REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Liviu Tramudana, zis Țușcă, fostul purtător de cuvânt al primăriei, așteaptă autobuzul... care nu vine!

Liviu Tramudana, zis Țușcă, fostul purtător de cuvânt al primăriei, așteaptă autobuzul... care nu vine!

Mirela PASCAL 8 noiembrie 2022 | 00:00 5032

Barbă... pe care nu ai cum să o ratezi când apare în peisaj! Aţi ghicit: este vorba despre fostul purtător de cuvânt al Primăriei Constanța, în mandatul lui Radu Mazăre, Liviu Tramudana. Țușcă, așa cum era alintat de Mazăre și cei din anturajul lui, a dispărut din peisajul local imediat după ce au început probleme penale ale fostului edil… dar a reapărut, recent, pe o bancă, singur și îngândurat, așteptând autobuzul.


Prin 2016, a părăsit Liviu Tramudana Primăria Constanța, și de atunci și-a mai făcut, de câteva ori, apariția la diferite evenimente. Însă, de câțiva ani, a dispărut complet din peisajul mioritic… dar rămâne același inconfundabil, mai ales din pricina sau datorită bărbii cu care ne-a obișnuit.

Zilele trecute, Țușcă a fost surprins singur, într-o stație de autobuz, așteptând mijlocul de transport în comun... cu barba mai îmbătrânită, încrâncenat și cu ochelari de soare la ochi, deși afară înnorat. Oare ce s-o ascunde în ochii necăjiți ai lui Tramudana?! Doar barba mai aduce aminte de acel Țușcă nelipsit de lângă Radu Mazăre, același care era, deseori, ținta glumelor fostului primar, dar și al vicelui Gabi Stan. Parcă aduce... așa, puțin, cu Moș Crăciun, nu credeți?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai nu trebuia pesemne decat sa ne uitam la carele alegorice de toata jena din care Mazare se dadea mare pe uscat si care costau destui de multi bani
2
0
Zi mai pe sleau ca nici nu stiau constantenii ce e ala sens giratoriu, nu aveau un mall, strazile erau varza, te talhareau controlorii tuciurii in RATC si cate si mai cate. Dar asa suntem noi romanii p****i si votam nemti, tatari si frantuzoaice.
2
0
Tramudana ăsta spre deosebire de majoritatea proștilor care comentează aiurea pe aici, are facultate făcută pe bune și a și participat la concursuri de cultură generală (la București, nu la TV Neptun). Nu a acceptat niciodată să-i fac cinste deși eram un subordonat de-al lui cum ar veni. La nevoie a fost sigurul care m-a ajutat. Cât despre Mazăre, românul e prea p***t să-și dea seama că în situația lui era orice primar de reședință de județ dar a fost luat numai cine „trebuia”, Mazăre fiind prea capabil. S-auzim de bine , veți vedea voi mai târziu mai multe...
7
6
Nu stiu multe despre el , dar ce vad in comentarii ma uimeste daca este adevarat ca a dat la Dna inregistrari e un lucru ok asa am vazut si noi cum se construiesc blocuri pe spatii verzi si cam care era nivelul spagilor , daca stă in statie la autobuz iar nu este bine , dar cand altii din anturajul lui Mazare trec cu jepurile pe linga voi stau in cartierul Consilierilor mai au si cate o terasa prin Mamaia sau spatii comerciale au mai facut cate un bloc toate pe naspa vă place . Bai ori sunteti nebuni ori sado masochisti pe banii vostri . Cati din voi de comentati a ti mers ultima data cu autobuzul ? Valabil si pt mine care scriu acest comentariu dintr o masina , suntem o generatie care admiram persoanele negative , ne place smekeria ieftina , sa imitam pe altii care credem noi ca sunt cineva dar aceei cineva sunt smekeri pe banii nostrii , suntem un oras plin de Svu ri si Suvulete 4×4 cand la noi a mai nins adevarat de 10 ani , cand reusim sa ne schimbam mentalitatea probabil atunci dintre copii nostrii vor iesi o generatie care va face tara asta sa fie ca tarile in care ne place sa mergem in vacante si sa zicem ce frumos ce arhitectura etc
10
1
Ii astept pe toti la mine in celula, inclusiv pe acest personaj. Pentru domnisoara care a scris. Nu stiu ce copilarie ai avut matale de asa arata Mos Craciun. Dar Mos Craciunul ala conventional nu are nicio treaba cu asta.
7
3
Mos Craciun nu arata ca un borfas, boschetar, cocalar sau neam de traista
6
2
Ce nu stie lumea e ca a sifonat la dna si asa au ajuns la parnaie cei din primarie. Pe struti il tragea de limba si il inregistra. Acum cand or iesi astia oare nu il cauta pe acasa???
6
3
Replica, unde va este deontologia profesionala? Articol de speta joasa, mistouri golanesti...
9
1
si j***s si ala de a facut pozele...parca l-a vazut pe Trump ca statea si astepta autobuzul...nu stiu cine e nenea asta dar cu siguranta nu e vreo celebritate...este doar un articol al unei jegoase care plateste niste polite..cine stie ce istorii are cu respectivul
11
2
Gabi Stan sa faca mishtouri? Sa fim seriosi! Neuronii lui nu produc nici 2 volti.
9
0
SCROFUTzELE replikaka luati si CT BUS di mergeti k fetele bazate
6
3
umbli cu transportul in comun inseamna ca ai ajuns pe cea mai de jos treapta a societatii.
7
4
Și ce mm..nu mai are voie omul sa meargă cu autobuzul? Mai luați și voi,scroafele de la replica autobuzul sau pe jos dacă mai puteți merge de umflate ce sunteti
9
6
omul s a conformat cerintelor vremurilor si oamenilor contemporani, acum fac altii aceleasi ...tabieturi si le merge , fiecare la randul lor!
4
4
Un j***s !!!!!
7
4
Dexonline.ro spune ca incrancenat = Înspăimântat, înfiorat (de frică, de scârbă, de mânie etc.). Daca reporterita a constatat asta despre subiect doar privinddu- l, e clar! Are abilitati de mama omida. Totusi eu cred ca a vrut sa spuna inspancenat. Si atunci are doar carente de vocabular
16
1
Individul ăsta , dealtfel suficient de cult , dar cu o doză incredibilă de nesimțire , înca decand era reporter și traducător la Telegraf , nu rata nicio ocazie de a manca și beape de' a moaka. Boierie , cum ii suneau colegii din redacție , a fost ținta multor farse de genul... " Boierie, ori Țiușcă , vezi ca diseară la Dobrogea ( fostul restaurant) , X dă de băut și mancare pt nu știu ce inaugurare..." . Credeți ori nu , ipocritul ăsta mergea pt o mocangeală , chisr dacă stia ca a msi luat țepe. Cine îl cunoaște cu adevărat , stie ca nesimțitul ăsta patrula pe holurile primăriei si cum vedea pe cineva mai potent, îl aborda cu un ..." ce boer ești, nu dai și tu ceva de băut !? ..." Niciodata el , să facă cinste el , doar mokangeală si maxim de tupeu și obrăznicie, ăsta este Trumudana Liviu, unul dintre atarnătorii din jurul lui Mazăre.
23
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272