REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Liviu Vârciu i-a făcut mamei o vilă de toată frumusețea. Cum arată aceasta

Liviu Vârciu i-a făcut mamei o vilă de toată frumusețea. Cum arată aceasta

Replica API 26 februarie 2022 | 17:09 2351

Prezentatorul de televiziune o duce bine, dar munceşte „pe brânci” pentru proiectele sale. Nu duce lipsă de contracte, astfel încât nu numai că i-a dat datoria lui Nea Marin, dar a putut să-şi îndeplinească un vis mai vechi, şi anume să-şi aducă mama mai aproape de familie. Liviu Vârciu şi-a băgat banii agonisiţi din contracte şi emisiuni tv într-o super casă, în care să locuiască mama lui.

Ultimul an a fost unul plin pentru Liviu Vârciu (40 de ani), care a făcut slalom printre contracte de publicitate şi filmările pe care le are la Antena 1 cu „Preţul corect” şi cu emisiunea lui Nea Marin, dar şi vizite pe şantierul din comuna Dascălu, din judeţul Ilfov, unde i-a construit mamei o casă de vis, unde să se mute şi să fie aproape de el şi de familia lui.

Se ştie că Liviu şi-a făcut o casă în Băneasa, unde şi-a aranjat o locuinţă cochetă. După ce părinţii lui se mutaseră din Constanţa în Bucureşti, în urmă cu opt ani, vedeta l-a pierdut pe tatăl lui, care s-a stins în urmă cu doi ani. Anul trecut, Liviu a decis să-i construiască mamei sale, doamna Maria Vârciu, o locuinţă mai aproape de familia lui. Ca aceasta să-l aibă aproape pe băiatul ei, pe Anda Călin, iubita fiului ei şi mama celor doi copii ai lor, scrie click.ro.

Casa are bucătărie de vară şi spaţii pentru păsări

Vârciu s-a moblizat, a cumpărat un teren şi a stat zi de zi pe şantier până s-a terminat de construit vila cu etaj şi şapte camere. Nu numai că a venit să supravegheze, dar a realizat şi câteva vloguri pentru canalul lui de Youtube, unde fanii pot să urmărească evoluţia construcţiei. Vila este amplasată chiar lângă pădure, la stradă, Vârciu construind apoi în plus pentru mama lui o bucătărie de vară şi chiar şi un coteţ pentru găini.

Casa se deosebeşte de celelalte clădiri prin geamurile imense pe care aceasta le are, iar vedeta de televiziune a stat alături de muncitori şi le-a dat indicaţii pentru toate detaliile în plus pe care şi le-a dorit. Construcţia a durat în jur de patru luni, însă acum deja este gata şi femeia s-a putut muta bine mersi în vila pe care fiul ei i-a făcut-o cadou.

„Liviu este foarte fericit că i-a putut face şi terasă, că poate creşte păsări şi diverse animale de casă şi că se poate desfăşura în voie, poate vrea să pună legume prin spatele casei. Mama lui dispune de tot ce are nevoie şi este şi foarte aproape de băiatul ei, de nepoţi şi de noră. Este fericită că a putut să vadă cum i se construieşte noua locuinţă”, ne-au povestit surse din apropierea vedetei.

Iar Liviu, la un moment dat, pe vlog, spune „Mama e numai una, mă bucur că i-am putut construi această casă”. Acum mai rămâne să o inaugureze, să dea o petrecere şi să o viziteze cât mai des pe mama lui, căci îşi poate aduce copiii oricând are nevoie să îi lase undeva până îşi termină treburile.

Are trei copii din două relaţii

Zilele acestea, Liviu Vârciu filmează pentru emisiunea „Preţul cel bun” de la Antena 1 împreună cu prietenul său, Andrei Ştefănescu. În paralel cu proiectele sale, Liviu a filmat şi cu Nea Marin reality-show-ul de la Antena1 „Poftiţi pe la noi”. Liviu are o fiică adolescentă dintr-o primă relaţie, Maria Carmina, şi încă doi copii cu Anda Călin, o fiică, Anastasia, şi un fiu, Liviu Matei. Ani întregi, a făcut parte din trupa L.A., a jucat în seriale precum „Secretul Mariei” şi „Fructul oprit” şi în câteva filme.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
al societatii, un parazit
1
0
Un atarnator cum rar intalnesti.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212