REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
8.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Locuitorii din OLIMP şi-au pus COVOARELE pe STRADĂ, să-l sensibilizeze pe RADU

Locuitorii din OLIMP şi-au pus COVOARELE pe STRADĂ, să-l sensibilizeze pe RADU

Replica API 15 decembrie 2020 | 00:07 3344

Cum primarul Mangaliei, Radu Cristian, nu investeşte şi în infrastructura staţiunii Olimp, locuitorii din zonă s-au pus singuri pe treabă pentru a-şi astupa gropile de pe şosele. Un crater ce zăcea de mai bine de un an pe o arteră rutieră din staţiune a fost astupat, de către locuitorii mai inventivi, cu un covor. Aceştia s-au şi văzut protagonişti în poveştile cu Aladdin şi covorul fermecat.

Locuitorii din staţiunea Olimp au făcut haz de necaz după ce au stat mai bine de un an cu o groapă imensă în şosea, fără ca autorităţile locale să îi bage în seamă. Pentru a rezolva problema de care se loveau şoferii zilnic, un cetăţean a decis că este timpul să apeleze la covorul fermecat al lui Aladdin şi să acopere craterul cu el. Se pare că metoda a avut efect întrucât, printr-o minune, groapa a fost asfaltată.

Noroc că a apărut covorul în mijlocul drumului

Locuitorii din Olimp s-au arătat amuzaţi de situaţie şi mulţumiţi, în acelaşi timp, pentru că problema a fost rezolvată, măcar pentru un moment. “A început marea asfaltare în Olimp. Această groapă este de peste un an. Dar s-a rezolvat. O minune! A venit cineva cu o cupă de asfalt şi ne-a scăpat de goapă. Mulţumim pentru “promptitudine”!”, a declarat un cetăţean. Cel mai probabil, dacă nu apărea covorul în mijlocul drumului, locuitorii din Olimp mai aveau de aşteptat mult şi bine pănă la asfaltarea gropii.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai da-va-n plm de analfabeti buni de nimic in viata. paraziti si pierzatori. gunoaielor.
1
0
Ce ai ,ma,cu moldovenii? Cari-i dobrojean jet-bejet,sa radice doua deste sus.
1
0
La Olimp locuiesc toti moldovenii veniti cu pluta care au uitat sa plece inapoi si acum asteapta ajutoare sociale. Stau in camine care nu aveau destinatia de locuinta si le au fost vandute ilegal sau date pe spaga la tineri pe timpul lui Iorgus. Au extinderi neautorizate cu daramarea zidurilor exterioare portante si ocupa abuziv domeniul public cu gradini si terase. Vara cazeaza la greu la negru si nu platesc impozite si taxe. Dar se vaita.
7
3
Daca puneai centrala termica nu mai aveai probleme de ani de zile se stie ca sunt vechi si putrede conductele ia masuri macar la vara caci problema va fi eterna deci fa credit la banca sau te muti
7
2
NU AVEM APA APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII - TOATA ZONA CASA CASATORIILOR ARE APA SI CALDURA CU PORTIA 2 ZILE DA 2 NU! NU MAI SUPORT
4
4
Sa ne iei paru radule ca ai uitat de olimp !! Asta te a pus acum 3 mandate primar !!
6
0
Daca nici Radu nu a mai asfaltat nu cred ca se mai poate spune de altcineva ca a facut-o.Chiar de curand am trecut prin Neptun spre Olimp si se asfalta,dar pe oameni orice ai face nu ii poti multumi.
8
8
Ziarul Replica,face numai articole defaimatoare pentru Radu Cristian.Primarul in functie cred ca a refuzat sa mai plateasca publicitate ziarului Replica si de aici vin toate aceste articole.Pentru bani va prostituati toti ziaristii si din asta traiti,voi si ziarele voastre.De ce nu vedeti si partile pozitive ale administratiei Radu Cristian?Omul nu este perfect dar chiar se lupta sa faca din Mangalia un oras frumos,cu care sa ne mandrim. Stiu ca ati fi frut sa iasa Murat primar,dar lumea a decis altceva,asa ca mult succes in continuare Radu Cristian!
14
13
Pentru ca exista o groapa pe care primarul inca nu a astupat-o, chiar daca a asfaltat 30 la suta din oras, locuitorii din Olimp se comporta mai rau ca rromii si isi scot covoarele in strada. Si asta e normal. Vai de noi in ce lume si cu ce valori am ajuns sa traim.
14
10
IA SPAGA CA LA GARDA FINACIARA TOTI SUBALTERNI PLCAU SA COLECTEZE BANII PENTRU EL SPUNEA CA PENTRU PNL
12
5
Lasati-l in pace pe Radu. E asa de sarac..... saracul!
9
10
Face Radu si Olimp si restul statiunilor A DOVEDIT ca Mangalia este altceva de cand e primar
10
16

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407