REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Locuitorii din Inel 2 sunt terorizaţi de tinerii care beau alcool şi se droghează!

Locuitorii din Inel 2 sunt terorizaţi de tinerii care beau alcool şi se droghează!

Replica API 26 octombrie 2017 | 00:00 962

Lângă blocuri

Lângă blocuri

Etnobotanicile fac ravagii în rândul tinerilor din municipiul Constanţa. O tânără mamă, care locuieşte în Inel 2 a povestit pentru cotidianul „Replica” de Constanţa că trăieşte experienţe neplăcute cu nişte adolescenţi care beau alcool şi uneori se droghează chiar sub geamul ei, aceştia devenind violenţi de fiecare dată când le atrage atenţia. Femeia a povestit că este terorizată de cei trei tineri, dintre care o fată, mai ales că devin destul de vocali după ce consumă alcool, iar un alt membru din „trupă” consumă frecvent substanţe psihoactive.

„Trei adolescenţi consumă în această zonă în mod frecvent alcool şi uneori chiar şi droguri. Ieri, la blocul IV 22 am chemat poliţia. Au consumat bere la pet apoi au început să aibă un comportament vulgar. Doi băieţi şi o fată. Mai mult de 16 ani nu aveau. Am rămas fără glas dat fiind faptul că atunci când le-am atras atenţia că vorbesc mult prea urât şi gălăgios... au început să mă înjure şi mă ameninţe”, a povestit femeia.

„Unul din acești doi puștani se droghează. Stătea într-o stare de nedescris la scara blocului... Am sunat la 112 și mi s-a zis că nu are ce să îi facă dacă nu reprezintă un pericol (stări de agresivitate). Ieri poliția a venit dar nu știu ce s-a întâmplat. În zonă sunt și traficanți. Alexandru I. care stă chiar la IV22 a fost condamnat. La mine pe scară am trei vecine consumatoare. Una dintre ele a fost arestată preventiv apoi i s-a schimbat încadrarea”, a mai relatat mămica.

Aceștia au un renume în cartier ca și cum ar fi „băietii răi”, însă acest lucru o sperie și mai tare pe femeie. Ea locuiește la parterul blocului și oricând se poate trezi cu tinerii aflați sub influența diverselor substanțe.

„Cei trei "scandalagii" de ieri sunt cunoscuți ca fiind "băieții răi " din Inel 2. Inclusiv tânăra care era cu ei. Până a venit poliția cei trei au avut grijă să scape de pet-urile de bere.... Ieri nu au fost drogați dar sunt zile când și consumă. Îmi este teamă pentru că locuiesc la parter. Mereu vin și urinează chiar sub geam. Îmi pot sparge geamul sau mai știu eu ce... Ieri am sunat la 112 între 11:32. A venit un echipaj de la secția 4”, a adăugat femeia.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Mangalia este la fel
1
1
Boschetarii ca boschetarii dar ce ziceti de Alexandru Chirion zis si andu care umbla drogat la volan zi de zi asta in cazul cand nu e si beat. Chiar asa multi bani da la politie de nu l-au prins niciodata ?!
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367