REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Locatarii unui imobil RAEDPP stau în frig şi fără apă caldă. Regia le transmite că va remedia problema

Locatarii unui imobil RAEDPP stau în frig şi fără apă caldă. Regia le transmite că va remedia problema

Replica API 10 ianuarie 2020 | 13:18 233

Locatarii unui imobil deţinut de Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat nu mai suportă să stea în frig şi să se spele cu apă rece! Oamenii, care sunt chiriaşi ai blocului de pe strada Industrială nr. 7 (fost cămin al liceului din zonă) se plâng de condiţii: "E luna ianuarie şi nu avem căldură. Am înţeles că sunt acumulate datorii de la unii locatari, nici nu ştim sigur care este situaţia, că nu ni se explică foarte clar. Dar, noi, cei care plătim, ce vină avem? Avem copii mici", s-a plâns o constănţeancă.

O altă variantă pentru problema semnalată ar fi o centrală defectă. Oricare ar fi adevărul, oamenii încearcă să supravieţuiască şi spun că folosesc calorifere electrice, însă se tem că se va supraîncălzi reţeaua: "Mă tem să nu izbucnească vreun incendiu, să bubuie ceva. Vă daţi seama, toată lumea din imobil are câte un calorifer în priză...", ne-a mai precizat locatara.

Reprezentanţii RAEDPP spun că problema la acest bloc ar fi ţevile: "Trebuie să le înlocuim. Nu au fost bani până acum, dar anul acesta este prinsă suma necesară în buget, tocmai pentru o intervenţie la imobilul de pe strada Industrială". În plus, au adăugat reprezentanții RAEDPP, cei mai mulți dintre chiriașii imobilului înregistrează mari datorii la utilități.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine la face la ce chirii platesc!
7
5
Proasta aia de Motatoianu nu a facut nimic atatia ani.
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272