REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Locuitorii de pe strada FLĂMÂNDA TÂNJESC după TROTUARE decente

Locuitorii de pe strada FLĂMÂNDA TÂNJESC după TROTUARE decente

Replica API 11 aprilie 2021 | 22:54 1917

Trotuarele de pe strada Flămânda, din zona Trocadero, sunt pline de gropi. De-a lungul timpului, din lipsă de investiţii în lucrări de reabilitare, acestea s-au tot degradat. Cu toate că au mai fost cârpite şi peticite, totuarele arată jalnic şi inestetic. Locuitorii zonei dau vina, pentru problema existentă pe strada cu pricina, şi pe proprietarii de autoturisme care îşi parchează maşinile pe spaţiul destinat circulaţiei pietonilor.

În anul 2021, trotuarele sunt doar cârpite

Cu ajutorul imaginilor surprinse pe strada Flămânda, din zona Trocadero, un constănţean semnalează problemele existente de ani de zile. Trotuarul ciuruit de gropi, cu denivelări şi maşinile parcate care-i fac pe pietoni să facă slalom printre ele i-au nemulţumit pe locatari. Ba mai mult, fiind un cartier de case acolo, fiecare a încercat în poarta lui să mai salveze câte ceva din trotuar, asfaltând câte o bucăţică. “De vină pentru starea trotuarelor de pe stradă sunt şoferii. Aceştia îşi parchează autoturismele aici şi, în timp, s-au degradat. Nici investiţii nu s-au făcut. Pe trotuar, rişti ca din neatenţie să-ţi rupi vreun picior. Să nu mai vorbim şi de faptul că pe o porţiune a străzii sunt maşini parcate şi ne obturează drumul, dar ştim că şi ei au o problemă cu locurile de parcare”, a explicat un cetăţean.

Problema există în mai multe zone din oraş

Amintim că această problemă există în mai multe zone din Constanţa, nu doar pe strada Flămânda. Constănţenii care locuiesc în Medeea, pe strada Cumpenei sau în zona Far, pe strada Aurora, s-au plâns de aceeaşi situaţie. Cu toate acestea, cetăţenii mai au de aşteptat până va răsări soarele şi pe străzile lor. Conform programului estimativ de lucrări al SC Confort Urban SRL pentru anul 2021, trotuarele de pe aceste străzi nu sunt incluse pe listă pentru reabilitare.

Citeşte şi:

VIDEO! Pe strada CUMPENEI, pietonii sunt în CUMPĂNĂ: să TREACĂ sau să NU treacă!

Locuitorii de pe strada AURORA vor trotuare DECENTE

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si vor mai tanji.
4
0
Pe Mihai Eminescu pe cand trotuare?
4
0
Despre ce carpeli vorbiti? Habar nu aveti! Mai informati-va inainte sa scrieti un articol. Trotuarele de pe strada Flamanda, ca si cele de pe cele 2 strazi de pe care se urca din spatele Alfa Beta de la Trocadero nu au mai vazut vreun petec de asfalt de pe vremea lui ceausecu
7
1
Constanteni, aveti ce ati votat! Mos Teaca s-a vrut in fruntea bucatelor, la-ti pus, acum isi bate joc de voi pina la loc comanda. Retardatilor!
7
2
Si pe str Crisanei, in Tomis 2. Pe partea asfaltata si cu borduri inalte, parcheaza masinile si pe cea neasfaltata de 50 de ani, ne rupem noi picioarele, inclusiv carucioarele cu copii sau oameni cu handicap. Bravo, boss primar!
8
0
Bordurili conteaza ,trebuiesc schimbate inainte sa dea firma furnizoare falimentul
5
0
mazare n a avut timp sa le carpesca? a facut care alegorice sa distreze turistii..sa stea acolo ca sta bine
9
0
Flamanda e in Tomis I. Nicidecum la Trocadero.
6
3
Mergeti in centrul orasului, pe Cuza Voda, Rascoalei, zona piata Unirii sa vedeti cum sunt trotuarele. E km 0 al orasului. Nu mai zic de strazile din orasul vechi pe care s-au pus pavele de Fagadau si ABC VAL
8
0
Sa vedeti si pe Avram Iancu ce frumos se merge pe trotuar. Mai ales cand au copiii antrenamente la bazinul de inot.
3
0
A murit nea Hristu, frizerul de pe Poporului, aproape de Flamanda? Asa am inteles, ca a murit in Noiembrie 2020. Stie cineva din ce motiv? Era un om tare de treaba si simpatic.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218