de la gura ti-ai batut joc de justitia Romaniei cum nu a facut-o nimeni pana la tine dupa N.CEAUSESCU pana azi.
38
19
Besi in pula noastra,nenorocitule! Auzi,cum s-a mai sacrificat nemernicul!!! Ca si porcul nicusor!
35
19
dom'le, da' puscariasii, ocnasii nenorociti ca mu!5tul de dracnea, au voie sa pronunte acest cuvant sfant ROMANIA si sa-l intineze ?
36
16
Cred ca ne ia la misto! Un jeg de om.
43
15
Asa mult ai indragit-o de ai vrut sa ne lasi fara ea... Ai violat Romania pe unde ai putut. La Multi Ani in puscarie, mai jegule, hotul hotilor!
43
18
Ar fi fost un presedinte mult mai competent decat Johannis..tradatorul pe o sapca
21
45
Cum asa , puscariasul asta are acces la internet ?? Aloooooo , iar nu vede nimeni nimic??
41
22

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212