REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Liviu Vârciu a ajuns să doarmă în mașină! Imaginile care au stârnit o adevărată dezbatere

Liviu Vârciu a ajuns să doarmă în mașină! Imaginile care au stârnit o adevărată dezbatere

Replica API 16 aprilie 2022 | 00:00 1853

Liviu Vârciu, în vârstă de 41 de ani, nu încetează să își surprindă fanii! Artistul este activ pe rețelele de socializare, iar ultimele imagini pe care le-a distribuit au făcut deliciul admiratorilor și au creat o adevărată dezbatere.

Liviu Vârciu

Liviu Vârciu este una dintre vedetele pline de energie și voie bună. Artistul găsește întotdeauna modalități de a-și surpinde fanii și este apreciat pentru sinceritatea cu care vorbește despre lucrurile care se petrec în viața sa. În emisiunile lui Nea Marin s-a făcut remarcat prin șotiile pe care le-a comis și prin modul în care își scotea din minți prietenul din cauza poznelor!

Liviu Vârciu a renunțat la muzică de ani buni și a decis să își încerce norocul în actorie! Cu exactitate, Liviu Vârciu visează la o carieră de producător de film, iar primii pași deja i-a făcut, lansând pelicula „Zăpadă, ceai, dragoste", pentru care a trudit enorm. Liviu nu intenționează să renunțe și pregătește o altă surpriză cinematografică fanilor. De dragul artei și al filmului, Liviu este dispus să facă sacrificii! Acest lucru l-a demonstrat și în dimineața de joi, 14 aprilie!

Liviu Vârciu a ajuns să doarmă în mașină!

Liviu a ajuns să doarmă în mașină din cauza programului de muncă încărcat! Artistul s-a filmat, la prima oră a dimineții, în autoturism și le-a povestit fanilor că nu a mai ajuns acasă pentru a dormi, așadar a rabatat scaunul din dreapta al vehiculului și a ațipit timp de o oră pentru a-și reîncărca bateriile.

Liviu muncește pe rupte pentru partea a doua a filmului lansat de el și ținând cont că dimineață avea treabă în aceeași zonă a orașului a decis să nu mai meargă acasă pentru a pierde timpul pe drum și a adormit în mașină!

Liviu Vârciu le-a povestit fanilor despre decizia sa, iar ei au fost amuzați și liniștiti. Probabil, atunci când au observat că Liviu transmite live din autoturism, mulți dintre ei s-au gândit că există probleme în paradis: în relația pe care Liviu o are cu frumoasa Anda Călin.

Liviu Vârciu nu stă o clipă și muncește constant pentru a se asigura că familiei nu îi lipsește nimic. Anul 2021 a fost unul bogat în proiecte pentru artist, așadar a putut strânge o sumă frumușică de bani. Nu a folosit-o pentru a pleca în vacanțe exotice, așa cum ne-am aștepta, ci pentru a o ajuta pe mama sa să-și construiască o casă de vis, în comuna Dascălu, din județul Ilfov, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chestia asta are fani ?
1
0
boschetar,cortist si rulotist a fost,este si va fi!
0
0
Imprumutati-l pe pomanagiu cu ceva bani,garantat nu veti mai dormi nici voi.
0
0
Un atarnator de elita.
0
0
eu cred ca e obosit de vodka!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272