REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

LOCUITORII din CRUCEA au prins curaj. Vor FABRICI și locuințe ANL

LOCUITORII din CRUCEA au prins curaj. Vor FABRICI și locuințe ANL

Replica API 15 ianuarie 2021 | 11:31 2777

Locuitorii comunei Crucea au prins curaj de când a fost pus în funcție actualul primar, Iulian Tudorache, și au început să ridice pretenții. Aceștia vor ca în comună să fie aduși cât mai mulți investitori care să le construiască fabrici, locuințe de tip ANL, afterschool, un centru medical și nu numai.

Primarul comunei Crucea, Iulian Tudorache, este pus pe fapte mari. Acesta vrea să elaboreze strategia de dezvoltare a comunei pentru perioada 2021 – 2027. Cu această ocazie, a dat dovadă de fair play și a cerut părerea cetățenilor. „Lucrăm în acest moment la elaborarea unei strategii de dezvoltare a comunei Crucea pentru perioada 2021-2027, document ce va fi supus aprobării Consiliului Local, în ședința din luna ianuarie 2021. Astfel, lansez rugămintea către locuitorii comunei să-și exprime dorințele legate de obiectivele de investiții ce le doresc realizate dar și ce servicii își doresc să fie implementate sau dezvoltate la nivelul comunei”, a declarat primarul Iulian Tudorache.

Visele mărețe ale cetățenilor din Crucea

Unii locuitori ai comunei și-au explimat deja dorințele iar principalele sunt legate de asfaltări, căci sunt încă foarte multe străzi neasfaltate, trotuare dar și racordarea la gaze și la canalizare. Pe lângă acestea, cetățenii vor o piață pentru producătorii locali, un afterschool, un centru medical, locuințe ANL, sau o fabrică de selectarea gunoiului. „Canalizare și străzile făcute în satul Stupina”, „O piață pentru producători locali ai comunei Crucea”, „Atragerea investitorilor serioși și crearea locurilor de muncă pentru tineri”, „De interes comun ar fi următoarele: centrul medical de permanență, reînființarea camerei agricole la nivel local, amenajarea platformelor de gunoi la nivel de comună și înființarea la nivel de primărie a unui departament specializat pe fonduri europene pentru consiliere și informare a tinerilor din comună”, „Aducerea în comună a unor firme care să facă fabrici, locuințe tip ANL pentru tineri, o stație peco”, sunt doar câteva din dorințele cetățenilor din Crucea.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frigioi cum sta dupa controlul curtiide conturi? Tudorache te ai dat de partea lui?
2
0
voi il credeti pe pulica asta de primarut ? sunteti nebuni de legat locuitori al acestei urbe , treziti va somanorosilor
3
1
pentru a atinge aceste vise, singura solutie, proiecte cu finantare europeana.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108