REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Localurile de fițe din buricul târgului au rămas în beznă, din cauza Enel. Video

Localurile de fițe din buricul târgului au rămas în beznă, din cauza Enel. Video

Replica API 12 septembrie 2022 | 00:00 7774

Enel a lăsat în întuneric localurile de pe bulevardul Tomis! Penele tot mai dese de curent i-a adus la disperare pe constănțeni, dar în special pe proprietarii localurilor care-și desfășoară activitatea în zonă. Duminică, 11 septembrie, seara, în jurul orei 21.30, tot bulevardul Tomis, de la Capitol până la Sala Sporturilor, a fost în beznă. Această situația trenează de 7 ani, ne-a spus un reprezentant al localului Filicori, și el afectat de pana de curent. Mai grav este că nici nu se încearcă remedierea problemei cât mai repede cu putință, de către Enel, pentru că nu au echipaje suficiente.

O seară liniștită la o terasă, la final de weekend, s-a terminat... în beznă, atât pentru clienții care au călcat pragurile localurilor de pe Tomis, cât și pentru angajații acestora, care au fost nevoiți să se descurce cu lanterne.

Neputincioși în fața situației, aceștia priveau lung după clienții care se ridicau de la mese și părăseau localul, dar și după echipajele ENEL, care întârziau să apară.

După cum se poate observa și în imagini, angajații au ieșit afară, așteptând ca ”meseriașii” de la Enel să le redea...lumina. Dar, pentru orele pierdute degeaba și fără activitate, cine îi va despăgubi, oare?! Precizăm că în zonă nu au fost planificate și anunțate întreruperi, pe site-ul companiei.

Situația de duminică seara nu este o întâmplare. Operatorii care-și desfășoară activitatea în această zonă spun că de 7 ani se confruntă cu această aceste probleme și, cel puțin o dată pe săptămână, rămân în beznă cu orele, din pricina penelor de curent.

Duminică seara, ora 22.00, ENEL ne lasă în beznă. Tot bulevardul Tomis e în beznă, cu excepția ilumintului public. Toate locațiile de pe Tomis, de la 9.30 (n.red. seara), nu au curent. Așa arată localurile, golite de ENEL. Doamna de la dispecerat ne spune să avem răbdare, că sunt oamenii la altă lucrare. Ar trebui să aibă echipaje, care să vină cât mai repede. Stăm, au plecat toți clienții. Nu e firesc așa ceva. Trenează din 2015 această situație, avem cel puțin o dată pe săptămână întrerupere de trei patru ore. Nu e normal. Ne plătim facturile”, a declarat Cosmin Cuța, managerul Filicori Zecchini Caffe, situat pe bulevardul Tomis. ”Avem marfă, avem înghetață în congelatoare... ni se strică”, a mai declarat managerul.

Video:

Grill Time, Shaormeria Băneasa, Pui cu bacon, Nikos, Burgheria, Toasteriea Cafe, Filicori sunt localurile care funcționază pe bulevardul Tomis... toate afectate de întreruperea/ defecțiunea Enel de duminică, 11 septembrie.

.

Vom reveni!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cineva trebuie sa faca economie la curent
0
0
Acuma se vede mistoul facut de tradatorii care au inventat distribuitorii si furnizorii
0
0
stii ca orice furnizor ai alege, Distribuior iti ramane acelasi, adica daca problema ta sunt intreruperile si restul problemelor tehnice, acestea NU dispar prin schimbul de furnizor? Din cate vad nu...
0
0
Atat respectabilul ziar cat si persoana care a compus articolul, cat si cititorii, trebuie sa cunoasca diferenta dintre Furnizor si Distribuitor. Firele, cablurile, stalpii si posturile de tranformare sunt proprietatea Operatorului de Distributie. Degeaba injuri ca un cioban sau calomniezi cu inconstienta o alta societate ca sa iti acoperi nestiinta. Nu poti trage la raspundere dentistul pentru durerea ta de mijloc, si nici zugravul pentru trotuarul tau nepavat. Accesul la informatie este liber pentru oricine.
0
0
Logic ca M****a a pozat doar fast-food-urile, haha!
0
0
Foarte bine le face capatanilor de oaie!
0
0
Sa cumpere felinare , cativa baloti de paie . Este la moda rustic si ar prinde bine . Odata cu paiele s-ar dezvolta si cultura de gandaci . Trebuie sa ne obisnuim incet incet . Enel , si tragi apa . Fac spume cand vad cum le pleaca clienti . Dupa ce am facut solicitare sa plec de la ei , ma suna si ma intreaba de ce plec , de aiea i-am spus boului care ma sunat . Plec ca imi este scarba de voi bai arigantilor . Bai scarbelor , bai cacatilor
0
0
Acest ENEL DISTRIBUTIE este stat in stat. Ca si cum nu are nici o obligatie fata de cei care platesc. Aberant.
2
0
aoleu,au ramas koardele fara clienti,trebuie sa se duca acasa.nasol!
0
0
Enel e doar vanzator de energie, nu are absolut nici o treaba cu firele, transformatoarele, etc. E-DISTRIBUTIE e operatorul retelelor.
0
0
Eu cred ca fac intentionat, mai ales ca menajera sefa a orasului, nu suporta zona aceea de baruri, numai necazuri le-a facut, ba cu parcarea, ba cu autorizatiile.
1
0
cica tablourile intra sub comanda distributie energie enel si nu enel . o mare bagabonteala . enel fae improvizatii si nu mentenanta sau inlocuiri de tablouri si transormatoare .
0
0
La fel s-a intamplat duminica si in tomis 3. Dimineata 40 minute, seara la 21.30 iar orita 1 ora. Si asa se intampla des de cativa ani. Si aici sunt supermarketuri mega Image care stau in bezna din cauza nesimtirii celor de la Enel care nu retehnologizeaza transformatoarele care nu mai rezista unui numar tot mai mare de consumatori.
0
0
Pai sa nu le bagi plua in gat celor de la enel?
0
0
Cine impiedica pe patronii restaurantelor afectate sa faca plangeri in instanta si sa ceara despagubiri nu numai pentru pierderea clientilor ci si pentru marfa din congelatoare si frigidere si daune interese? Nimeni. Totusi noi numai vorbim si nu facem nimic concret deci ne meritam soarta.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369