REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Localurile Entourage și On Plonge, SANCȚIONATE de polițiști

Localurile Entourage și On Plonge, SANCȚIONATE de polițiști

Replica API 14 martie 2021 | 12:06 4725

Polițiștii și jandarmii constănțeni continuă activitățile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus.

În cursul serii trecute, polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție urbană au desfășurat acțiuni, pe raza Secției 3, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două localuri de pe bulevardul Tomis desfășurau acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 12.000 de lei.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un local din stațiunea Mamaia desfășura acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Una din cele două locații este Entourage, iar în stațiunea Mamaia este vorba despre On plonge, conform informațiilor noastre.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

Precizăm faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spatiu ala verde a lui eantorage Este proprietate privata.. Nu este spatiul primariei.. Fiecare face ce vrea pe proprietatea lui.. .. Exista acte care dovedesc asta
0
0
Jeguri de restaurante si jeguri de clienti. Am zis tot fac evaziune maxima.
3
0
Ba iesti prost? Ceai facut Bobita? Sti ce zic?
1
0
Unul 2000 , unul 12000 , aceiasi abatere. Cum vine asta ?!
2
0
Anturaj e pa SPATIUL VERDE. CHITAC CE PLM FACI? UNDE E BA BULDOZRRU? MUIE CHITAC. AI LUAT SPAGA DE LA MACHIDONI JEGOSULE
5
0
Eu am sunat la politie ca nu am fost lasat sa intru.
1
0
Dupa ce ca evaziunea fiscala e la ea acasa, mai iau peste picior si restul antreprenorilor care se conformeaza restrictiilor. Inchise cojmeliile si retrase autorizatiile, si BAFTA. Ce atatea amenzi pentru care acestia deja au banii stransi de pe cafelele vandute pana in ora 14...
5
0
Jeguri de locatii, jeguri de patroni, jeguri de produse. FACTS.
8
0
bai revolutionar din tastatura esti hater doar pe net se vede pe tine ca esti un lake flausat frustrat!
1
16
Pai parca spuneati cal darama
12
0
Dati-le la toti amenzi zi de zi.Daca i-ar controla si la contabilitate,carti de munca . fi. Tot asa si nu am avea evaziune fiscala.Amendati si ITM-ul ca nu-si fac treaba. Poate ii arestati,ii schimbati,faceti ceva pentru constanteni nu-i mai lasati prada milionarilor de carton. ITM tine trena patronilor cand gasesc fara carti de munca.Daca reclami ceva spun ca nu se poate face nimic.Tu lucrezi,la negru, speri ca ai contract,sau ai contract si lucrezi 240 de ore,firme de paza ,horeca etc.La puscarie toti cu itm,curtea de conturi,ajofm,cass,primar etc.Schimbati toti.La mai multe si la mai mari!
19
1
Nu numai ca nu se respecta regulile, se face chiar evaziune fiscala. Caz de puscarie..pentru fraieri, bineinteles. Un oras imputit din toate punctele de vedere.
15
2
Machedonul asta i s-a urcat la cap el crede ca mai este pe timpul lui Mazare si Petrica Iordache cand facea ce vrea muschiul lui! Luat-tii banii ca are mosteniri multe de la Iordache terenuri gramada via Mazarica!!!
15
3
taxa de protectie legala
7
2
Beta, de ce nu?
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468