REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Liviu Vârciu, fițe de vedetă pe plaja Breeze, din Mamaia

Liviu Vârciu, fițe de vedetă pe plaja Breeze, din Mamaia

Replica API 2 iulie 2022 | 21:55 3533

Liviu Vârciu, constănțeanul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, și-a luat familia și a pornit la drum spre casă, la Constanța, pentru a petrece weekend-ul aproape de briza mării. Vineri, artistul s-a aflat pe plaja Breeze, împreună cu soția și, ca orice vedetă care se respectă, și fițele au fost pe măsură.

Liviu Vârciu își petrece sfârșitul de săptămână acasă, pe litoral, dar nu singur, ci împreună cu familia. Vineri, acesta și-a luat soția la ”pachet” și a scos-o pe una de plajele de fie din Mamai, la Breeze. Cei doi au închiriat un baldachin, însă pare că ceva îl deranja pe cântăreț, căci până și-au găsut baldachinul potrivit a ”probat” câteva înainte. O fi fost prea moale sau prea tare, ori prea mic sau prea mare... el știe. Și, pentru a face față razelor puternice de soare, Liviu Vârciu și-a comandat un cocktail, iar soției sale i-a cumpărat un frappe.

Plaja Breeze, administrată de patronii clubului cu același nume

Plaja Breeze este administrată de Les Palmiers Relax, firmă deținută de Kansou Talal (libanez), care mai deține alte 19 firme în București, Ibraim Tefyde, care este acționar și la clubul Nuba, alături de Jean Sasu și Alexandru Nanu, Iacob Răzvan Cristian, proprietarul lanțului de cafenele Bourbon, fiecare cu câte 28 % și Salam Salahat (iordanian), ce deține 16 %.

Iacob a fost partener de afaceri, în trecut, cu Andrei Pavel (fratele fostului comisar șef al BCCO Constanța, Aurelian Pavel) și Cristina Pavel (fosta soție a lui Aurelian Pavel), derulând mai multe ”combinații” pe litoral. Cum ar fi cluburile Irish Pub și Ipanera. Cea din urmă se știe ca fiind preferata fostului edil al Constanței, Radu Mazăre.

Iacob este un apropiat al Ioanei Băsescu, fiica fostului președinte.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare vedeta?????
0
0
Ce foame mare e la replica plii.
0
0
M****a Pascal, scroafa, de ce stergi comentariile?
1
0
Iacob un gunoi de om!
1
0
oare cite s-au cremuit si citi ghertzoi au transpirat pe salteaua aia he he .
1
0
Artist inseamna arta!, pacat ca singura pe care o stapaneste bine din cate am vazut si auzit e cea de kocalar !
0
0
Bai M****a P****l tu esti idioata..pai stirea e despre asa zisa vedeta Liviu Parciu..si o dai in asocirii cu alte nume care nu au nici o legatura cu titlu articolului.Iar te-a luat foamea umflato si mananci doar kkt de obicei.te strang tare chilotii aia xxl
1
0
Daca ce a facut Varciu e fita....inseamna ca v-ati epuizat resursele. Orice om cand inchiriaza ceva verifica daca e in regula, nu e fita asta.
0
0
Cei ce-l cunosc pe acest atarnator, stiu ca a stat toata ziua cu acel cocktail, pana a fiert. Posibil sa fi cerut ceva bani imprumut de la ospatar.
0
0
lasa jurnalismul nu i de tine.... baga pe onlyfan o sa ai mai mult succes
1
0
Poponar ascuns
3
0
Daca era la plaja trebuia sa vina la costum ? Cum adica si-a dat tricoul jos ?
0
0
Un fanfaron !
0
0
Nu si-a permis-o nici pe sotia lui adelina. Femeia l-a lasat tocmai pentru ca era prea sarac.
0
0
Sau Partzu?!!
0
0
Cine e acest individ si care este stirea?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369