REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Locuitorii din Corbu, cu noroiul pân’ la gât!

Locuitorii din Corbu, cu noroiul pân’ la gât!

Replica API 16 februarie 2016 | 23:41 282

Uliţe de coşmar

Uliţe de coşmar

Noroi, gropi pline de apă, lucrări de reabilitare lăsate în voia sorţii! Cam aşa putem descrie imaginea străzilor neasfaltate din localitate Corbu. Ploile din ultima vreme au transformat drumurile într-o adevărată aventură pentru locuitori. Aceştia se declară revoltaţi de ignoranţa administraţiei locale faţă de situaţia cu care sunt nevoiţi să se confrunte zilnic.

Imagini nedemne de o localitate a unei ţări membre UE! Localitatea Corbu, aflată la doar 35 de kilometri distanţă de municipiul Constanţa, se confruntă cu mari probleme la nivelul infrastructurii. Comuna încă are numeroase străzi neasfaltate şi, deşi pare ireal, unele lucrări deja începute au fost lăsate la voia întâmplării. Natura nemiloasă distruge treptat trotuarele neterminate şi aşa-zisa asfaltare. Oamenii sunt nevoiţi să circule, în fiecare zi, prin noroaie, în timp ce merg la serviciu sau în timp ce îşi duc copiii la şcoală. „Jale! Plângi cu vorbe până ajungem cu copiii la şcoală. Nici pe trotuar nu poţi să mergi, e plin cu noroi”, a precizat M.T., pe un site de socializare.

„Nu pot să cred ca satul meu natal să ajungă aşa! Când eram copil, era mai aranjat, mai curat şi mai frumos!”, a constatat o altă localnică. Oamenii învinuiesc, evident, conducerea localităţii, declarându-se dezamăgiţi de stadiul în care a ajuns comuna lor. „Acesta-i primarul nostru! Nu avem ce să-i facem”, „Mi-e şi ruşine să spun că acesta e satul meu. E mai rău ca acum 14 ani! Ce o să faceţi ? Vin alegerile şi ce faceţi? Nimic! Păcat...”, „Ce-a ajuns Corbu? Fără cuvinte!” - sunt câteva din comentariile localnicilor.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367