REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Locatarii unui bloc din Tomis Nord, somaţi de Primărie să-şi mute maşinile din parcare

Locatarii unui bloc din Tomis Nord, somaţi de Primărie să-şi mute maşinile din parcare

Replica API 13 februarie 2019 | 00:00 504

În favoarea unui investitor care ridică un bloc cu 5 etaje

În favoarea unui investitor care ridică un bloc cu 5 etaje

Fără prea multe explicații, Primăria Constanța a somat locatarii blocului T5 din Tomis Nord să își mute mașinile din parcarea aferentă blocului. De ce? Sunt două posibilități, spun reprezentanții Asociației Urban Verde. ”Investitorul, proprietarul mastodontului, care a obținut autorizație de construire fără a avea locuri de parcare pe terenul propriu (condiție obligatorie) și a construit ilegal încă două etaje peste cele 7 etaje permise de PUZ, continuă lucrările într-un mod suspect, șantierul extinzându-se peste locurile de parcare plătite de ani de zile de locatari la primărie.

Lotul de teren de lângă ”mastodont” , din fața blocului T5 (Aleea Argeș colț cu Lăpușneanu), este tot proprietate privată și este foarte probabil să se suprapună peste locurile de parcare desființate. Așadar, este posibil să spunem adio încă unei parcări și să ne vindem mașinile. Poate ar fi mai bine...Deci, încă o mostră de bătaie de joc. Și care a fost reacția primăriei la distrugerea spațiilor verzi și a parcărilor? Aceea de a pune stâlpișori. Probabil încă un contract ”special”, spun reprezentanții asociației.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau idiotule. O sa ma insotesti la puscarie.
1
0
Astia sunt inconstienti! Abia ce s-au dat niste condamnari cu executare pentru improprietariri frauduloase cu terenuri din municipiul Constanta. Oricand se poate intampla asta si cu cei care au construit, dar si cu cei care au emis autorizatiile, fara sa respecte disciplina in constructii!
8
0
ce face PRIMARIA Constanta si INSPECTORATUL in CONSTRUCTII,MEDIU din CONSTANTA nu vede ca s a construit inca 2 etaje.O sa se PRABUSEASCA ca la ISTAMBUL.Dar intrebam PRIMARIA parcarea unde este???? Acest investitor vinde isi incaseaza bani pe apartamente iar noi cetateni ne chinuim cu locurile de parcare.Domnule PRIMAR mai vreti un MANDAT cum ???? ASA....
11
0
Sper sa crape in chinuri toti idiotii din primarie care dau asemenea autorizatii de construire!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272