REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Liviu Dragnea vine cu acuzații HALUCINANTE la adresa lui Victor Ponta: Securiștii și-au făcut partide

Liviu Dragnea vine cu acuzații HALUCINANTE la adresa lui Victor Ponta: Securiștii și-au făcut partide

Replica API 4 februarie 2019 | 02:22 431

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că avântul că Pro România și alianța USR-PLUS sunt partide ale serviciilor secrete. El consideră că valul de plecări din PSD spre Pro România a însemnat un exod al ”acoperiților” și susține că dacă nu mai sunt astfel de agenți ai serviciilor secrete în PSD, atunci nu vor mai exista transferuri, conform stiripesurse.ro.

”Securiștii și-au făcut două partide: unul pe stânga, unul pe dreapta. Pe stânga este partidul lui Maior și Coldea, Pro România, iar pe dreapta este al lui Cioloș.

Faptul că au început să desfacă conservele e de bine.”, susține Liviu Dragnea.

Dragnea îi acuză pe cei care au plecat din PSD că au făcut asta la ordinul serviciilor secrete.

”Majoritatea parlamentară nu se pierde, ea se verifică la legi și la moțiuni de cenzură. Dacă nu mai e niciun acoperit nu mai pleacă niciunul, dacă mai sunt probabil că vor mai pleca.”, a spus Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
2
0
Ce prost esti, Dragnea! Securistii n-au nevoie sa isi faca partide. Le infiltreaza p-alea gata facute. Securistii isi fac doar vieti bune. N-o sa vezi Securist sarac sau Securist rupt de munca. Mai duceti-va dracului cu minciunile voastre.
1
0
Toata media si presa aservita lu DRACnea si psd-ului, aici intra si Replica de fata care cu sarg observam cum se zbate sa sustina coalita psd-Alde, fac pe draku-n in patru sa-l faulteze pe Ciolos care tot creste in sondaje. Vedem si la latrinele lui voiculescu, lu ghita cum toti formatorii de opinie dau in Ciolos poate, poate sa-l scada in sondaje si in increderea cetatenilor. Reactia va fi una pe dos, normala: Dacian Ciolos are din ce in ce mai multi adepti si creste in sondaje ceea ce nu putem spune de coalitia HOTILOR PENALI PSD-ALDE.
5
1
puscariasule, ai ajuns la concluzia ca indiferent ce arunci pe piata- categoric minciuni- nu mai poti avea credibilitate si asta ptr ca tu niciodata nu te-ai tinut de cuvant, cuvant pe care , constat continuu, ca nu l-ai detinut si cum sa te tii de ceva ce nu ai avut?
4
1
Dragnea ar vrea ca Sri sa dispara total sa nu-i mai descopere furaciunile
3
1
Faceti loc faceti loc vorbeste presedintele celui mai curat partid din Romania fara securisti sau fosti activisti p.c.r.
2
0
Muie psd!!!! Dragneo, tara te vrea mort!!!!!!!
5
2
Ponta nu e o problema. Ciolos ii da hotului dragnea nopti nedormite ! Muie dragnea, muie pesede !!!
4
2
Cam are dreptate! Nu mi place de el sau de PSD insa, cam asa este!
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212