REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

'LOCOTENENȚII' lui Hânsă de la Cernavodă au ajuns după GRATII!

'LOCOTENENȚII' lui Hânsă de la Cernavodă au ajuns după GRATII!

Replica API 18 ianuarie 2020 | 00:00 594

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța, la data de 16 ianuarie a.c., au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 49 și 73 de ani, pe numele cărora Judecătoria Medgidia a emis mandate de executare a pedepselor de 3 ani și 6 luni, 3 ani și 4 luni, respectiv 4 ani și 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu.Ete vorba de persoane condamnate în dosarul fostului primar de la Cernavodă.

Persoanele în cauză au fost escortate și introduse în Penitenciarul Poarta Albă. Menționăm că Gheorghe Hânsă a fost trimis în judecată alături de Suliman Ecrem, Nicolae Cristache, administrator al SC NKC Magnetism Construct, Mihai Adam, din Cernavodă, asociat al Stelmi Structuri, Marius Tiberiu Hânsă, din Cernavodă, fără calitate specială, recidivist, cercetat sub control judiciar, Rodica Cojocaru, din Cernavodă, funcţionar în cadrul Primăriei Cernavodă, fără antecedente penale, cercetată în stare de libertate şi Liliana Carmen Pricop, din Medgidia, funcţionar în cadrul Primăriei Cernavodă, fără antecedente penale, cercetată în stare de libertate. Din mijloacele de probă, procurorii au stabilit că este vorba, în primul rând, de lucrarea de amenajare şi protejare a Tumulului nr. 1 Cernavodă, acordată fraudulos către SC NKC Magnetism Construct SRL. Apoi, în perioada noiembrie 2012 - august 2013, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, precum şi la data de 14 ianuarie 2013, primarul şi viceprimarul şi-au îndeplinit în mod defectuos atribuţiunile de serviciu, prin acţiuni concertate, pentru ca societăţile prezentate mai sus să obţină foloase necuvenite, obţinerea contractelor frauduloasă fiind intermediată de inculpatul Marius Tiberiu Hânsă, cu largul concurs al angajaţilor Primăriei Cernavodă, au mai spus procurorii. Pe 19 decembrie 2019, judecătorii de fond l-au achitat pe Tiberiu Marius Hânsă pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, dar l-au condamnat pe Gheorghe Hânsă la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, dar cum el mai avea o condamnare din 2014, pedepsele i-au fost contopite, rezultând cea de 4 ani și 10 luni, în regim de detenție. De asemenea, Ecrem Suliman, fostul viceprimar, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în regim de detenție, pentru pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu (dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit) în formă continuată (faptă săvârșită în perioada noiembrie 2012-octombrie 2013).

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de plm ... iar si-au trimis asa zisii politicieni lichelele la mancat cacat ... sub anonimat !
1
0
Eu stau de fapt pe strads Ovidiu nr.20.Si Lefterica Daniel proxenetulsta pe strada Vasile Alecsandri tot numarul 20.
3
0
nu mai manca-ti cacat as vrea ca geta sa fie amanta mea daca ea mi-ar accepta linsul imputiciunii ei de vagin , deoarece eu sunt impotent de ani buni!
18
0
E geta ? Mai sunt
9
0
Geta ma numesc si pule halesc...javra am fost si javra voi fi ...
19
0
Cand eram mica ma duceam cu vaca dar acum m am jmecherit sunt amanta lui sefu spinoche
21
1
Sa o ia si pe Polina ca smenueste t
11
7
Cine mai este si vedeta asta de Munteanu Cristi? Asta de unde a mai aparut? Sigur e un taran obosit
1
0
Normal ca el e numai consilieri corupti
3
1
acest consilier cristi popa este cumva ginerele vagabondului codos de sponoche ghe care se da sef la caminul din liceu?
16
3
Abuz in serviciu? Pai mai aveti multa treaba prin zona, se aude DNA? Muulta treaba de facut pe abuz in serviciu si nu numai la primarie. Lupta DNA!!! Scapa tara de lichele platite din greu de la stat!
18
0
cristi popa cel mai mare prostalau de consilier care l a avut cernavoda vreodata.Huoo panarama de om
20
5
Locotenentii nu! Sergentii puteti sa ii luati...
8
5
Zici sparcaci si te caci
16
1
Eu nu cunosc Cernavoda dar din ce comenteaza oameni de acolo se pare ca orasul ala nu are politie sau si mai rau uni politisti ajuta infractori,oricum cineva ar trebui sa isi faca timp pentru un control adevarat in "orasul atomic".
19
0
Cristi Munteanu ,stai linistit ca vine politia si pe vapor.Cernavoda te iubeste.
12
1
Sparcaci e un gunoi ordinar nu reprezinta nimic nu a realizat niciodata nimic un halitor de rahat care se vrea a fi om politic mars gunoiule
27
2
Ptr cristinel munteanu doamna va rog frumos sa va linistiti cu scrisu comentariilor aiurea ptr stim cine sunteti si este foarte urat cea ce vafaceti si va transmit ca domnu munteanu este plecat pe vapor cu munca si nu poate sa va sune si inca odata sa sugeti ....
5
6
Daca s-ar face niste anchete ca lumea, ar trebui deferiti justitiei si Sava, Molnos, Stoica, Ionel Gabriela plus Primaria. Dar cine sa faca, ca si politia e cu ei
20
6
Dar locotenentii lui Sava ... CAND?
22
3
Locotenentii danautocond, miscu, cand vor fi invitati la poarta alba.
14
4
Noi proxenetii de top din acvariul de aur din Cernavoda cu fetitele noastre am produs mai mult cu N milioane de ori decat a furat Hansa cu locotenentii lui.Cu ajutorul politiei diicot,si a altor structuri ne-am construit vile cu piscine exterioare si interioare in buricul Cernavodei avem masini de lux si bani in conturi.Traiasca M.A.I nu ne deranjeaza pentru ca noi suntem prezenti la timp cu spagile de mii de euro.Prostimea la puscarie interlopii si proxenetii din Romania ...LIBERI
33
2
Urmeaza.Radulescu,Adi covrig,Nasu,Baietu,Dan Autocond.etc si daca este nevoie ma duc si eu.
27
11
Eliberati pe Ecrem Justitie de doi lei, bagati la puscarie pe cine trebuie
24
10
ce titlu de cacat. si eu am fost locotenentul marianei. acum vreau putere si am decis sa mananc cacat de cine apuc pe cele 4 pagini de facebook ale mele. mananc cacat cu pumnul despre toata lumea. vreau la putere. vreau consilier sa apuc si eu macar o ciosvarta sa rod ca mariana nu mai are bani sa ma tina in carca ca pana acum. va rog sa ma votati.
30
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920