REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Locuitorii din TOMIS PARK se PLÂNG că sunt TERORIZAȚI de CÂINI! VIDEO

Locuitorii din TOMIS PARK se PLÂNG că sunt TERORIZAȚI de CÂINI! VIDEO

Replica API 20 septembrie 2021 | 16:42 1626

Câinii maidanezi, o veșnică problemă a orașului Constanța. Locuitorii orașului se simt depășiți de situația câinilor maidanezi. Patrupedele se înmulțesc pe zi ce trece, iar oamenilor le este din ce în ce mai teamă să iasă din casă. Această situație este prezentă și în ansamblul rezidențial Tomis Park, de pe strada Ștefăniță Vodă.

Problema câinilor maidanezi din municipiu pare să nu aibă un leac de vindecare. Mai mulți locuitori ai ansamblului rezidențial Tomis Park, de pe Ștefăniță Vodă, se plâng că le este teamă să mai iasă din case. Aceștia sunt înspăimântați și de numărul mare al patrupedelor care păzesc zona. De asemenea, o altă problemă este și zgomotul produs ce aceștia. ,,Cartierul Tomis Park, de pe Ștefăniță Vodă, este păzit de o haită de 15-20 de câini. Îți este și frică să mai ieși din casă. Haita latră îngrozitor noaptea, nu putem să dormim din cauza acestora. Desigur, animalele nu au nicio vină, nu sunt de acord cu maltratarea animalelor, dar nici așa să umble pe străzi.”, a declarat pentru Replica, un locuitor al zonei.

Primăria Constanța și Animai Society au lansat proiectul ,,Efort comun pentru un viitor mai bun”

Animal Society și Primăria Municipiului Constanța au pus bazele unei colaborări ce vizează gestionarea într-un mod uman și sustenabil a situației animalelor de abandonate din oraș, începând din acest an. Proiectul „Efort comun pentru un viitor mai bun“ presupune desfășurarea mai multor campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună de raza municipiului Constanța, precum și derularea mai multor programe de informare adresate locuitorilor orașului. Proiectul, sprijinit de Primăria Municipiului Constanța, are ca obiectiv implicarea societății civile în stabilirea şi implementarea unui plan de măsuri uman, eficient, durabil pentru problema câinilor fără stăpân.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat dai ca sai gatesc fripturica
1
4
Era de asteptat ca o sa fie si caini. Sa vedeti cand se extinde si cimitirul peste voi.
3
0
Probabil cainii sunt pe post de bonus.
6
1
Un articol de kkt scris pe genunchi. Eu am apartament in Tomis Park si nu locuieste inca nimeni acolo pentru ca totul este santier. Filmarea e facuta din blocul de peste drum.
9
5
Cat costa apartamentele acolo?
3
3
dati.le fratiloe de mincare antigel proaspat,ceva pesticide in carnitza tocata,mai ales la catele,alea multiplica javrele!
3
12
mancatori de kakat marca Replica
10
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218