REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Liviu Pleșoianu a 'explodat' după lovitura lui Iohannis: 'Suspendarea lui nu e doar necesară, e absolut obligatorie'

Liviu Pleșoianu a 'explodat' după lovitura lui Iohannis: 'Suspendarea lui nu e doar necesară, e absolut obligatorie'

Replica API 29 decembrie 2018 | 03:36 373

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu susține vineri, pe Facebook, că suspendarea lui Klaus Iohannis nu e doar necesară, e absolut obligatorie. Reacția dură a deputatul social-democrat vine după ce președintele a refuzat numirea noilor miniștri și a șefului Armatei, conform stiripesurse.ro.

„Suspendarea lui Iohannis nu e doar necesară, e absolut obligatorie! Gesturile acestuia nu mai sunt doar încălcări grosolane ale Constituției României, ci reprezintă deja atentate la adresa siguranței naționale!

O spun în mod constant încă din decembrie 2016: „Dacă acest ins rămâne pe funcție, se va asigura că nu mai rămâne piatră pe piatră în această țară”. Refuzul rânjit, telegrafic și deloc argumentat de a o numi pe Sevil Shhaideh premier, ieșirea în geacă roșie împotriva unui Guvern legitim, disprețul față de Constituție și față de Deciziile Curții Constituționale, oblonul cotrocenic tras peste protocoalele secrete și peste abuzurile instituțiilor de forță, recentele ieșiri în decor prin amenințările la adresa premierului Dăncilă, blocarea activității Guvernului prin refuzul de a semna decretele de revocare a miniștrilor demisionari și de numire a noilor miniștri, decretul prin care hotărăște el discreționar cine va ocupa funcția de șef al Statului Major în următorul an - toate acestea sunt doar câteva motive arhisuficiente pentru suspendarea lui Iohannis, precum și pentru punerea sa sub acuzare pentru Înaltă Trădare!

Sunt în deplin dezacord cu toți cei care au căzut în capcana mesajului - "nu e bine să fie suspendat, îl relansează"! Îl... relansează? Foarte bine. Dacă ar sta lucrurile într-adevăr așa, dacă majoritatea poporului român ar vota împotriva suspendării Insului din Deal, atunci oricum nu ar mai avea niciun sens să vorbim despre nimic, nu-i așa? Personal, sunt convins că Iohannis ar fi suspendat cu o diferență cât se poate de clară. Dar, chiar de nu ar fi așa, chiar de ar fi păstrat în funcție Iohannis, nu s-ar chema atunci că poporul român majoritar și-l merită!?...

Pentru însănătoșirea fibrei naționale a poporului nostru, cel mai mare Dezbinator din istorie ar trebui suspendat! Un gest de DEMNITATE NAȚIONALĂ și de CURAJ... Apoi, lucrurile s-ar tranșa la vot. Iar românii ar avea ocazia să arate cum vor să trăiască de aici înainte...”, scrie Pleșoianu pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe facebook..? da ce pwla mea facebookul e parlamentul romaniei? ...poate sa scrie oricine si orice vrea acolo
0
2
Dobitocule..ciuma rosie de la curul lui mata....alupigus....
7
7
cine pu..la mea e cretinul asta ? chiar ne intereseaza ce spune orice oligofren ?singura solutie este exterminarea ciumei rosii toti membrii si simpatizantii exterminati arestati fiecare dupa raul facut Romaniei timp de 70 de ani .punct si de la capat . acum e momentul .mai sunt vreo doua milioane cu asistati ,paraziti cu tot a se vedea referendumul pt partzari .in 2016 la fel in jur de doua milioane de voturi a u primit ticalosii astia parnaiasi .
13
5
Orice comentariu pro sau contra e de prisos. Suspendarea duce la organizarea unui referendum si atunci cei care voteaza hotarasc ce doresc ei.
10
2
se poate scapa doar cu o revolutie.altfel mergem incet si sigur spre o dictatura de toata frumusetea.
13
3
astfel de elemente, ajunse in parlament datorita supunerii si lipirii afiselor electorale, precum puscariasul lor ce cara porcii la chefuri si-si trarta superiorii de pe pozitia de sluga perfecta- ajunsi unde nu stiu ptr ce- abereaza zilnic. Nu stiu decat sa-si ridice salariile exorbitante pe care si le maresc continuu, nejustificat. Au renuntat la a guverna- lupta din rasputeri cu orice riscuri, in a-l salva pe dictatorul suprem draknea, transformat in satana
13
5
MUIE MASIVA CU SPUMA VESNICA TUTUROR JAVRELOR ANTIROMANESTI HASTAG-PNL-EPRE
7
13
da si PSD scos in afara legii.
16
5
Stau si ma intreb. Si pun aceasta intrebare tuturor care pot da un raspuns aproape de realitate. Ce se poate face in tara noastra pentru a se schimba directia in care ne indreapta actuala conducere parlamentara in mod legal si fara miscari de strada? PSD-ALDE au fost alesi de o majoritate. Ceea ce fac la conducerea tarii nu este bine. Nu o spun numai eu ci si tot felul de specialisti in domeniile lor -juridic, economic, financiar, etc. Abia au trecut doi ani de la alegeri dar daca mai asteptam inca doi ani va fi si mai rau. Ne ducem in.. cap si toti suntem partasi la acest fapt.
12
4
BORFASUL ROMANIEI NUMIT MUIE ADOLF IOHANNIS
6
18
cei fde la replicasug pula.
1
4
Caine de haita al lui Dragnea. Cu spume la bot.
17
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212