REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Locuitorii din Agigea, Techirghiol și Eforie, terorizați de doi spărgători de mașini. Video

Locuitorii din Agigea, Techirghiol și Eforie, terorizați de doi spărgători de mașini. Video

Ana Maria LIPAN 10 august 2023 | 00:00 3641

Infractori de mici! Doi adolescenți pasionați, se pare, de furturi din mașini, umblă liberi pe străzi. Mai mulți locuitori din Agigea au fost păgubiți de indivizii care s-au transformat în păsări de noapte. Acționează doar după miezul nopții, atunci când sparg mașinile parcate, făcându-se dispăruți imediat ce se simt în pericol de a fi descoperiți. Câteva dintre persoanele păgubite susțin că hoții și-au mărit raza de acțiuni și s-au ”mutat” la Techirghiol și Eforie. Teodora Done Mihai, martor, ne-a dezvăluit mai multe detalii cu privire la “vizita” pe care tălharii i-au făcut-o pe 5 august a.c. 

Locuitorii din Agigea, Techirghiol si Eforie, terorizati de doi spargatori de masini. Video

Doi tineri terorizează Agigea. Adolescenții și-au făcut un obicei din a da atacul la mașinile parcate în localitate, furând tot ce prind. Acționează în mod sistematic, făcându-și apariția în toiul nopții. Una dintre păgubite, Teodora Done Mihai, ne-a oferit mai multe detalii despre "vizita" pe care aceștia i-au făcut-o pe 5 august. 

Locuitorii din Agigea, Techirghiol si Eforie, terorizati de doi spargatori de masini. Video

"În data de 5.08, la ora 3 dimineața, m-am trezit să îi dau copilului să mănânce. Soțul meu s-a dus la baie și când a ieșit s-a uitat pe geam. Mi-a zis că sunt două persoane în mașina noastră. A vrut să iasă afară, dar am decis că e prea periculos, așa că a strigat la ei. Au fugit. Am sunat la 112. Au zis că trimit un echipaj, care nu a venit nici până în ziua de azi. Am făcut sesizare online. După incident am făcut o postare online despre ce s-a întâmplat. Am discutat cu mai mulți oameni și am aflat că au început să fure de vreo două-trei săptămâni. A furat chiar și de la vecinul de vizavi. De la noi nu au avut ce să ia. De la alții au luat chiar și 7.000 de lei. Aseară soțul meu a fost sunat de cineva care i-a spus că i-a văzut pe cei doi în Techirghiol. O prietenă din Techirghiol mi-a zis că au dat spargeri și acolo și în Eforie Nord.", ne-a declarat aceasta.  

Locuitorii din Agigea, Techirghiol si Eforie, terorizati de doi spargatori de masini. Video

Un nou atac, o altă păgubită

O altă păgubită ne-a dezvăluit că cei doi hoți i-au furat 600 de lei, acționând în același mod. Aceasta susține că fusese deja avertizată de alți localnici că în zonă și-au făcut prezenta persoane care fură din mașini. Potrivit acesteia, numărul celor cărora li s-au sustras bunuri din autoturisme este unul considerabil. 

„La mine au venit înainte să treacă pe la doamna Done Mihai. Am înțeles că sunt mai multe persoane care au fost păgubite. S-a întâmplat noaptea, în ziua în care a fost avertisment de cod roșu de furtună. Câinii au lătrat, dar noi nu ne-am sesizat pentru că ei se sperie și de furtună și alte zgomote. Cred că au deschis cu o cheie, Mașina e mai veche și se poate deschide. Sunt o grămadă de tehnici. Ne-au luat din mașină 600 de lei. De obicei nu lăsăm bani în mașină, dar acum soțul se pregătea să plece din țară. Au luat doar bani. Miercuri s-a întâmplat la noi și după o săptămână am văzut postarea doamnei Done Mihai. Îmi mai spuseseră și alții că acționează niște hoți în zonă. Am văzut că ocolesc modelele de mașini mai noi. Am făcut plângere la Poliție. Bănuiesc că sunt localnici, pentru că se plimbă pe străzi la ore târzii, când nu circulă mijloace de transport în comun și par tineri, adolescenți, deci nu au mașină personală.", a relatat V.G. 

Am reușit să obținem un video surprins de camerele de filmare ale unei case din Agigea, unde doi adolescenți, un băiat și o fată, încearcă să deschisă ușa unei mașini. Cel mai probabil aceștia testează dacă autoturismul este încuiat. 

Video:

Persoanele păgubite au depus plângere penală, urmând ca autoritățile să îi identifice pe cei doi făptași. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca prinzi un rahat din asta si-i rupi picioarele,esti condamnat. Daca politia prende rahatul,acesta scapa ce vezi tu,este minor. Ramane sa contemplam cum suntem talhariti,furati,jefuiti,omorati de unii care au mai multe drepturi decat victimele.
2
0
Articol despre incompetenta politiei ?
4
0
Sa vedem ce rezolvare da poliția !!
2
0
EU AM SPUS CA S-A INCERCAT SA INLOCUIASCA POLITIA DE SECTOR CU LOCALA SI LE-A LUAT DIN COMPETENTE, SUNT INUTILI IN FORMA ASTA DE ORGANIZARE,POATE DOAR SA URMAREASCA AMANTELE PRIMARILOR CUM A FACUT ALA LA IASI
5
1
Nu au competente nici sa patruleze si nici sa descurajeze aceste actiuni? dar ce compentete au, ca lumea nu le vede? Nu cumva ar fi mai bine sa fie desfiintati?
6
2
Alina, Popescu Ion etc. vorbiti fara sa cunoasteti ! POLITIA LOCALA se ocupa doar pana la CONTRAVENTIE !! INFRACTIUNILE sunt de competenta POLITIEI NATIONALE !!
5
5
Dezinteres toatal din partea politiei locale si a autoritatilor competente!Exista camere ale primariei amplasate chiar pe una din strazile de pe care acestia au furat,camere care nu au fost verificate nici pana astazi!Cei de la politie ne trimit pe noi sa mergem sa vorbim cu vecinii care au camere si sa le cerem filmari,de parca asta ar fi de competenta noastra,nu a lor!!In momentul in care ai o problema,niciodata nu gasesti sediul deschis si niciodata nu se raspunde la telefon!!Bine ca organizam festivaluri si concerte din bani publici ,dar fata de siguranta cetatenilor interes ZERO!!
10
2
SECTORISTII AVEAU ROLUL LOR FOARTE IMPORTANT, STIAU FAUNA DIN CARTIER,II DIBUIAU IMEDIAT,S-A INCERCAT CU POLITIA LOCALA SA LE PREIA SARCINILE, INSA EI SUT ATAT DE INDRAGOSTITI DE MASINI DE NU SE DAU JOS DIN ELE DECAT PENTRU O PAUZA DE TIGARE DE DUPA SOMN,ASTIA SUNT SAGETILE, AU SUB 14 ANI,NU RASPUND ,CEI CARE II DIRIJEAZA SUNT IN UMBRA, POATE CHIAR PARINTII
11
1
Politie mai exista doar cu numele...majoritatea au parasit barca demult prin grija politicienilor. iar cei cativa care mai sunt au experienta zero sau aproape de zero.Vedeti la vreun partid politic grija pentru siguranta cetateanului? desigur ca nu...Daca vedem la tv.doar o parte dintre evenimentele negative produse intr-o zi la noi in tara ,ai crede ca i-am depasit pe cei din vest...suntem pe primul loc la accidente...nici la crime nu stam asa rau...de furturi mai are rost sa discutam? suntem artisti.Pana nu si-o ia asa cum trebuie unul din cei 5 de sus nu se va schimba nimic...stiti cum e una e sa vezi ,alta e sa o simti..
8
1
Potera, ranga si rupt picioarele. Ca politia nu face nimic, scoli de corectie nu mai exista.
10
0
militienii sunt la somnel linistit. Nu deranjati spagarii !!!
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468