REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

LOCUITORII din Km 4-5, NEMULȚUMIȚI că li s-au DESFIINȚAT TRECERILE peste CALEA FERATĂ

LOCUITORII din Km 4-5, NEMULȚUMIȚI că li s-au DESFIINȚAT TRECERILE peste CALEA FERATĂ

Replica API 14 august 2020 | 00:00 3271

Locuitorii cartierelor Km 4-5 și Poarta 6 sunt nemulțumiți pentru că au fost desființate cele trei traverse peste care se făcea trecerea, peste calea ferată, între cele două cartiere. Astfel, cei care doresc să treacă dintr-o parte în cealaltă trebuie să ocolească mai bine de 500 de metri, lucru care îi poate face pe unii dintre ei să întârzie la serviciu, au spus ei.

Potrivit spuselor unui locuitor din cartierul Km 4-5, locuitorii din ambele cartiere trebuie să facă cale întoarsă din cauza eliminării celor trei traverse pe unde se putea face trecerea. Cu toate că lucrul acesta putea fi periculos, în special pentru copii, se pare că locuitorii din aceste două cartiere s-au obișnuit cu acest fel neobișnuit de ”culoar” între cele două cartiere.

Dorin Maer: Este periculos pentru cetățeni să treacă pe acolo

Contactat de către ziarul Replica pentru a lămuri această situație, Dorin Maer, directorul Regionalei CFR Infrastructură Constanţa a declarat: ”Noi nu am făcut altceva decât să mergem și să desființăm ceva improvizat, pentru că este periculos pentru cetățeni să treacă pe acolo, atâta timp cât există totuși o pasarelă. Ele nu erau făcute de noi, de CFR, așa că noi nu am făcut decât să le luăm de acolo mai ales că a existat și o altă reclamație a unui cetățean că trecerile acelea sunt periculoase și locul lor nu este acolo.”

Există un proiect pentru o pasarelă pietonală

Vă reamintim că există un proiect ce vizează “Pasarela pietonală peste liniile de cale ferată între cartierele Km 4/5 şi cartierul Faleză Sud - Poarta 6, în zona liceului Lucian Blaga”. Acesta a fost adoptat în cadrul şedinţei de Consiliu Local şi va costa 130.000 de lei.

Citește și: Se realizează, în sfârşit, pasarela pietonală din Poarta 6

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
habar nu ai ce vorbesti. nu cunosti situatia din zona dar iti dai si tu cu parerea, ca asa-i romanul, le stie pe toate. ideal era sa se faca pasarela si apoi sa se ridice traversele. dar in Constanta se distruge totul si apoi nu se mai face nimic.
4
0
sa se faca o pasarela lata de un kilometru ca nu se stie unde exact in Poarta 6 are treaba Mikelis asta de la @09:15 si el nu sta sa se mute intre pasarele... Bai, pasarel, cand ti-ai luat slujba aia unde ti-ai luat-o, stiai unde e si cum ajungi. Te trezesti si tu cu o ora mai devreme sa ai timp sa ajungi. Ca altfel, daca erai navetist la Mangalia, cereai sa mute Mangalia la Lazu sa dormi tu cat somnul de veci.
5
8
Hei Nenea MAER, pe ce lume traiesti? Traversele alea sunt acolo de 25-30 de ani, sunt traverse de cale ferate puse de CFR, nu montate de oameni. Cand trebuie sa ajungi dimineata la serviciu nu poti ocoli 1 km pana la pasarela de la Doraly, trebuie sa treci ca e tarziu si serviciu e serviciu. Pe cate sute de milioane esti platit sa dai asemenea declaratii de prost gust?
4
3
Astea sunt fotografii din Constanta?? Frumos oras !!!
14
1
Votati Fagadau ca va pune si giratoriu acolo daca vreti!
14
1
Lucrarea va incepe imediat ce va turna Ceausescu primul cancioc de beton. Sau numai daca il votati iar pe Fagaboul ca primarete...
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218