REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Loc de joacă nou, VANDALIZAT în Palazu! VIDEO

Loc de joacă nou, VANDALIZAT în Palazu! VIDEO

Replica API 4 septembrie 2019 | 23:15 1442

Bătaie de joc! Un spațiu de joacă proaspăt modernizat de către Primăria Constanța a fost luat cu asalt de mai multe persoane, care nu mai aveau mult până să distrugă elementele destinate celor mici. În imagini se poate observa cum mai mulți indivizi se dau în leagăn, în număr mare, fără să le pese de distrugerile pe care le puteau crea.

Menționăm că Primăria Constanța a demarat o acțiune pentru a identifica persoanele în cauză.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e butonul eject!?
2
0
Uite inca o dovada ca omul nu se trage din maimuta. Maimutele nu-si distrug habitatul si nu-si abandoneaza copii,nu si-i violeaza.Oamenii o fac. Deci,vorbim de doua specii diferite. Din categoria hominizilor fac parte si acele fapturi ce nu pot fi integrate civilizatiei umane,pentru ca efectiv nu vor si poate ca nici nu pot,acele fapturi avand acelasi statut in fata legii ca toti oamenii normali.Peste un mileniu,doua,daca omenirea va ami rezista pe planeta,aceste fapturi poate totusi vor evolua un pic si vor avea comportament similar omului.
4
0
Grasa din video a facut leaganul sa planga fara lacrimi la propriu,ascultati audio pe ultimul clip,urlaaaa leaganul de durere
6
0
la ciori le dai nuci,,nu jocuri.
10
0
Cocalari , manelisti , romanii tiganizati si tiganii ca atare , sa aiba strict un cartier al lor . Iar Constanta , sa revina la ceea ce a fost o data : la normalitate .
12
0
Tiganii refuza civilizarea iar romanii accepta tiganizarea. Realitatea este asta,dar cum Dragnea e la puscarie si Mazare nu mai e primar,de vina este PSD. Restul populatiei este fara vina.
11
0
Cica persoane.... tigani nenorociti. Sapunul fa asta merita astia
12
0
Bine ca le-ati facut loc de joaca la tiganii din Palazu ! In Tomis Plus cand faceti ? Fiind un cartier relativ nou, aici locuiesc familii tinere si sunt foarte multi copii care duc lipsa de un astfel de loc de joaca !!! Ar fi mult mai apreciat aici !!!
17
0
Nu sunt toti tigani, mai sunt si romi printre ei
16
0
merita fabrica de sapun, nu loc de joaca.
14
0
Ce jandarmi,bre!puneti camere prin cartiere rau famate gen Palazu, Henri Coanda,platiti 2-3insi pe tura sa urmareasca camerele si trimiteti echipajul pe loc. Dara daca Fabagaou vrea ca orasul Constanta sa fie singurul oras din tara fara camere,isi fac de cap cioflingarii,tiganii
16
1
Faruk nu e !
5
1
si gardienii unde sunt, de ce nu cheama jandarmii. tiganii urla si in parcul de la gara, trebuie facut ceva...
10
0
Ce surprizaa!! Niste tzigani boratzi....nu ma asteptam la asa ceva.....
17
0
futuva in gura de ciori spurcate
14
0
Esti un idiot....Ce are sula cu prefectura.Foarte bine va face .Trotuarele sunt pt pietoni , nu pt toti smecherii care cred ca daca au masini de mii de euro, le-a cumparat masa cu tasu strazi si trotuare.Ce tot va plangeti de locuri de parcare:in ce tara din lumea asta , au ajuns ca intr-o familie sa existe cate 2-3 masini??La noi toti saraci au masini:cumparate la mana a2a , fara sa gandeasca ca polueaza .Masina este un LUX, nu un MOFT.
7
11
Stati linistiti! Dupa ce termina politia locala de haituit masinile care stationeaza in asteptarea unui loc de parcare si amendat soferii merg la locul asta de joaca si rezolva problema!!
13
4
Cel mai bun antidot contra ciorilor este napalmul.
20
0
Ditamai vaca vrea uta-uta. Au descoperit ca e gratis si au venit cu totii ca doar stau intr-o camera
19
0
Ce bun sunt de facut sapun astia din video
23
1
Politia locala sa-si mai dea jos curul din masini...cu ocazia asta poate vad si ei altfel lucrurile......
30
1
FACETI RECLAMA MASCATA LA SAPUN ?
27
0
e locuitorii din palazu.
18
0
animale gri
19
0
Si daca le zici ceva spun ca sunt discriminati. Pai nesimtitii sunt discriminati. Se pare ca nu isi vor depasi conditia lor astfel. Am vazut un filmulet in care un tanar rom spunea ca e primul din familia lui care a luat Bacul si cu o nota buna. Bravo lui! Speranta exista, mai trebuie rabdare. Cam multa rabdare
28
1
E cior multi. Da lasa ca o sa voteze cu PSD u cior astia
31
2
Babuini ca in vestul salbatic.
30
0
Grasa nu a inteles ca e pentru copii...Si copiii vroiau toti in acelasi timp,era mai bucuroasa ca plozii "saveica",usor tanti ca te rupe si pt alea de adulti nu te incadrezi la training se rupe si Space Mountain cu tine,nici Silverstar nu te urca in el si te ai urcat ditamai vaca,ar trebui sa le dea amenda sa le vina acasa in posta 30 de euro,fara numar se stie pt tricou polo si guler ridicat!
17
0
Palazu Mare - raiul rromilor din municipiul Constanta. La ce sa te astepti de la ei ?
35
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367