REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Localnicii din Peştera sărbătoresc zilele comunei. Vrabie: „Vrem să vină mulţi artişti, dar vedem dacă reuşim să-i luăm pe toţi”

Localnicii din Peştera sărbătoresc zilele comunei. Vrabie: „Vrem să vină mulţi artişti, dar vedem dacă reuşim să-i luăm pe toţi”

Replica API 6 mai 2015 | 23:29 122

Valentin Vrabie

Mai sunt câteva zile până la cea mai importantă sărbătoare a comunei Peştera. Pe 16 mai, locuitorii se strâng, cu mic şi mare, la ieşirea din localitate, pentru a lua parte la evenimentul pregătit, cu această ocazie, de administraţia locală. Edilul Valentin Vrabie a promis multe surprize localnicilor însă, deocamdată nu poate spune nimic concret, cu privire la programul artistic. Încă se lucrează, anunţă Vrabie.

An de an, la jumătatea lunii mai, localnicii din Peştera s-au strâns la marginea localităţii pentru a sărbători, împreună cu primarul Valentin Vrabie, zilele comunei sau Sărbătoarea Florii de Salcâm. şi, pentru că a devenit tradiţie ca acest eveniment să fie marcat ca la carte, şi anul acesta, mai exact pe 16 mai, administraţia locală a pus la cale mai multe surprize pentru spectatori. Vor fi mai multe momente artistice, însă, deocamdată, nu se ştie cine se va afla pe lista invitaţilor. Încă se lucrează la programul, anunţă edilul Valentin Vrabie. „Pe 16 mai avem zilele comunei. Încă lucrăm la program, nu avem nimic concret, deocamdată, pentru că nu e finalizat programul. Nu-mi place să apară lucruri neadevărate, că nu-i corect. Sunt discuţii cu mai multe persoane. Finalizăm programul joi, abia atunci vom ştii exact care va fi programul artistic. Noi vrem să vină mulţi artişti, dar vedem dacă reuşim să-i luăm pe toţi”, a declarat, pentru Replica, Valentin Vrabie.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108