REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Locuitorii din TOMIS NORD, CAMPIONI la alergat TÂLHARI! Declaraţii şi VIDEO!

Locuitorii din TOMIS NORD, CAMPIONI la alergat TÂLHARI! Declaraţii şi VIDEO!

Replica API 7 aprilie 2018 | 09:55 643

Anchete!

Anchete!

Polițiștii din cadrul Secției 2 au intervenit, în cursul zilei de joi, 5 aprilie, la două cazuri de tâlhărie, înregistrate în Tomis Nord. Al doilea a avut loc în jurul orei 16.30, când au participat și doi locuitori ai zonei, care au alergat infractorii, ajutând astfel la prinderea lor. Menționăm faptul că un alt caz de genul a avut loc la începutul anului, când mai mulți tineri au alergat un hoț, pe care l-au prins și imobilizat.

Două tâlhării au fost înregistrate în cartierul Tomis Nord din municipiul Constanța, joi, 5 aprilie, în decurs de doar câteva ore. Astfel, în jurul orei 13.59, poliţiştii din cadrul Secției 2 au primit prima sesizare, prin 112, și au declanșat cercetările. La scurt timp, au depistat făptășul în zona City Park Mall. Minorul a fost condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor. Apoi, la ora 16.26, un alt apel prin 112 anunţa o altă tâlhărie, petrecută pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona Rompetrol. Unei femei i-a fost smulsă poşeta, iar trecătorii, alertaţi de ţipete, au pornit în urmărirea minorilor.

”În jurul orei 16.30 eram în incinta societății, priveam pe geam și am văzut cum doi tineri erau alergați de un vecin din zonă. Unul dintre tineri avea o geantă în mână. Când au sărit un gard viu, chiar în fața salonului meu. Atunci au scăpat geanta pe care o furaseră de la o vecină. Din spirit civic, pentru că așa mi se pare normal, am ieșit în urmărirea hoțului, alături de acel vecin.

Ei deja aveau în fața mea vreo 200 – 300 de metri. Intraseră în Satul de Vacanță, prin spate, iar la poarta din lemn au făcut dreapta, în parcul Tăbăcărie. L-am ajuns pe vecin, care se oprise pentru că obosise. Am făcut planul, ne-am despărțit. Hoții continuau să fugă. I-am urmărit în continuare. Ei nu știau că sunt și eu pe urmele lor.

Mi-am dat seama că nu am cum să-I prind și am ieșit în stradă, la un echipaj de la Rutieră. Le-am explicat care e treaba, au înțeles. Băieții de la Rutieră au fost receptivi, bravo lor! M-au luat cu ei în mașină, iar la intersecția de la City Park Mall i-am văzut când au urcat într-un autobuz RATC, iar atunci Poliția și-a făcut treaba mai departe”, a declarat bărbatul care a ajutat la prinderea hoților.

Tâlhar alergat de constănțeni și pus la pământ, în ianuarie!

Amintim și faptul că polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, la data de 10 ianuarie a.c., ora 20.45, au identificat un bărbat, de 33 de ani, Sorin George Ababei, din Constanța, care ar fi smuls poșeta unei femei, de 55 de ani, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, în zona Tomis Nord.

Femeia a început să țipe, iar mai multe persoane au intervenit, în sensul că s-au luat după hoț, l-au prins și au sunat și la 112. La fața locului au ajuns cu promptitudine și polițiștii Secției 2. Prejudiciul, constând în mai multe carduri bancare, acte de identitate, portofel cu suma de 45 de lei, dar și alte bunuri, a fost recuperat integral și predat persoanei vătămate.

Pe 12 ianuarie, doi dintre tinerii care au prins hoțul au fost răsplătiți pentru simțul lor civic de către reprezentantul Poliției Municipiului Constanța cu diplome de excelență. Tinerii au relatat cum au participat la acțiune. ”L-am văzut pe el alergând cu poșeta, am dat să-l prind, a sărit printr-un gard viu și a luat-o la fugă spre Școala 7. Și împreună cu alți prieteni de-ai mei am reușit să-l prindem. Doamne, da, încerca să intre în scara blocului turn de pe Lăpușneanu, venea de la serviciu. Știți care e faza?

El stă la blocul de lângă, în chirie. Practic sunt vecini. În timp ce noi fugeam după el, l-a oprit un băiat cu o mașină, iar atunci noi am sărit și l-am pus la pământ. El a băgat poșeta sub el. El a zis că a furat pentru medicamente..., vă dați seama? A zis ca să-și ia medicamente pentru diabet. L-am ținut pământ, cu mâinile la spate, și am sunat la Poliție. Spunea că-i pare rău. Și nouă, dar, asta e, ai furat. Nu e normal să furi într-o țară civilizată.

Este pentru prima oară când am intervenit așa. Am înteles că fusese eliberat în septembrie 2017, cu noua lege. Acum, asta e, mai ia încă o tură. Nu mi-a fost teamă. Ce putea să-mi facă? Nu cred că a mai apucat să se opună. Eram 6 inși care am intervenit, l-am pus la pământ, ce să mai facă? Dar doar 2 au vrut să fim martori”, a spus Marian, în vârstă de 30 de ani, care este manager la o firmă din Constanța și care a mai intervenit acum câțiva ani pentru a prinde un hoț.

Liliana CHIRU

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/urmariri-in-tomis-nord-un-individ-si-a-talharit-vecina-si-a-fost-imobilizat-de-martori-341974/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De nu pui numele tau borat sa vad cum de cheama fututi familia mati
0
0
Constanta e bronx jafuri cutite pacanele barbut mizerie si sa nu uit de mafia nr 1 pizdele de la zip iescort.papagali de la locala costanta a ajuns fetesti.... ne mananca saracia si cainii
7
0
Atentie DIICOT ! Fraude Informatice Carduri Bancomate si Masluire Pacanele. Luati si pe astia din Mangalia. Nicolae Tutza condamnat zis nicky impreuna cu Tzatza Andrei zis ciusky , Tzatza Nicu tatal , Dani Lupu , Cubanitz Cristian toti cu domiciliul in Mangalia au furat si fura in continuare din bancomate , carduri si aparate slot machine din Romania dar mai mult prin Tari Straine din anul 2008 pana in prezent. Semnat un fost coechipier de sustragere din bancomate , carduri si masluire pacanele care nu si-a luat partea
8
1
Excelent.E bine ca populatia se trezeste si da cu ciomagul in infractori,ca nu se mai poarta cu lasitate. Felicitari!
29
0
Ptr. carl;Te-ai ofensat zburatorule,mata a decalotat multe pule pana te-a avortat pe tine,multa muie!
23
0
Zic dragule BORAT de sub mine sa ii decalotezi la penis pe ai tu tu si mamata.
5
19
Sunt cei din centrul Henry Coanda Tovarasii nostrii scumpi alesi locali le-au dat casa, cazare,in centrul orasului pe banii nostrii iar acum zona e plina de hoti si talhari Sunt destule cladiri abandonate si parasite departe de oras, acolo sa fie mutati si pusi la munca ca sa nu aiba timp de talharii
33
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614