REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

LOCALITĂȚILE Cernavodă, Cumpăna și Târgușor au intrat în CARANTINĂ

LOCALITĂȚILE Cernavodă, Cumpăna și Târgușor au intrat în CARANTINĂ

Replica API 29 noiembrie 2020 | 23:13 2565

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis ordinele de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru U.A.T. Cernavodă, U.A.T. Cumpăna și U.A.T. Târgușor.

Carantina pentru localitățile din județul Constanța intră în vigoare în data de 28.11.2020, de la ora 20:00.

Detalii AICI: Cernavodă, Cumpăna şi Târguşor intră de SÂMBĂTĂ în CARANTINĂ

A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa imj bag pula
0
0
Ceausescu il avea pe Arafat,cu ajutorul covidului ,si acum era la conducere.Ce este interesant,lucruri pe care romanii nu le acceptau pe vremea dictaturii comuniste,au ajuns sa aiba libertatea sa le accepte in plina democratie.Atmosfera de teroare indusa de politie si sistemul medical,nici macar comunistii nu au avut curajul s-o impuna.Oare ce fel de vremuri traim?
0
1
Dupa carantinare iesim in stada ca nu avem locuri de munca si am fost dati afara,reduceri de posturi.
2
2
Esti invatat cu carantina PIKI, dar erai obisnuit cu 21 zile, acum sunt mai putine. Stai in carantina fratioare ca eu tot merg sa-mi fac treaba.si este bine ...tu stai in carantina tot mai mult
0
0
..nu este carantina..dovada ca patinoarul este pregatit...nu stiati???este pregatit pentru FERARU-CRACANATUL..omul care aduce voturi..el voteaza si pe patinoar..daca dispare FERARU-CRACANATUL..primarul este in agonie..fara el ..n-are aer..n-are inspiratie..mai ales ca vin VOTURILE...cat FERARU ..in functie..primaria CERNAVODA...are rezultate dezastruase..pupati-l in KUR...pe FERARU..el sta cracanat,pentru a avea posibilitatea sa-l pupati...el va aduce prosperitate in institutia voastra..sa fiti mandru de el..ATENTIE...in ziua votului,s-al plimbati...
6
2
cum stati cu proxenetii
4
1
www.furto.ro
0
3
pentru cei educati !La noi educatia majoritara se impune cu forta, daca exista disciplina impusa legal nu ajungeam la carantina, politia locala consuma plimbandu se aiurea, aiurea rau!
7
1
alo politia jandarmeria prin columbia de ce nu dati amenzi acolo e debandada nimeni nu poarta masca nici macar in magazine se strang in fata blocului de dimineata pana seara stau claie peste gramada si nimeni nu face nimic nu inteleg in alte cartiere am vazut ca mai opriti persoane dati avertismente si amenzi la fraieri linistiti dar in cartierul columbia nu stiu de ce nu faceti asa care este explicatia
12
1
Ce fel de carantina?
3
2
Asa vom spune si cand va veni ziua votarii! Carantina nene, nu se poate. Da-v-as la muie, voua, guvernantilor de cacat in frunte cu bozgoru si Wermorel!
8
5
Muie Arahat
12
8
Gutuie oficialitatilor care sarbatoresc ziua nationala
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367