REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la Iași: „Băsescu și Iohannis au mânat acest popor spre ură și dezbinare“

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la Iași: „Băsescu și Iohannis au mânat acest popor spre ură și dezbinare“

Replica API 10 mai 2019 | 01:02 594

Discurs dur susținut de liderul PSD Liviu Dragnea la Iași, acolo unde, joi, social - democrații au organizat un miting electoral de mari dimensiuni.

sursa foto: Romania TV

"România are nevoie azi de tot ceea ce a pierdut în timpul regimurilor Băsescu și Iohannis, de patriotism și patrioți. Avem cu toții nevoie de o patrie, țara noastră a uitat să mai fie o patrie. Băsescu și Iohannis au mânat acest popor spre ură și dezbinare, i-au asmuțit pe români unii împotriva altora. Românii nu sunt de două feluri, nu sunt unii buni și alții răi, așa cum susține Iohannis. Nimeni nu are dreptul să îi împartă în tabere. Românii sunt toți români egali. Asta e prima lecție de patriotism pe care vreau să i-o dăm lu Iohannis că patria e pace, nu război, națiunea, solidaritate și nu ură, patrotismul înseamnă conștiință, nu case dobândite fraudulos. Țara înseamnă sulfet, nu încă un mandat", a declarat Liviu Dragnea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cata diferenta intre ce-a fost la Sibiu si la Iasi! La Sibiu, oameni bucurosi, frumosi, educati, civilizati, fericiti sa vada la ei acasa greii europei! Creste inima de roman cand vezi asa ceva! La Iasi, saracie, oameni tristi, posomorati, obositi, pusi pe drum de un inconstient penal care se poarta cu ei ca animale in transhumanta, manate de un nebun care crede ca oamenii aia, adusi cu arcanul, il va vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu PENSII SPECIALE, plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII !!
5
0
Dragnea stie toata lumea ca tu o faci pe prostu cand nu iti convine ceva,adica tu nu stii ca Johsnis se refera la hoti,speciali,revolutionari falsi,primari,politicieni si alti oameni destepti pe de o parte si oameni normali care traiesc din salariu sau pensie pe de alta cand a se refera la doua Romanii.Chiar si dupa ce ai fost condamnat,acuzi justitia,securitatea,Uniunea Europeana adica toata Romania si Europa s-au unit si au inventat acuzatii contra ta.
6
0
tu nenorocitule ai produs tot haosul din tara ptr simplul motiv ca nu vrei in puscarie. Nici mazarica nu a vrut dar va pasi pe portile puscariei
9
1
daca nu ai dovezi de ce faci propaganda mincinoasa ?Lasa mai basitule ca te-a scos Dragnea la vot la referendum de asta il faci penal ? Marsh ma cu justitia ta supusa serviciilor, politia politica in Romania este inca in floare !Marele europen Timmermans in gura mare spunea ca protocoalele justitie ,parchet ,SRI sunt in ordine,cine sunt Junckers si Timermmans?Doi oameni din servicii ! bai prostovane statea Dragnea la tambal de mult daca aveau dovezi dar asa le este frica ca se fac de cacat in instanta .Stii ca Dragnea daca platea prejudiciul ca Bombonica scapa ? Asa, ce te manipuleaza unii !
2
9
cititi titlul articolului si apoi comentariile sustinatorilor lui iohanis si va veti convinge ca dragnea are perfecta dreptate!!!
5
10
Ce fete de trogloditi, de pupincuristi si limitati, au CIUMATII ASTIA, in frunte cu hotul, mincinosul si penalul Dragnea! Cat tupeu si aroganta pe metru patrat, la dictatorul si penalul tragnea, la Scorpionul Dragnea !? Tu te dezlantui ?! .... La puscarie, acolo este locul tau, nemernicule! Mult nu mai este, zornaie catusele!
16
4
Eu nu am dovezi ca Dragnea este un hot dar daca vrei probe adreseazate justitiei iti explica cei de acolo dece a fost condamnat Soarele Tau.
9
5
pe metrul patrat la Iasi!!!
11
4
Cata diferenta intre ce-a fost la Sibiu si la Iasi! La Sibiu, oameni bucurosi, fericiti, frumosi, educati, civilizati, oamenii cei mai grei ai europei, ceva frumos si creste inima de roman cand vezi asa ceva! La Iasi, saracie, oameni tristi, obositi de pusi pe drum de un inconstient penal care se poarta cu ei ca, cu niste animale in transhumanta. Crede ca oamenii aia adusi cu arcanul il va vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu pensii speciale si care este plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII.
13
3
Si Constantinescu e cel care atinut de sase ....
5
2
Halal discurs de nivel de clasa 7-a , de unde ai adunat atitia bani manglitorule ? ai si ibovnica cu 30 ani mai tinara ,o dezmierti fata mosului ? Cheama-l pe Borcea sa-te ajute , e priceput.
11
6
Bai Unu mancator de cacat iohannist ia prezinta macar un document o dovada ceva ca Dragnea a furat ceva?! Unde este marea investigatie a celor de la Rice Project? Dar investigstia OLAF si DNA ?Asta este mare coruptie ca a scos oamenii la vot si a angajat doua femei sa zicem ca au lucrat la partid si cati nu sunt angajati intr-un loc si lucreaza in alt loc ?
6
18
Tara ta,mai.ciuma,este Brazilia ,sau puscaria
18
8
Ambitie paranoica. Pacat ca exista inca o mare masa de manevra.
14
7
Bravo limbistii mei sariti cu limbile voastre sa ne rupeti rozetele de cacat.Sariti si pe pesedei sa le frigeti cate o limba in carici.Succesuri !!!
8
11
@ muie pesede stiu eu cine a platit cheltuielile la miting nevasta-ta ,fiica-ta si tu din banii pe care i-ati castigat luand muie pe centura ! Tine-o tot asa, mai organizam ceva mitinguri si avem nevoie de bani !
11
12
Doamne, pesedistii au luat pielea de pe noi...sa vina liberalii sa ne dea pielea inapoi.
12
5
Dupa arestareal lui fasole in madagascar ia ramas ciolanul in git lui dracnea la iasi. Vedeti discursul sobolanului rosu.
18
11
replica de ce nu aratati cum a fost huiduit hotul dragnea ??? V-a cumparat pesedeul cu banii furati de la noi ??? Intrebati-i pe hotii pesedei cine a platit adunarea de la iasi ??? Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
21
14
au si aparut ipocritii, vic tu esti noaptea mintii cu IQ la nivelul genunchiului broastei Ce te-a deranjat?Ca v-a spus adevarul in fata ,ca Iohannis ne-a impartit in romanii lui si ceilalti in pesedisti si romani ! Bai vita proasta tu nu citesti? De exemplu sunt peste 800 de primari PNL cu dosare penale ,oare toti sunt hoti ?Ca au fost peste 2000 magistrati cu dosare oare toti sunt corupti ?Cum sa faci Romania sa prospere cu unii ca tine si ca Iohannis cu neomarxistii USR ?Nu a avut guvernul lui ?Si ce cacat a facut Ciolos?Vic nu ai patrie ,nu ai D-zeu esti un nimic, poate iti revii !
11
22
noaptea mintii cu individul asta!
23
10
Din pacate sunt de 2 feluri; cei cinstiti care muncesc si-si platesc darile si cei penali ca tine care fura din avutia statului....
27
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272